Kudy k baterii

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
stefan zbortek

Kudy k baterii

Příspěvek od stefan zbortek »

Ahoj,Nikde jsem tu nenašel odpověd na toto téma.Pořídil jsem si muziku a chtěl bych poradit kudy se nejsnadněji dostat kabelem od zesilovače k baterii u Nubiry?Dnes jsem nad tím laboroval a už nevím.Díky za tipy.......
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Reklama

cobyll

Re: Kudy k baterii

Příspěvek od cobyll »

1/ bych šel v každém případě přes pojistku. Ta se dá vrazit klidně na drát kdekoliv pocestě. Osobně bych doporučoval dolů pod přístrojovku někam k pojistkové skříňce (vedle levé nohy na boku). K baterce se dostaneš přes průchodku pod přístrojovou deskou ( když otevřeš kapotu, máš u pravého blatníku releovou skříňku s pojistkama) a od ní vede do auta svazek drátů. Znamená to rozborku přístrojovky ale to není žádná věda... :lol:
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
stefan zbortek

Příspěvek od stefan zbortek »

jj,díky.Už jsem se tam dostal.laboroval jsem jakou dobu nad nějakou průchodkou,až jsem pak čirou náhodou zavadil o takovou velkou gumovou zaslepku u tlumiče na straně řidiče a hle koukám do auta na podlahu :shock: .Tak tam tudy to povedu.vím,že by to bylo nejlepší se někde napíchnout na nějaký plus,ale já to povedu z baterky přes pojistku až k zesíku.Je to prý takhle nejlepší a bezpečnější.Při představě toho,že to na něco napíchnu a vyhoří mi nedejbože okolní elektrika při pořádným zatížení,tak se mi dělá mdlo :D .Jinak díky.......
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
cobyll

Příspěvek od cobyll »

tak jsem to myslel. ten drát od té baterky stejně plvedeš kolem té pojistkovky - jde jen o přístup k pojistce, abys nemusel rozebírat kvůli přepálené pojistce půl auta :lol:
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“