Chorvátsko

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Felipe

Chorvátsko

Příspěvek od Felipe »

Ahojte,
tento rok sa chystáme do Chorvátska, čo všetko by som mal skontrolovat na Esperku.
Zatial som ešte nemal na nom žiadny závažný problém.
Poprípade aké máte s cestou do HR skúsenosti Vy?
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Re: Chorvátsko

Příspěvek od Ivoš »

Ahoj, nejel jsem teda Esperem, ale Nubirou Combi 1,6 a naprosto bez problému jsem dojel do Trogiru, což je přesně 1000 km z Pardubic. Vzhledem k tomu, že pofrčíš po dálnici předpokládám, tak ti de facto nic nehrozí. Je to pohodová cesta až dolů a s pár zastávkami na kafe jsem jel cca 14 hodin a přijel jsem tam úplně bez únavy. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
ceysy

Příspěvek od ceysy »

Ja som bol s Esperkom až v Splite. Cesta v pohode. Auto sa chovalo bez problémov. Len sme boli tak naložený, že mi praskla ľavá zadná pružina. Ale to som zistil až doma. Ale možno by som doporučil skontrolovať benzínovú hadičku čo vedie zo systému do čerpadla. Nedávno mi odišla. A benzín vy vytekal po nádrži na cestu.
vladimir fodor

Příspěvek od vladimir fodor »

Ked som bol v Chorvátsku na Espere naloženom ako autobus tak ma prekvapila akurát malá spotreba benzínu.Ked pred cestou skontroluješ olej,vodu apri predpoklade že máš v poriadku brzdy a rozvod nemáš sa čoho obávať len zaželať šťastnú cestu.
simone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simone »

sice nebol som v chorvatsku ale v bulharsku /pre auto je to jedno/ je to cca 1400km bol som 2x a okrem bežnej kontroly tj olej voda a peniaze som nič výnimočné nerobil a cesta NO PROBLEM. Takže ak sa o auto trocha stará tak ťa nesklame
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Sice lanosom ale daewoo family :lol: lanos dosiel az na Peljesac co je celkom streka tam aj spat bez akych kolvek problemov :PP:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som šiel do Šibenika bratrancom Daewroletov,oplom Astra,bez problémov,iba ma tršku šokovala mentalita tamojších vodičov. Tu keď ostanem stáť pri kraji cesty,aby som,trebárs nakukol do mapy,,zapnem výstražky a vodiči ma pokojne obídu. tam ostali stáť za mnou a začali vytrubovať. Holt iný kraj-iný mrav
Přílohy
ibenik 2002.JPG
ibenik 2002.JPG (70.57 KiB) Zobrazeno 1832 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
mino

Příspěvek od mino »

My sme teraz prišli z Talianska a Aveo + Matiz zvládli cestu bez jediného problému...najazdených cca 2100 km.
Škoda Roomster TSI
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

mino píše:My sme teraz prišli z Talianska a Aveo + Matiz zvládli cestu bez jediného problému...najazdených cca 2100 km.
S Nubirou jsem byl na jihu Francie (asi před třemi roky). Najezdil jsem 5000 km a ani jedinej problém: A to byla 6 let stará. Na dálnici ve Francii jsem chytil zácpu (silniční :D ) a co aut v tom šíleným vedru stálo v odstavném pruhu a zvednutou haupnu. Nubira měla zhruba 80°C a sem tam spustil větrák. Super auto. -i -i
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“