viem, že týchto tém je tu viac, ale nevšimol som si nikde, že by tam bol riešený tento konkrétny problém...
Už som spomínal, že espero sa mi hreje na tretiu bielu palicku, co je viac ako to byvalo...
Diagnostika nevyhadzuje ziadne chyby, ale po ceste do servisu po 40 km auto uz viac-zohriate odmerali na diagnostike a teplota bola cca 93-94 a to bola rucicka skoro pred tretou palickou. A bojim sa normalne toho aku teplotu by ukazalo pri tretej palicke.
V podstate ide o to, ze ked je auto na diagnostike zohreje sa normalne a vsetko ide tak ako ma aj pri jazde s diagnostikou... Ale po cca 20-30 km jazdy sa rucicka teplomera zacne dvihat az k spominanej tretej palicke a zapina ventilator, ktory v podstate ide pocas celu dobu a uz auto nevychladi na taku teplotu ako ma byt, je stale zvysena a drzi ju na tretej palicke.
V servise mi vymenili termostat uz druhy krat, kedze bolo podozrenie, ze aj novy termostat, by mohol byt zly, ale bol OK.
V servide tiez tvrdia, ze cidla (vraj su tam 2) sa neoplati menit, ze to nimi nie je sposobene... Podla nich by to teoreticky mohlo byt vyfukom?!

Nemate prosim nejake tipy, co a ako???? Uz mi zo zvysenej teploty zacina presakovat aj nove tesnenie pod vekom...