Čirá přední optika na Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
Re: Čirá přední optika na Nexii
Chlapy slo by dat na nexii prdni svetla z geckovy astry?
NEXIA 1.5 GTX 16V 65kw žlutá-metal trošku hudby,sportovní podvozek V-MAXX snižení cca 40mm
Do budoucna modrej O2 lak co maj ve předu(na těch octavkách(moooc hezkej))světle modrá
Do budoucna modrej O2 lak co maj ve předu(na těch octavkách(moooc hezkej))světle modrá
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jde všechno. Ale asi to nebude úplně snadné.K.ubajs píše:Chlapy slo by dat na nexii prdni svetla z geckovy astry?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No třeba se do zimy dočkáme na ty světla březen, duben, květen, červen, červenec.....
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Kdyz jsem mel nexii resil jsem z jakyho auta a oplu nejlepe by to slo, tusim ze uz jsem to i nekde videl svetla z gecka na nexii ale kdyz na to svy G koukam pred barakem nedovedu si predstavit aby se to udelalo a bylo to hezky, proste uplne jiny tvar a hlavne jsou vysoke - https://WWW.ASTRA-G.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
prdim na nějaký ostřikovače. tohle stačí. ale nesmí odemne nikdo chtít abych ostříkl světla
Jsou to krytky z OctavieII
Jsou to krytky z OctavieII
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
-
- Kontaktovat uživatele:
perfekt Franto to si je tam len nalepil jo a díky už sa po nich pozriem a šupnem to tam aj já
Stačí odlámat zespodu packy které drží v ostřikovači a M3 páskou přilepit. Já je koupil v Praze na Jarově. Tam je mají skladem. cena jedné 150kč-peha- píše:perfekt Franto to si je tam len nalepil jo a díky už sa po nich pozriem a šupnem to tam aj já
-
- Kontaktovat uživatele:
Už je mám objednané a snáď zajtra dorazia takže potom samo že strieknuť na bielo a šup ho tam Image je sviňka ale dúfam že to odradí žabyčky :twisted:Jo a cena ako u Vás 14€ což je bomba
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý Frantíku je krásná tie svetla tam sedia perfektne a keď sú už s ostrekom tak je to na jednotku Jo já na moje zatial ješte čakám ale snáď už budú lebo už mám farbu,pomôcky,lepiacu pásku a miesto kam je šuchnem len tie potvorky nie a nie doraziť
...to franto promiň, peha Ti to chválí, je to zdvořilí chlapec...no já Ti to nepochválím okolo denních světel vidím na zem a pokud dáš detailní fotku, tak se uvidí víc, no řekněme nedodělků...denní světla můžou být i šikmo aby kopírovali nárazník, nicméně je to jenom můj názor...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Ále neboj on si je doďelá veď je to klučina šikovná
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, máš docela povedené auto, ale ty "mlhovky" na denní svícení jsou jako pěst na oko? Proč proboha všichni chtějí led světla? Jenom proto, že je to moderní (podobně jako "rychlé pruhy" za totáče, falešné nádechy na kopotě, červeně nabarvené bubnové brzdy apod.)?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- krtkuvdort
Máš naprostou pravdu Ivane
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja si chcem kupit LED denne svetla, ale z cisto praktickych dovodov , ale chcem kupit kruhove (predpokladam ze to bude najmenej kricat, ale este si to premyslim) a dat na miesto hmloviek (ktore nemam), samozrejme homologovane ...
Nechcem davat xenony do tych starych svetiel, lebo to by som sa vzdy pred jazdou musel prefackat , a vysokosvietive ziarovky maju zase malu zivotnost ...
Nechcem davat xenony do tych starych svetiel, lebo to by som sa vzdy pred jazdou musel prefackat , a vysokosvietive ziarovky maju zase malu zivotnost ...