Taky už mám foto jak jsem snížil :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Taky už mám foto jak jsem snížil :)
Konecne jsem se dostal ktomu, abych svoji karu umyl a vyfotil s novyma pruzinama. Snizeni -40mm. Sedi to jak svina Uz aby bylo jaro a mohl jsem nasadit elektrony
Fotek jsem udelal vic, ale jako na potvoru svitilo tolik slunicko, ze jsou diky uhlu foceni nepouzitelny. No aspon neco. Brzy dodam naky lepsi, treba uz na snehu-huhu
Fotek jsem udelal vic, ale jako na potvoru svitilo tolik slunicko, ze jsou diky uhlu foceni nepouzitelny. No aspon neco. Brzy dodam naky lepsi, treba uz na snehu-huhu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pro porovnani - takto to vypadalo predtim, kdyz jsem dal novy original seriovy pruziny. Dost dobra lod, co?
No nebyt toho, ze to auto bylo tak vysoky, tak to mohla s tim listim byt super fotka !!!!!
No nebyt toho, ze to auto bylo tak vysoky, tak to mohla s tim listim byt super fotka !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
To uz jsem si zkusil, mit vepredu snizeno a vzadu nechat serii, ale pak mas vlastnosti podvozku uplne o nicem. Bud vsechny 4 snizeny nebo nicDano píše:Ja by som to v zadu moc neznizoval. Tam su moje pruziny uz aj tak dost unavene a vyzeraju dost nizko, ale priestor okolo prednych kolies je pri seriovych pruzinach ako druhy kufor.
Ivane, dekujiIvan píše:Super, Miloši! Gratuluji!
S novymi tlumici KYB to tlumi o 106
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné Mildo! Nemáš bouchlý PP blatník? Nebo jsem něco přehlídl? I ten nárazník je nějak šikmo... Já teď co mám sníženo a přitvrzeno, tak se mi už zdá, že by to sneslo přitvrdit ještě víc .
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Naboreny to bylo, ale dnes jsem na to koukal, ze to je jen povoleny. Ale nemel sem cas to cely sundat a znovu pridelat radne, coz v servisu nezvladli. Az bude lepsi pocasi, pustim se do "opravy", aby cely auto komplet bylo krasavecOndras píše:Pěkné Mildo! Nemáš bouchlý PP blatník? Nebo jsem něco přehlídl? I ten nárazník je nějak šikmo... Já teď co mám sníženo a přitvrzeno, tak se mi už zdá, že by to sneslo přitvrdit ještě víc .
to bylo kvuli foceniKrtek píše:Jak to má kluk naleštěný