Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od -peha- »

Jo tak to sa nám už taky stalo lebo stále objednáváme filtre od toho istého distributáka a stále rovnaké číslo no a asi pred mesiacom na Lanose som vypustil olej a sundal filter no a pohroma on tam ten nový nešiel našroubovať tak som volal do skladu a do hodiny som mal nový lenže chyba lávky ani ten tam nešiel a to už som začal merať no a závit na Daewách a Oploch je 18 mm tak šup šupléru a hopsa Lanos mal 19,5 mm to som ješte nevidel ale našťastie aj taký sa v sklade nachádzal no a tým je vlastne možné že aj Slamkova má iný závit je to síce čudné ale možné já som sa s tím ješte nezabíval lebo som myslel že to je rarita ale asi nie tak se idem zasa školiť :D
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som si kúpil oleják na matiza a je poľskej výroby,rozvodový remeň a vodné pumpa talianskej (Starline) a čo ma najviac prekvapilo napína kladka síce tredičnej a osvedčenej značky SKF,ale čuduj sa svete z nápisom Made in Korea. nevedel som,že aj tam sa SKF vyrába :D :D :D :D .
Najpv som sa trochu obával,aby nešlo o nejaké činske nahrážky "tradičnej ich kvality",ale nápisy "Made in Italy" ma aspoň trochu ukľudnili,vždy lepšie ako čína,ale.. čínske líšty stieračov sú určite kvalitnejšie ako poľské,nie som jediný,čo má takú skusenosť. Poľšký stierač mi už podriapal sklo :(
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Jo tak to sa nám už taky stalo lebo stále objednáváme filtre od toho istého distributáka a stále rovnaké číslo no a asi pred mesiacom na Lanose som vypustil olej a sundal filter no a pohroma on tam ten nový nešiel našroubovať tak som volal do skladu a do hodiny som mal nový lenže chyba lávky ani ten tam nešiel a to už som začal merať no a závit na Daewách a Oploch je 18 mm tak šup šupléru a hopsa Lanos mal 19,5 mm to som ješte nevidel ale našťastie aj taký sa v sklade nachádzal no a tým je vlastne možné že aj Slamkova má iný závit je to síce čudné ale možné já som sa s tím ješte nezabíval lebo som myslel že to je rarita ale asi nie tak se idem zasa školiť :D
No podle toho čísla na tom původním originálním filtru (GM GENUINE EC94797406) se jedná o klasický typ společný pro hodně aut:

http://www.sct-germany.de/Catalogue/Fil ... 00011.html
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... e432512bf3

Ten od Palikxe, co mi tam nešel, má jakoby jiný závit (jiné stoupání), ne průměr, při pohledu pouhým okem... Ale to je fuk, aspoň mám z Olšovce 2009 nějaký suvenýr do vitríny. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to slame to mi překvapuje filtry s vložkou byly pro obtok a né plnoprůtok, ale některé plnoprůtokové měli jeden čas výměnnou vložku, jinak beru různé průměry závitu, vono taky jde o předpětí tlaku uvnitř je pružina a při větším tlaku to pustí bez filtrace, proto je dobrý original, tedy schválený fy., ale co na to palikx... ( asi mi zase utře, mě prostě neprojde rukama deset aut denně...)

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Dneska hned z rána jsem bourala.. :( Lanosek přežil ve zdraví, já taky, ale Ford Ka má pěknou prohlubeň.. :( asi jsem vstala špatnou nohou.. Dítě mi vletělo přímo před auta, tak jsem to stočila.. To bude den.. :(
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Chudinko :cry: No pokud sú to len plechy tak si nerob hlavu hlavní je zdravie a to ostatné sa vždy dá ;) Držim palce aby sa Ti vše dobre vyrešilo :D
Přílohy
hlavacikjarny.jpg
hlavacikjarny.jpg (64.56 KiB) Zobrazeno 1270 x
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hlavně, že je všechno v pořádku ;) Good luck -i
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

tak veru,že sa nikomu nič nestalo,aj keď tie rany na karosérii sa sámé od seba nazhoja,alr vždy menšie zlo :( -i
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Tak snad to nějak v pohodě vyřešíme, ještě teď jsem vyklepaná..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Mne tiez raz vybehlo dieta na bicykli s poza uata stihol som ubrzdit a ani neviem ako, trocha stocil volant a rychlo pozrel do spatneho ze kto ide do mna naburat. Nastastie nic z toho. Vyklepany som bol poriadne triaslo ma tiez, som nebol schopny otvorit ani okno a chlpca maleho vyhresit ze nedava pozor. Nie je to sranda a to som pritom siel 30-40 km za hodinu.
Drzim taktiez palce.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...pokud nejde o život a případné zranění a zůstane u plechu, zaplať pán bůh..., jsem sice ateista ale něco asi mezi námi bude...nevím co, ale můj otec říkával: každá sviňárna se ti vrátí stokrát, tak se toho držím a jsem mimo mísu...

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Koukal jsem na polském Autokaciku na fotky z jejich celopolského srazu Matýsků a nevěřil jsem vlastním očím - pouze jedenáct Matýsků a ještě dvě nějaká auta. Bída a utrpení. Když si vzpomenu na Nysu, kde nás bylo kolem padesáti aut, televize, novináři, rádio, je mi z toho smutno. Tam už nejde ani o auta, ani o lidi - hlavně že je co pít a jíst. A o takové srazy tedy zájem nemám -P
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak dnes,respektive včera mě nepotěšilo tohle. Dá se říct,že dost zarmoutilo. :cry: http://www.novinky.cz/kultura/170110-ze ... tuska.html
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak to nás asi všechny, včera jsem se díval na " 1 ", pustili to, záznam z Lucerny a bylo to hezké rozloučení...

A tak se mějte

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG