Petr Soukup píše:Víte proč je barum tak tragickej? Tak se podívejte na bok. Je tam made in Romania.
A chceš vědět co mám na Michelinech? Made in Russia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Petr Soukup píše:Víte proč je barum tak tragickej? Tak se podívejte na bok. Je tam made in Romania.
Serpico píše:...no já měl na zimních GOODYAER Ultra grip 6 made in turecko, při dnešní globalizaci žádný div...
...to sandruš podívej se na nettu na hodnocení pneu ADAC aj., Barumky jsou většinou v druhé polovině jako doporučené s výhradou..., při cenových tařka zanedbatelných rozdílech ( doporučuji internetový prodej - nejlevnější - nejmenší provozní náklady...) není o čem diskutovat
Mějte se fajn
Sandruš i já tě zklamu. Mám známého co má pneuservis a je to dost odborník,ale jeho slova,že horší než barum jsou jen protektory,beru vážně. Jinak sava je v testech vždy před barum.sandruš píše:tito neberu..já jen vím že Barumky jsou 100% lepší neš Savy ty jsou hlučné a špatně sedí při větší rychlosti a i když je vyvážíš tak roztřepou auto..toje zase moje zkušenost..a po půl roce se nanich ukazuje hnědý pruh...
Pokud nemáš snížené auto. Vživotě jsem neviděl tak okopané pneu od tlumičů.cukrar píše:Nic si z toho nedělej, letní mám taky Barum Bravuris
Mám je druhou sezónu a pohoda.
Na mokru pohoda.
Mám 185/60 R14.
při jízdě 170Km/h jsem nepozoroval nějaký velký rozdíl.
nighai píše:zdravim, ja idem nazut 195/50/R15 Marangoni Zeta Linea, neviem ci su dobre... ale su za dobru cenu od znameho a chcel by som sa spytat ci mi neviete povedat ci ET35 bude to spravne a nevzniknu mi nejake problemy... dik
Sandruš, nemůžeš brát reklamní a marketingové texty jako srovnávací materiály, o ničem to nevypovídá. Takový blábol napíšu klidně i na umělohmotné lžičky z NDR Zejména se mi líbí obrat "akraktivní moderní dezén"sandruš píše:Něco o Barum Bravuris.
Vysokorychlostní moderní pneumatika s atraktivním moderním dezénem určena pro provoz v letních měsících i za zhoršeného počasí. Konstrukce Barum Belt Concept (plochý nárazník) v kombinaci se silika směsí zajišťuje plášti vynikajicí vlastnosti na suchu i na vodě a zvyšuje jeho životnost oproti předchůdci (Barum Bravura) až o 30%.
Ivan píše:Sandruš, nemůžeš brát reklamní a marketingové texty jako srovnávací materiály, o ničem to nevypovídá. Takový blábol napíšu klidně i na umělohmotné lžičky z NDR Zejména se mi líbí obrat "akraktivní moderní dezén"sandruš píše:Něco o Barum Bravuris.
Vysokorychlostní moderní pneumatika s atraktivním moderním dezénem určena pro provoz v letních měsících i za zhoršeného počasí. Konstrukce Barum Belt Concept (plochý nárazník) v kombinaci se silika směsí zajišťuje plášti vynikajicí vlastnosti na suchu i na vodě a zvyšuje jeho životnost oproti předchůdci (Barum Bravura) až o 30%.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |