No nechci moc rejpatlanosek píše:Udelal by 150 vyhodit ho z letadla, nebo zaprahnout za LanoseOndrej Rapčan píše:To mi chces povedat ze Trabant to vytiahne na stovku
![]()
![]()
No ale keby poriadne stekali psy tak mozno ...
![]()
![]()

Moderátor: Blue Lanos
No nechci moc rejpatlanosek píše:Udelal by 150 vyhodit ho z letadla, nebo zaprahnout za LanoseOndrej Rapčan píše:To mi chces povedat ze Trabant to vytiahne na stovku
![]()
![]()
No ale keby poriadne stekali psy tak mozno ...
![]()
![]()
Prave kvoli tymto odchylkam som velmi rad tomu palubaku. Na rychlomeri mi tiez pri urcitej rychlosti chveje rucicka,uz som tu o tom pisal. Kazal som v servise vymenit bowden komplet a nemali ho. Takze ta odchylka na rychlomeri je tam kvoli tomu. Teraz uz sledujem iba digitalnu rychlost na palubaku,verim ze je sakra presna a uz ma nenameraju v obci pri 69 km/h!petrm píše:Už sem to tu dneska někde psal . Dneska sem četl že tachometr nikdy nesmí ukazovat méně než je skutečnost a bylo tam psáno že do mínusu , ale může ukazovat do plusu 10% + 4 Km/h a je na to normaRichard píše: No podle toho co si pamatuju by tachometr měl mít odchylky jen do mínusu, měl by vždy ukazovat víc než opravdu jedeš, tak ti asi počítač ukazuje dobře. Myslíš, že by se dal dát i do Nubiry? Jak přesně počítá spotřebu a další data?
Dík
lanosek píše:Cus za jak dlouho naslapnete kilo??? Ja to mam za 12,6s.
Kravitz píše:
To ne dobre
Ja to mam za 8-8,5s
Lanos 2.0 16V![]()
A ta Fabia ? 1.2 ?
try 1.9TDI, nebo 1.4 16V 100KM
lanosek píše:
What about gasoline consumption (kolik to chlemsta) ??
Sorry my english is not good, but I am learning
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |