Nový Matýsek

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Zlata

Re: Nový Matýsek

Příspěvek od Zlata »

Tak vám řeknu, že jsem ten svůj nákup auta hned pořádně neošéfovala. Kupovala jsem ho v bazaru a ten mi řekl, že mi do týdne pošle odhlášený papíry, že všechno zajistí a já si pak auto přepíši na sebe.Když se bazar neozval ani do 14 dnů, tak jsem se ozvala já a prý to vázne v tom že v Praze/ sídlo bazaru/ potřebujou k odhlášce i značky, které mám ale na autě já a tak je musím poslat, protože majitel byl z libereckého kraje. No ať to zkrátím celá ta procedůra se táhla měsíc, takže jsem na auto koukala před domem a doufala, že bez značek nebude někoho přitahovat. Tak jen jak je některý bazar profesionální, mimochodem se vychvaluje na svých stránkách. No ale i já jsem to měla mít asi dopředu zjištěné, ale přehlašovat to přes tři kraje, když i já jsem z jiného, tak to jsem nečekala.
Tak jen jsem chtěla dát info, že vás tady dál pročítám a sbírám zkušeností a jsem ráda, že jich tu bylo už dost, které se mi hodily.
Jinak už tedy asi deset dní jezdím, jsem spokojená, jen se mi bohužel přihodilo to, že někdo zaparkoval u mě tak blízko, že mi sedřel dveře, takže se to asi pokusím nějak vylepšit barvou a štětečkem. Pročítala jsem tady kde co ale nemůžu najít info a čísle barvy. Poradíte? Jednou jsem na to myslím narazila a teď ne a ne to najít mám barvu auta žlutou psáno v TP i když na pohled je to ta zlatá metalíza, nevíte jaká barva to je? V TP jsem to nenašla, jen v servisní knížce to někdo napsal, ale bohužel doooost nečitelně, zdá se jako 51U? Díky
Reklama

Jarda.

Příspěvek od Jarda. »

Na čísla barev se nespoléhej, ideální je zajet k profesionálům a nechat si namíchat barvu do spreje. Barva na tvém autíčku už je barva po letech mírně vybledlá, a proto by originál stejně neodpovídal. Mám stejnou barvu jak píšeš, a mírné škrábance jsem odstranil brusnou pastou.
Jarda-Loštice
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru a přeji hezký den :o) dovoluji si také mezi Matízkáře přivítat novou kolegyni " Zlatu " a pokud se jedná o barevnou škálu barev použitých u značky Daewoo - a to nejen na Matizu - tak mám tu zkušenost jako kolega " Jarda "
u tebe se jedná zřejmě o barvu 51U Golden Yellow ( Mica ) která patří mezi * New color
Pokud máš zájem, naskenuji Ti tak zvanou " Daewoo paletu " je sice z roku 2000 a jsou tam vyobrazeny a čísla barev na tyto vozidla : NUBIRA - LEGANZA - TACUMA - MATIZ - LANOS po 10 ti odstínech
Tak se ozvěte i ostatní pokud budete mít o barevnici na uvedená vozidla zájem -i zdraví :lol: " Vazoun " :lol:
----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK + Emise do 07/2010
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Vazoun píše:Zdravim všechny na foru a přeji hezký den :o) dovoluji si také mezi Matízkáře přivítat novou kolegyni " Zlatu " a pokud se jedná o barevnou škálu barev použitých u značky Daewoo - a to nejen na Matizu - tak mám tu zkušenost jako kolega " Jarda "
u tebe se jedná zřejmě o barvu 51U Golden Yellow ( Mica ) která patří mezi * New color
Pokud máš zájem, naskenuji Ti tak zvanou " Daewoo paletu " je sice z roku 2000 a jsou tam vyobrazeny a čísla barev na tyto vozidla : NUBIRA - LEGANZA - TACUMA - MATIZ - LANOS po 10 ti odstínech
Tak se ozvěte i ostatní pokud budete mít o barevnici na uvedená vozidla zájem -i zdraví :lol: " Vazoun " :lol:
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK + Emise do 07/2010
Vazounku, NUBIRU , děkuji :D :D
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Přeji všem na foru hezký den - bohužel kolegáčku " Ivo R " mám ten vzorník ve formátu IMG a nejde to přeposlat ani touto formou ale ani emeilem což jsem také zkoušel. :o) nevím si s tím rady,proto očekávám ,že někdo dědkovi poradíte. Rád bych ten vzorník zveřejnil i pro ostatní zájemce.
-----------------------
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
SPZ 01.png
SPZ 01.png (4.68 KiB) Zobrazeno 1588 x
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Pepíku,ide to nasledovným spôsobom. ke´d máš obrázok naskenovaný v hociakom formáte,klikneš "pravou myšou" na možnosť "Upraviť" a potom vyberieš z možností v ľavom hornom rohu obrazovky "Súbor" a v tom stĺpčeku "Uložiť ako", vyberieš JPEG resp.JPG a je to,uložíš. ja to tak praktizujem bez problémov.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

alvin píše:Pepíku,ide to nasledovným spôsobom. ke´d máš obrázok naskenovaný v hociakom formáte,klikneš "pravou myšou" na možnosť "Upraviť" a potom vyberieš z možností v ľavom hornom rohu obrazovky "Súbor" a v tom stĺpčeku "Uložiť ako", vyberieš JPEG resp.JPG a je to,uložíš. ja to tak praktizujem bez problémov.
--------------------------------------------
Děkuji ti kolegáčik " Vlado " okamžitě to tak zkusím rozeslat - čau " Vazoun " :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Sem si dovolil umiestniť vzorkovnicu farieb od Vazouna,ale pre lepšiu čitateľnosť doporučujem si ju uložiť do PC a tak zväčšiť
Obrázek
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

alvin píše:Sem si dovolil umiestniť vzorkovnicu farieb od Vazouna,ale pre lepšiu čitateľnosť doporučujem si ju uložiť do PC a tak zväčšiť
Obrázek
No vidíš jak jsi šikovný - díky máš to u mne jak v nedobitném trezoru :lol: ahoj všem kdo to potřebuje :o) Vazoun :lol:
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Taky se připojím a pozdravím Zlatu,vitej a ty problémy jsou asi všude,mě zatajili,že v autu nejsou air bagy a nic jsem s nimi nesvedl, :o :)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“