Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vojta píše:Možná se to bude někomu zdát zbytečné, ale mám zásadu, že když na něco vybírám peníze, tak zdokladuji, jak se s nimi naložilo. Přikládám doklad o předání peněz na pejsky .
Naprosto súhlasím s Pehom,aj mne a myslím,že väčšine z Vás je milší pohľad na môjho Matesa s Tatrami v pozadí,ako na môj nie práve fotogenický xicht. Rozhodne nie som narcista,aby som sa musel na seba neustále dívať,už sme to riešili po Maníne 2007-peha- píše:eeee já tam mám krásu vcelku je to Legynka a Tatry a to je fakt krajšie ako keby som pri každom písaní pozeral na svôj ksicht![]()
![]()
Chlapi, vás dva zrovna zná každý, kdo jezdí na srazy, ale jsou tu i tací, kteří jsou jako paní Colombová, pořád se o nich mluví a nikdo je skoro neviděl, až na vyjímkyalvin píše:Naprosto súhlasím s Pehom,aj mne a myslím,že väčšine z Vás je milší pohľad na môjho Matesa s Tatrami v pozadí,ako na môj nie práve fotogenický xicht. Rozhodne nie som narcista,aby som sa musel na seba neustále dívať,už sme to riešili po Maníne 2007-peha- píše:eeee já tam mám krásu vcelku je to Legynka a Tatry a to je fakt krajšie ako keby som pri každom písaní pozeral na svôj ksicht![]()
![]()
a kto nechodí na zrazy zaujíma ho,kto som,nech sa páči![]()
![]()
Vojta píše:Možná se to bude někomu zdát zbytečné, ale mám zásadu, že když na něco vybírám peníze, tak zdokladuji, jak se s nimi naložilo. Přikládám doklad o předání peněz na pejsky .
Tu třetíhladolef píše:Ted babo rad,kterou z tech tri,nebo mam zustat u auta!?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |