Prosim o Pomoc Check engine :(
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
Ja som daval len taku pastu na vyfuky z Baumaxu za par korun (cca 200 za taku malu pixlu). Je to dvojzlozkova zalezitost trochu teplych farieb - fialovy sajrajt a v malej tube ruzovy grc. Grc a sajrajt sa zmiesaju, tuhne takmer ihned po naneseni. A vyformoval som nanovo objimku medzi 2 a 3 kusom. Potom bol pokoj, aj hluk sa znizil mimo auta a ciastocne aj v aute (v aute bol pocut tichsi volnobeh).
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Este by som k tomu CHECKu nieco pridal tiez sa z nicoho nic rosvietil pocas jazdy potom zhasol sem tam preblikoval potom bol klud urcitu dobu v servise nezistily nikdy nic... no a nakoniec mi ostal svietit a matizka neslo startnut az kym som nevimenil rozdelovac a odvtedy je pokoj.....mozno ze by stacilo len rozdelovac sem tam precistit a prestalo by to....
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne sa to stalo z ničoho,nič včera pri jazde mestom sa rozblikal,veru nepomohlo ani pretúrovanie motora,on totiž vôbec nešiel do vysokých otáčok,pri pridaní plynu začali kolísať otáčky,motor pracoval nepravidelne.Usúdil som ,že je čosi upchaté v palivovom systéme,buď filter,alebo vstrekovacia dýza.Ale čo poriešim po tme na parkovisku,veď to poznáte ,, .
Dnes, v servise potvrdili môj dohad,natankoval som svinstvo,nie som prvý prípad na nitrianskej pumpe,za posledný čas,upchalo vstrekovač,našťastie sa ho na 3.raz podarilo prefúknuť,tak oprava vyšla "len" na 916 SK ,a Matej je zas zdravý a v plnej sile
Dnes, v servise potvrdili môj dohad,natankoval som svinstvo,nie som prvý prípad na nitrianskej pumpe,za posledný čas,upchalo vstrekovač,našťastie sa ho na 3.raz podarilo prefúknuť,tak oprava vyšla "len" na 916 SK ,a Matej je zas zdravý a v plnej sile
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Svícení Checku
No vidíš kolegáčku " Vlado " alias " Alvine " já zas uspěl při respektování Tvé rady - zakoupil jsem várku kvalitnějšího 98/100 benzinu a cestou do Ústí nad Labem a zpět - Matize prohnal a už 3 dny mám pokoj.
Vážené kolegyně a kolegáčkové - na koho znám emailovou adresu,tomu jsem popřál ozvučeným Vánočním přáním - Vám ostatním přeji touto formou " Příjemné prožití Vánočních svátků, hlavně ve zdraví a pohodě - veselého Silvestra a do nového roku rázný krok .
Přeje " Vazoun " - Pepa Bereneiter z Dolní Poustevny
Vážené kolegyně a kolegáčkové - na koho znám emailovou adresu,tomu jsem popřál ozvučeným Vánočním přáním - Vám ostatním přeji touto formou " Příjemné prožití Vánočních svátků, hlavně ve zdraví a pohodě - veselého Silvestra a do nového roku rázný krok .
Přeje " Vazoun " - Pepa Bereneiter z Dolní Poustevny
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------------peha- píše:Alvi fajn že je Maťulka OK bo neviem ako by si žil bez Maťo PURE
A Pepíčku díky a si piš že budeš medzi týmy na ktorých budeme pri prípitku myslieť
Aj my všeci si " Peháčku " vzpomeneme až nám bude " dobre " pri prípitku svátečním. Mějte se všeci fajne " Vazoun "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Pepo,veru ťažko,najmä teraz pred sviatkami.
Vazoune,ešte raz srdečná vďaka,aj ja pod chviľou myslím na Vás všetkých a pomaly strihám meter do Manína 2009
Vazoune,ešte raz srdečná vďaka,aj ja pod chviľou myslím na Vás všetkých a pomaly strihám meter do Manína 2009
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: Prosim o Pomoc Check engine :(
Zdar,
no já taky měl problémy s kontrolkou check, byl jsem v Ově u Kožušníka, tam mi řekl, že to tam musím nechat, jestli jsem prý nečetl manuál, že dkyž se rozsvítí kontrolka tak musim auto nechat v servise....no maras přístup.
Tak jsem si nechal smazat chybu, ani mi nerekl jaké chyby, jenom, že bych to tam měl nechat a že teď odjel pán co měl neco podobného a vymenili mu kat a EGR a platil 13 tisic...
No pak jsem byl v Chlebovicích, bo mi za 14 dní začal svíti zase, tam byli levnější a dal mi papír s vypsanýma chybama a rekl, prímo pan majitel, že to mohla být nahodila chyba, že až se to priste stane ( ale rikal, snad ne ) tak at hned prijedu, že tam bude jenom ta aktualni chyba.
No já tam sice už potom nejel, ale koupil jsem 5 nádrří shell w-power a ono to prestalo. Ted už ho sice neberu , mam stalou benzinku u nás, ale benzinkam typu hypernova se vyhýbám.....
...jinak na aute krom toho, že to svítilo se nic nedělo, jelo to stejne, zralo to stejne...tak zatím...
no já taky měl problémy s kontrolkou check, byl jsem v Ově u Kožušníka, tam mi řekl, že to tam musím nechat, jestli jsem prý nečetl manuál, že dkyž se rozsvítí kontrolka tak musim auto nechat v servise....no maras přístup.
Tak jsem si nechal smazat chybu, ani mi nerekl jaké chyby, jenom, že bych to tam měl nechat a že teď odjel pán co měl neco podobného a vymenili mu kat a EGR a platil 13 tisic...
No pak jsem byl v Chlebovicích, bo mi za 14 dní začal svíti zase, tam byli levnější a dal mi papír s vypsanýma chybama a rekl, prímo pan majitel, že to mohla být nahodila chyba, že až se to priste stane ( ale rikal, snad ne ) tak at hned prijedu, že tam bude jenom ta aktualni chyba.
No já tam sice už potom nejel, ale koupil jsem 5 nádrří shell w-power a ono to prestalo. Ted už ho sice neberu , mam stalou benzinku u nás, ale benzinkam typu hypernova se vyhýbám.....
...jinak na aute krom toho, že to svítilo se nic nedělo, jelo to stejne, zralo to stejne...tak zatím...
Re: Prosim o Pomoc Check engine :(
Ahoj. Měl jsem to taky - matiz jel ok ale jen mírně vzrostla spotřeba. Byla to první lambda sonda (za svodama). Od té doby 15 000km a klid.
1994 BMW 318iS coupe 103KW, alu 16"/225...
2003 Matiz II klima, alu 14"/185, servo, abs, el.okna, kónický filtr...
2003 Matiz II klima, alu 14"/185, servo, abs, el.okna, kónický filtr...