Denní svícení
Moderátor: Blue Lanos
Denní svícení
Tak jsem si dnes udělal radost a zakoupil páreček malých diodových světel na denní svícení...
Jak nastartuji tak se rozsvítí - fakt pěkná věcička - jenže dnes celý den v Praze prší tak stejně raději svítím klasicky jako většina ostatních..
Jak nastartuji tak se rozsvítí - fakt pěkná věcička - jenže dnes celý den v Praze prší tak stejně raději svítím klasicky jako většina ostatních..
- Přílohy
-
- Snímek 001.jpg (50.23 KiB) Zobrazeno 4089 x
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení
A fakt to vyzerá velmi perfektne a hlavne pekne
Je to super teto okruhle sa montujú aj na fábie namesto hmloviek
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá práce, chlape
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------Ivoš píše:Dobrá práce, chlape
Gratuluji - Jiříku jsou perfektní,škoda že tam mám mlhovky - jinak bych taky uvažoval o montáži -čau " Vazoun "
Ahoj Jirko,okamžitě nahlas,kde a za kolik jsi je koupil,nebo ti už nedovezu hanušovického Šeráka!!!
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------------Happy píše:Ahoj Jirko,okamžitě nahlas,kde a za kolik jsi je koupil,nebo ti už nedovezu hanušovického Šeráka!!!
Nazdar " Happy " mně se Jiřík svěřil tak ti to pošeptám : http://re5pect.cz/zbozi/produkt-2846/le ... svetla-pro automaticke-dennisviceni.html
Neříkej to na mně Jirkovi, že jsem jej předběhnul stejně ti kolem toho asi řekne více - ahoj " Vazoun " :lol:a dělám to grátis bez úplatku
Ahoj Vazoune,díky moc,koukám,že těch šeráků příště vezmu více!!!
Ahoj Petře, dá se to sehnat i jinde např ... http://uni.autodoplnky.cz/led-kulate-sv ... -s21269247Happy píše:Ahoj Vazoune,díky moc,koukám,že těch šeráků příště vezmu více!!!
horší je montáž - musí se vyrobit držáky pod světla - fotku nedodám nedostanu se tam... pouze z heveru,ale šikovnej kutil co má dílničku bez problémů zvládne...stačí zadat do SEZNAMU denní svícení diody,nebo tak nějak a vyběhnou ti...ceny jsou od 1900 - 2400,-
Jinak Šerák je Šerák... hned v neděli vypitej....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ahoj Jirko a díky za info.Petr.
ahoj,
vím, že to sem úplně nepatří, ale máte už někdo vyřešeno kam připojit zvukovou signalizaci světel ?
Mám v úmyslu najít uvnitř výhodné místo kde se napojit na světla a zapalování s využitím usměrňovače pro signalizaci jak rozsvícených světel při vypnutém motoru tak opačně zhasnutých světel při zapnutém motoru.
vím, že to sem úplně nepatří, ale máte už někdo vyřešeno kam připojit zvukovou signalizaci světel ?
Mám v úmyslu najít uvnitř výhodné místo kde se napojit na světla a zapalování s využitím usměrňovače pro signalizaci jak rozsvícených světel při vypnutém motoru tak opačně zhasnutých světel při zapnutém motoru.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------------Robert08 píše:ahoj,
Ahoj " Roberte08 " nevim jak u koho ale můj Matiz SE II. má zabudovanou signalizaci nevypnutých světel - přímo z výroby,jak to tam je připojené nevím nejsem v tom sběhlý zdraví " Vazoun "
Můj ( mé manželky ) nemá zhola nic už se mi povedlo nechat zapnuté světla a vytřískat tak baterku.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
Nejjednodušší je koupit za pár korun pípátko a zapojit na dveřní spínač.
podívám se zda by se neneašlo místo pod volantem.
závěr oznámím
závěr oznámím
Daewoo matiz 0,8 rv.1999