Hlavni spojkovy valec

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
resurr
Kontaktovat uživatele:

Hlavni spojkovy valec

Příspěvek od resurr »

Zdravím všechny spokojene Nubiraky.Ačkoliv jsem sni velice spokojen,mi poslední týdny děla vrasky na čele.Nemužu prostě sehnat ten podělany spojkovy válec.Už jsem si objernal 4 a všecny byli uplně na hovno.a to mi ještě k tomu došel 3 uplně jiny než co jsem objednal.ten 4 byl podobny ale je jinak jiný a prostě to tam nejde dat.prosim o radu kde ho sehnat jeto docela nutny.auto potřebuji a nemužu jezdit jen dopředu.Po určité době jizdy tam pprostě tu spatečku nedostanu a řazení taky nic moc!!!moc dik
ggg.JPG
ggg.JPG (76.06 KiB) Zobrazeno 1200 x
gfdgdfg.JPG
gfdgdfg.JPG (79.06 KiB) Zobrazeno 1200 x
Daewoo Nubira,1.6 16V Sedan,98 dovoz Italie, puvodní majitel byl dobytek docela odraná,ale aj tak krasná
Reklama

koniQ
Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň

Re: Hlavni spojkovy valec

Příspěvek od koniQ »

uuuha to je dost divne ze je taky kratky, ja som menil pred 4-5 mesijiacmi a taky ten dlhsi som tam mal a a taky isty som tam dal aj novy, takze nevim nevim ako je to mozne :| objednaval si to presne podla technicaku?
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
resurr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od resurr »

jo objednaval jsem ho presne poddle technicaku,a aj na internutu pa zadani presnych parametru mě vyjede ten větši a když ho tam dam tak nesedi hadička ani ta kovovo trbubička.a ze interieru bych nemohl doslapnout spojku,jelikož to narazi do toho valečku. :oops:
Daewoo Nubira,1.6 16V Sedan,98 dovoz Italie, puvodní majitel byl dobytek docela odraná,ale aj tak krasná
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to zkus autodílykrc nebo czdrafel.cz mají to i s obrázky a podle nich odhadnout délku podstatné....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“