Rada s LPG pohonem Tacuma 2,0
Moderátor: Blue Lanos
Rada s LPG pohonem Tacuma 2,0
Potřebuji poradit. Kamarád od kterého jem koupil mou Tacumu 2,0 mi nabízí nějakou nádržku se speciálním olejem k přimazávání vačkové hřídele a ventilů pro vozy s LPG, je to prý dobré proti vyššímu opotřebení motoru při provozu na LPG. Je to potřeba? Mám najeto 66 tis auto je staré asi 5 let a počítám s tím, že s ním snad budu jezdit ještě tři až pět let.
- Reklama
- Hanzy
Re: Rada s LPG pohonem Tacuma 2,0
Je to zbytecne neni to potreba mam na Leganze kolem 180000 na LPG a motor jak novy a na Evande jsem daval system ted a bavili se o tom a ze je to zbytecne a ty mas ten samy motor...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Pre boha čo tam chčeš mazať veď snad máš mierku z žlutým očkom a na tej si pozri aký máš stav oleja a je to. Teda už to montujem 10 rokov ale takú ptákovinu som ješte nepočul že zvlášť mazať vačku jo a ventily majú hydroštely takže ako sa tam dostává ten prídavný olejíček Ale nič v zlom to čo Ti nabízí je asi FLASHLUBE ale na to zatial sme nenašli opocnatení proste je to zbytočné za dosť peňazí,najlepšie je proste občas motor prehnať na benzin a poprípade dať do benzinu čištiť vstrekou,vše ostatné je len ťahák peňazí
http://www.autonaplyn.sk/clanky/25-flaslube/
http://www.autonaplyn.sk/clanky/25-flaslube/
Zdar,koupil jsem Tacumu která nejede na LPG,byl jsem u Fedora v Prostějově a ten mi řekl že mi odešli LPG vstřiky 2ks a jede mi to jen na 2 válce,prý je objedná ,ale dodací lhůta je 2-3 měsíce!!!! nemáte někdo vyhozený z auta systém Koltec-Necam tyhle vtřiky, případně směšovač stejné značky????? koupím díky Standa