Alarm
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Alarm
...mno Václave, já vím píše se zahřívat jízdou - po nastartování dám šanci motoru zaolejovat se... ( i když mám 5W... ) ale to jsou v tomto případě vteřinky 10 - 15 ) a pak si zapnu pásy a pomalu se rozjedu...
no a z okna mnohdy vidím frajera s koktávkou nastartuje zakloktá a naloží tomu tařka plnej, no já bych to nedělal asi zahřívá jízdou... a na dálce to mít nemusím, nemusím mít všechno ani po tom netoužím...Mějte se fajn
no a z okna mnohdy vidím frajera s koktávkou nastartuje zakloktá a naloží tomu tařka plnej, no já bych to nedělal asi zahřívá jízdou... a na dálce to mít nemusím, nemusím mít všechno ani po tom netoužím...Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
ale kdepak normální člověk přijde očistí okna nastartuje a jede a nejlepší a také nejrychlejší a to i pro auto je to zahřát volnější jízdouStanleyk píše:Ahaaa haapem.. ale tak co si mam kupit nezavisle kurenie ??? sak to stoji viac ako auto
Ahoj lidi. Já dával do Matize II alarm Radix EVO II a mam jen pozitivní zkušenosti. S centrálem co tam byl od výrobce (funguje jen v řidičových dveřích) to jde spárovat skvěle. Dal jsem tam i mikrovlný čidla (jen jednou je večer pustila moucha vevnitř). Akorát dořešim odskok kufru, páč ten se musí pořád otvírat klíčem. Tak se mějte Ondra.
1994 BMW 318iS coupe 103KW, alu 16"/225...
2003 Matiz II klima, alu 14"/185, servo, abs, el.okna, kónický filtr...
2003 Matiz II klima, alu 14"/185, servo, abs, el.okna, kónický filtr...
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------------ominina píše:Ahoj lidi. Já dával do Matize II alarm Radix EVO II a mam jen pozitivní zkušenosti. S centrálem co tam byl od výrobce (funguje jen v řidičových dveřích) to jde spárovat skvěle. Dal jsem tam i mikrovlný čidla (jen jednou je večer pustila moucha vevnitř). Akorát dořešim odskok kufru, páč ten se musí pořád otvírat klíčem. Tak se mějte Ondra.
Nazdar " Ominino " tu mouchu Ti máme opravdu " VĚŘIT " to čidlo je až tak citlivé ? No nevim ukázaná platí čau zdravím všechny na foru - Vazoun "
...no Vazoune u Jablotronu má taky ty senzory a opravdu moucha spustí alarm, jablotron má ale možnost zamknutí bez senzorů, druhý tlačítko, pokud necháváš například v autě na chvíli psa ( rozhodně ho tam nenechávám v létě...)
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico