Zdravim,
mohl by mi nekdo poradit, kde sehnat nove velke plato (box - uschova ruznych veci) do podlahy v kufru v Captive. Potrebuji sehnat jiny, od nekoho nebo treba z vrakoviste. I kdyz tam to asi nebude.
Dekuji moc za radu.
Plato (box) v podlaze do kufru
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
Re: Plato (box) v podlaze do kufru
A prodejce??? Měl by to umět objednat. Jinak zkusit obvolávat vrakoviště.
Captiva holt není úplná masovka, takže na vrakáči se jich moc nenajde. Případně najít nějakého výrobce plastů a nechat to udělat na zakázku (ale to už bude lepší objednat ten originál díl).
Captiva holt není úplná masovka, takže na vrakáči se jich moc nenajde. Případně najít nějakého výrobce plastů a nechat to udělat na zakázku (ale to už bude lepší objednat ten originál díl).
Já jsem vyjmul z kufru přepážku a vrátil jsem tam originální box. Je samozřejmě hezčí a kvalitější, ale popravdě řečeno mě docela štve, že se víko musí držet ( není žádná zarážka ) což u přepážky bylo a ta originální je dost nevhodně rozdělená. Box s přepážkou byl jedna velká vana a vešly se tam rozměrnější věci. Na litry byla asi menší a provedení typu " zlaté české hnátičky".
- Hanzy
Tady mas dost veci na Captivu
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
Jen dotaz chlapi Captivaci co rikate na 7 mistnou Captivu co je za rozdil o proti 5 mistne ma mensi kufr diky tem sklopnym sedadlum?
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
Jen dotaz chlapi Captivaci co rikate na 7 mistnou Captivu co je za rozdil o proti 5 mistne ma mensi kufr diky tem sklopnym sedadlum?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
Jediný rozdíl je, že v 7mimístné verzi jsou místo boxu pod podlahou kufru dvě složená sedadla. Jinak kufr (od nákladové hrany zadních dveří) je stejný.
Diky vsem za odpovedi, rady. Objednala jsem novy box, ale bohuzel tam nepasuje, protoze Captiva je puvodne sedmimistna, tudiz profil v podlaze je jiny nez u petimistne. Resenim je nova deska polepena kobercem na stavajici mensi box. A je to i levnejsi .
Jeden originální podlahový box z 5m Captivy se mi válí doma tak kdyby někdo měl zájem tak je k dispozici za nějakou friendly cenu
Ahoj ,vybehni do Gliwic alebo ak by tam niekto siel tak tam to urcite kupis tam kupis kompletne vsetko na Captivu co si ani predstavit nedokazes a o 50%-70% lacnejsie ako v original servise u nas....