Cesty = Tankodromy
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Cesty = Tankodromy
ahojte. dnes som si tak siel po meste a nevsimol som si riadnu jamu dost som do nej vletel. az ma srdce bolelo co si ten tlmic vytrpel. dufam ze nieco tie tlmice vydrzia. ako ste vy na tom s cestami? tak isto si niekedy nad tymi jamami zanadavate?
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesty = Tankodromy
Jaj to si pis ze zanadavame ja uz nadavam aj ako chodec nie to ako sofer.
Nase mesto prechadza vystavbou novych kanalizacii cize vsetko je vkuse rozkopane same obchadzky cesty rozdrbane.
A nove cesty co spravia su v este horsom stave ako tie predchadzajuce.
V jednom kopci tak v strede je taka prepadlina, tu opravovali uz asi tisic krat ale vzdy sa tam spravi nova. Minule som tak na ten hrb narazil, ze z autom len tak buchlo a ja som nevedel co sa deje v aute len prach ostal.
Nase mesto prechadza vystavbou novych kanalizacii cize vsetko je vkuse rozkopane same obchadzky cesty rozdrbane.
A nove cesty co spravia su v este horsom stave ako tie predchadzajuce.
V jednom kopci tak v strede je taka prepadlina, tu opravovali uz asi tisic krat ale vzdy sa tam spravi nova. Minule som tak na ten hrb narazil, ze z autom len tak buchlo a ja som nevedel co sa deje v aute len prach ostal.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ja mám jednu skúsenosť ešte na Favorite - tiež som vletel do jamy a odniesol si to disk, musel som ho vymeniť. A to som nešiel ani rýchlo. Skús trochu sledovať pneumatiku, či sa neopotrebováva. Nechcem strašiť, ale ja som to nesledoval a musel som meniť aj pneumatiku aj disk.
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ked píšete nové príspevky, tak ich nepíšte do sekcie podla toho v akom aute jazdíte... napíšte to do diskusie, alebo tak...Nech to je tu prehladnejšie...
Škoda Roomster TSI
-
- Kontaktovat uživatele:
Nastastie mame cez mesto v L.Mikulasi cekom znesitelnu cestu, ale ked vychadzam na parkovisko do roboty tak mam vzdy pocit ze sa mi rozpadne Nexia Strasny obrubnik a aj ked uplne pribrzdim tak je to krute. Ale aspon ze v robote je to vyborne
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GTX, rv. 12/1996, hatchback 5d., tmavozelená metalíza
Hele v nějakém testu avea 1,2 sedanu jsem slyšel, že pokud chcete auto jehož podvozek vydrží to co ruský gazík, jděte do avea Já mám hatchback a nárazů a skoků už bylo, že musím na geometrii, je to hnus... ale avík se drží statečně.
Cize aveo ma slaby podvozok?
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
no neviem ci ma aveo slaby podvozok ale ja som tiez musel na geo bo som pri prejazde nasim hlavnym mestom postretal par skaredych jam ktorym sa dalo vyhnut jedine keby som vysiel na chodnik alebo da protismeru ....ale teraz sa to drzi kurnik
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
v Nitre sú zatiaľ cesty v pohode, ale začal sa stavať južný obchvat a všetky nákladné autá s materiálom potrebným na výstavbu idú cez centrum, blíži sa zima, som zvedavý aké cesty budú na jar
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
tak pani kolegovia a kolegine ako jaku jamu som ja dneska chytil ked som odbacal na parkovicsko ...odbacam a zrazu prask rana jak z dela som myslel ze mi kolo odpadlo zastavim vystupim kukam a nic guma ok, disk ok, a ked auto idem a pustim volant tak stopu drzi a ani volant netrasie pri zatacani auto pekne drzi nic nebuchoce aj loziska su v pohode tak neviem .....doteraz som neveril ale uz viem ze existuju AVEOandelickovia ktory davaju pozor na moje avejko
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
Ahoj já už byl taky na geometrii, trefil jsem díru co byla velká asi jako otevřený kanál, ale jinak se autu nic nestalo.
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
No, ale za to vše můžeme poděkovat naším politikům, kteří nás odrbávají na daní, poplatkách za dálnice.
yberou z nás na daních tolika peněz, ale zajímavé je, že , když se má investovat do silnic, nemocinic, do důchodů, tak peníze nejsou.
Fuj, hnus, pryč s touhle sebrankou, jen nás iojrádají páni politici....
Panu Kalouskovi bych nechal státní dluh zaplatit, když dokáže rozesílat ty jeho směšné složenky, přitom ministrem financí byl on, takže za svůj rezort zodpovídá,.....
yberou z nás na daních tolika peněz, ale zajímavé je, že , když se má investovat do silnic, nemocinic, do důchodů, tak peníze nejsou.
Fuj, hnus, pryč s touhle sebrankou, jen nás iojrádají páni politici....
Panu Kalouskovi bych nechal státní dluh zaplatit, když dokáže rozesílat ty jeho směšné složenky, přitom ministrem financí byl on, takže za svůj rezort zodpovídá,.....