Takže to rádio při otevřených dveří hraje i bez bimbání. Musí se tam vychytat nějaká poloha klíčku (manželka říkala)
V servise si s rádiem (respektive CD píše Error 7) nevědí rady. Různě někam volali a nikdo se s tím nesetkal.
Dají vědět jak to vyřeší.
Výškově nastavitelný sedadlo ve verzi STAR mám
Dnes jsem koukal že ho mám moc pěkně zabydlený, všude drobky, posmrkaný kapesníky na zadním okně šišky,...
nový majitel
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Reklama
Re: nový majitel
To "pípanie" pri otvorených dverách alebo ked nemáš pásy sa dá jednoducho odstrániť, pod volantom niekde mi niečo urobili a už to nebimbá....opýtam sa čo robili a dám vedieť.
Škoda Roomster TSI
Dej vědět, to by mě také opravdu zajímalo, strašně mě to otravuje, pískání a bimbání upozornování a tak......mino píše:To "pípanie" pri otvorených dverách alebo ked nemáš pásy sa dá jednoducho odstrániť, pod volantom niekde mi niečo urobili a už to nebimbá....opýtam sa čo robili a dám vedieť.
Tak jak Ti to šlape po záběhu??hemendex píše:Tak som po dlhom sondovani tiez zvolil Aveo sedan 1,4 komfort... aj ked je pravda, ze som trochu sklamany z jeho momentalneho vykonu versus spotreba, ale vraj sa to casom spravi, tak sa spolieham na to. A prikladam teda fotku tesne po vyjdeni z predajne, kedy este bolo vyblyskane a so 4 km na tachometri