Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Ivoši,ja si to pamätám,práve pod tými fandamisom myslel hlavne Teba a Richarda
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Tak tedy mě dnes nepotěšilo že zbourali starý železniční most v Husitské ulici těsně před Bulharem - pamatuji si jako malý byl tam starší most a ten měl uprostřed křižovatky jeden podpůrný sloup - ten zbourali - postavili nový a teď už tam není žádný!! No pokrok je pokrok - vstříc světlým zítřkům ...
- Přílohy
-
- IMG_2320.JPG (60.85 KiB) Zobrazeno 1195 x
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vůbec mě nepotěšila cena benzínu. Jel jsem ráno natankovat a ty místní svině chtějí za litr 27,80Kč! Máme asi nejdražší benzín v republice
Kdybych byl hnusny provokater, tak ti napisu kolik Kc ted stoji 1litr LPG . Ale to ja nejsem A kolik stoji benzin zjistuji tak jednou za pul roku kdyz beru 10litruVojta píše:Vůbec mě nepotěšila cena benzínu. Jel jsem ráno natankovat a ty místní svině chtějí za litr 27,80Kč! Máme asi nejdražší benzín v republice
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Pěkný den Sraz za dva a nedočkavci už zítra a vánoce asi 220
No já chci brát taky zítra a oni to podražili
http://www.ceskybenzin.cz/index.php?akce=hledat_cenu
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
No já chci brát taky zítra a oni to podražili
http://www.ceskybenzin.cz/index.php?akce=hledat_cenu
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Provokatére
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Já bral v úterý za 28,70Kč.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že až budu dnes večer, tak to nebude jiné. V-Power je někde okolo 28 - 30 Kč
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Ja bral vcera u nas za 30.20 V-power 95
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jj, tak to bude podobný...ale tak víc než 50 Kč rozdíl celkově nebude, takže dobrý
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vůbec mě nepotěšilo, že už v sobotu mi odešla karta ve foťáku, takže všechny fotky, co jsem na Olšovci udělal, jsou v p..... Na mobilu toho moc nemám
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Lepsie karta ako fotakVojta píše:Vůbec mě nepotěšilo, že už v sobotu mi odešla karta ve foťáku, takže všechny fotky, co jsem na Olšovci udělal, jsou v p..... Na mobilu toho moc nemám
Mozno by daky frajer z tej karty vedel este cosi vytiahnut ak si ju uz nezdemoloval
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
jo to se mi stalo na manine a nedostal jsem z ni nic.ale jeste jsem ji nesmazal.
vojto to je mi lito
ja zase diky diagnostice neudelal ani jednu.
vojto to je mi lito
ja zase diky diagnostice neudelal ani jednu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
...no Vojto to nase...ale nakonec karty byly velmi zlevněné jako vše související s PC... doporučuji San Disk, Kingston ( doživotní záruka ) a v Ring fotu mám kartu ( velkoobchod ) nakupoval jsem tam nedávno San Disk SDHC 8 GB ( velká kapacita asi 1 500 fotek při maximálním 12,2 mega pochopitelně bez RAW - nakonec RAW mi překvapil místo deklarovaných 12,2 mega tam mám okolo 15 mega píše to aspoň Jáchym asi mi tam nasypali víc pixelů, no je trochu problém s otvíráním v PC ale to řeším, už jsem to otevřel ale zatím nedokáži přenést do Adobe, furt se učím... ) zápis / čtení přenosová rychlost 133x / 20 MB / s běžná cena přes 2 tis. Kč za 1 024 Kč... jinak digitál prostě vyhrál proti analogu svým levným provozem, byl jsem nedávno na závodech historických vozů do vrchu a odcházel jsem s 602 fotkami, tolik filmů by jsem normálně neprotáh foťákem ( poněkud nákladné )...
pokud budeš mít zájem ozvi se...
abych nezapomněl, což už jsem učinil na palikxe, pokud jsou ty karty shodné ( jsem opravdu jenom uživatel ) pro diagnostiku samozřejmě rád vyhovím i Pavlovi, už jsem si to jednou od něj psal ale ztratil jsem to...
Inu mějte se fajn
pokud budeš mít zájem ozvi se...
abych nezapomněl, což už jsem učinil na palikxe, pokud jsou ty karty shodné ( jsem opravdu jenom uživatel ) pro diagnostiku samozřejmě rád vyhovím i Pavlovi, už jsem si to jednou od něj psal ale ztratil jsem to...
Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Tak mě dneska nepotěšilo, že jsem sebevědomě nakráčel do servisu, v jedné ruce kanystr s olejem, ve druhé korejský olejovy filtr zakoupený v Olšovci přímo od Palikxe, a ten filtr nejen že vypadal jinak než ten originál GM, co jsme tam měl, ale nešel tam ani našroubovat (tj. jiný závit, jiná velikost a jiná konstrukce - mám tam s vložkou, od Palikxe byl celokovový). No prostě trapas... Chudák servisák, když auto viselo bez oleje na stolici, musel hned 2x zajet svým autem někam pryč, než konečně sehnal ten správný filtr. No nakonec to snad dobře dopadlo, za tu eskapádu s filtrem jsem platil navíc jen 125 Kč a strávil v servisu hodinu navíc, ale zase jsem bohatší o nové zkušenosti a poznatky a měl jsem aspoň fůru času si auto detailně prohlédnout zespoda...
Tím samozřejmě vůbec nic Palikxovi nevyčítám, jen prostě neplatí, že olejový filtr je u všech Dejv stejný, jak jsem byl ujišťován.
Tím samozřejmě vůbec nic Palikxovi nevyčítám, jen prostě neplatí, že olejový filtr je u všech Dejv stejný, jak jsem byl ujišťován.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)