Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
...to Peterek a pak v USA zkouknou " Kolju " Svěráka a najednou vidí film, který voní člověčinou a který už zase dlouho neuvidí...no u nás se moc sponzorů pro " umění " ( dobré věci ) nenajde...a tak vyhrává šou a byznys
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa dnes nepotešilo,akého típka som videl na úplne novom AVEu s čerstvou ŠPZ. ja teda vonkoncom nesúdim ľudí podľa vzhľadu,ale tento už podľa arogantného spôsobu parkovania za zákazom zastavenie a nie zrovna priateľským kukučom,nevyzeral zrovna,že by sa chcel pridať sem k nám . Nuž každá rodina mám svoje čierne ovce,aj naša daewroleťácka
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Keď som pred rokom,tu v sekcii Historický kalendár spomínal 30. výročie tragédie v Los Alfaques,nemyslel som si že sa to ešte niekedy zopakuje,takmer do roka od smutného výročia ( tragédia v Los Alfaques sa udiala 11.7.1978) nuž tentokrát smrť kosila rovnakým spôsobom v neďalekom Taliansku,s rozdielom,že tentokrát sa nejednalo o cestnú dopravnú nehodu,ale železničnú
http://dnes.atlas.sk/svet/eu-a-europa/5 ... ku-10-ludi
http://dnes.atlas.sk/svet/eu-a-europa/5 ... ku-10-ludi
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...to alvine co naděláš, nenech si otravovat život od každýho blbce.... železniční neštěstí v Itálii to je průser nejspíš zanedbání ... ale ty důsledky nechci nic přivolávat ale u nás, no ČD na tom s bezpečnostními prvky asi nebudou nejlíp...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ešte k Tomu Jackovi,ako som vravel,jeho osobne som vôbec nikdy nemusel,ale jeho skladby,ak ich naspieval niekto iný,resp inom aranžmáne,tož neviem či cover a niekto ho imituje,alebo remix,ale ale je to stráviteľne
http://www.youtube.com/watch?v=xD8ZYbpdAIQ
http://www.youtube.com/watch?v=xD8ZYbpdAIQ
dnes mě nepotěšilo, že v tak krásném počasí musím být 12 hod. v práci , namísto vysušování nubirky
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Otvorím noviny,sammý Michael Jackson,zapnem rádio,to isté,už teda radšej ani nepustím vodovod,lebo aj z neho potečie nejaká jeho skladba
A tak málokto si spomenie,že dnes uplynulo práve 6 rokov o chvíle čo navždy zmĺkol hlas iného čierneho amerického speváka,populárneho najmä v 70.rokoch. Narozdiel od M.Jacksona som mal rád tohto Pána Speváka,mal netradičný dsný chrapľavý hlas,ale nežné texty. kto si už dnes klikol na HK vie,že o reč je spevákovi s umeleckým menom Barry White,nar 12.9.1944 ako Barrence Eugene Carter a na vrchol popularity sa dostal v r.1974 hitom You Are The First, My Last, My Everything , ktorý dodnes znie ako v originále,tak aj v rôznych coveroch
http://www.historicky-kalendar.emkask.com/?p=p_626
http://www.youtube.com/watch?v=4GSMF5SV ... playnext=1
Nuz dúfam,že si okrem mňa na tohoto Pána Speváka dnes spomenú aj v niektorom z rádii.
A tak málokto si spomenie,že dnes uplynulo práve 6 rokov o chvíle čo navždy zmĺkol hlas iného čierneho amerického speváka,populárneho najmä v 70.rokoch. Narozdiel od M.Jacksona som mal rád tohto Pána Speváka,mal netradičný dsný chrapľavý hlas,ale nežné texty. kto si už dnes klikol na HK vie,že o reč je spevákovi s umeleckým menom Barry White,nar 12.9.1944 ako Barrence Eugene Carter a na vrchol popularity sa dostal v r.1974 hitom You Are The First, My Last, My Everything , ktorý dodnes znie ako v originále,tak aj v rôznych coveroch
http://www.historicky-kalendar.emkask.com/?p=p_626
http://www.youtube.com/watch?v=4GSMF5SV ... playnext=1
Nuz dúfam,že si okrem mňa na tohoto Pána Speváka dnes spomenú aj v niektorom z rádii.
Mě dnes nepotěšilo, že jsem nedokončil nátěrové práce verandy a schodiště.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------------V.Brousek píše: Mě dnes nepotěšilo, že jsem nedokončil nátěrové práce verandy a schodiště.
Zdravim " Václave " to proto že došla barva,nebo že pořád jen prší ahoj " Vazoun "
Ahoj Pepo, barvy dost, ale déšť a bouřky mě brzdí.Vazoun píše:----------------------------V.Brousek píše: Mě dnes nepotěšilo, že jsem nedokončil nátěrové práce verandy a schodiště.
Zdravim " Václave " to proto že došla barva,nebo že pořád jen prší ahoj " Vazoun "
...to Václave u Vás to bylo " hustý " podle zpráv v TV, doufám, že mates není mezi " utopencema "...
Mějte se fajn a hlavně bez přívalových dešťů
Mějte se fajn a hlavně bez přívalových dešťů
serpico
serpico
Ahoj Milane,
ta " Čína " se České Lípy netýkala, spadlo to před kopcem tj, Česká Kamenice, Děčínsko a okolí Kytlice.
ta " Čína " se České Lípy netýkala, spadlo to před kopcem tj, Česká Kamenice, Děčínsko a okolí Kytlice.
...píši to je dobře Václave ale je mi líto těch pod kopcem...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa dne nepotešila návšteva na rodinnej chatke,ako to tam dala do smútku otcova nová známosť,ktorá sa navtierkovala jemu do života a k nám do rodiny,nič už tam nieje tak ako bolo,už sa tam necítim tak dobre,ako keď žila moja mamka,uplne je to tam spretvorené a môj vkus znetvorené na nepoznanie Navyše Oldies klub sa odmlčal už od 12.6.,takpočítam,chlapci,že sa ešte mimo Manína stretneme na Autosalóne a tam dáme par nesuvislých pív ,aj nejakú tú opekanú klobásku,ale zas nehádže úplne flintu do žita
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přeji všem na foru hezký den a všechny také zdravím kolegáčkovi " Vladovi alias Alvinovi " neházej tu flintu do lesa a znáš to porekadlo ? " VYDRŽAT !
Nesmíš si to připouštět tolik k srdíčku, aby sa s Teba nestal nakoniec " alkoholik " to nie " Vlado " čau " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Nesmíš si to připouštět tolik k srdíčku, aby sa s Teba nestal nakoniec " alkoholik " to nie " Vlado " čau " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010