Ked spomínas tu pravú hmlovku - ja hmlovky nemám, ale raz som skumal záslepku ovtvoru pre hmlovku a podarilo sa mi ju urvat, mal som tam dieru. Po namontovaní LPG mi od 80-ky pri vyhodenom kvalte zhasínal motor (chudobná zmes), montáznik sa s tým na lanosovi este nestretol nastavil aj bohatsiu zmes, ale nepomáhalo nic, tak som prestal vyhadzovat kvalt a zilo sa s tým dalej. Az ked som videl Foxove fotky s demontovaným pravým blatníkom pochopil som prícinu. V pravom blatníku je nasávanie vzduchu a bez záslepky tam zrejme vznikal tlak náporom vzduchu a preto bola chudobná zmes, pricom vyssí tlak bol az do tej 80-ky. Potom som opravil záslepku, namontoval... a vyskocila mi spotreba o cca 5-10%

Vázne uvazujem, ze to znovu otvorím.
Inak montáz LPG neznamená, ze to 100% bude fungovat. Mojmu kolegovi s Fiat Punto to najprv islo, potom to islo na 10l/100km, potom to strielalo do sania, zhasínalo, netahalo... no prosto neskutocne blblo. Potom to neslo uz ani na benál. Následoval generálka motora, pricom sa zistilo, ze motor je výrazna opotrebovaný, alebo sa na nom moc nemenil olej (auto z druhej ruky). Po prevlozkovaní motora slape ako hodinky, spotreba 7l/100km.
LPG je ovela citlivejsie na stav motora.