Objednané auto
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Objednané auto
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či má niekto teraz objednané auto v predajni Chevrolet v Nitre?
Alebo koľko ste čakali, kým Vám dodali v prvej alebo druhej vlne šrotovného? Ja tam mám objednané auto a čakám už siedmy týždeň... má niekto podobnú skúsenosť?
Dakujem za odpoveď
Alebo koľko ste čakali, kým Vám dodali v prvej alebo druhej vlne šrotovného? Ja tam mám objednané auto a čakám už siedmy týždeň... má niekto podobnú skúsenosť?
Dakujem za odpoveď
Aveo sedan 1,2 53kw/72 k komfort, šedá metalíza
- Reklama
Re: Objednané auto
V Remesloservise? Ja som im minule robil reklamu do jedneho casopisu, extremne znizovali ceny, takze predpokladam, ze sa zvysil zaujem a nestihaju. Ale 7 tyzdnov je vazne dost, nespominal si, ci Ti oznamili, preco to tolko trva. Ale osobne ja som kupoval Aveo v Kove Banska Bystrica a od zarezervovania do dodania presiel tyzden a pol. Ono zase zavisi, aku mas vybavu, farbu... Centralny sklad je (ak si spravne pamatam) v Budapesti a ak nie je auto tam, tak sa caka na dodanie z krajiny vyrobcu (v mojom pripade Polsko).eso0071 píše:Zdravím, chcel by som sa opýtať, či má niekto teraz objednané auto v predajni Chevrolet v Nitre?
Dakujem za odpoveď
Moj znamy caka na Thaliu uz druhy mesiac
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)
ano v Remesloservise... máme objednané Aveo 4 dverové 1,2 8V ročník 2008, šedá metalíza, KOMFORT... stále nám slubujú z týždna na týžden že už bude a dodnes neuviedli pravý dôvod meškania.
Ja som chcel aveo HB v najvyššej výbave 1,4 16v a v najvyššej možnej výbave a žlté...Po 6 týždnoch som poľavil ale muselo byť žlté a dobrá bola aj stredná výbava a paket look. Auto prišlo zo Slovinska cca za 7-8 týždnov...
Škoda Roomster TSI
ano v Remesloservise... máme objednané Aveo 4 dverové 1,2 8V ročník 2008, šedá metalíza, KOMFORT... stále nám slubujú z týždna na týžden že už bude a dodnes neuviedli pravý dôvod meškania.
ja som si objednal tiež takýto model. Objednávku sme spísali 9.4. a vraj na budúci týždeň, teda po 20.5. by som ho mal dostať,vraj im má prísť 30 kusov.
ja som si objednal tiež takýto model. Objednávku sme spísali 9.4. a vraj na budúci týždeň, teda po 20.5. by som ho mal dostať,vraj im má prísť 30 kusov.
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
jaj a zabudol som... tiež som ho objednal v Nitre v Remesloservise.
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
Ak to nie je tajomstvo, kolko vas vysla kupa noveho auta a aku to ma vybavu? Lebo fakt som udaval do reklamy co som im robil, az neskutocne ceny, tak reku ci ozaj sli tak dole cenou... Ja osobne som kupoval Aveo 4-dverovy sedan 1,4 komfort v Kove BB za 297.000 (-60.000 srotovne) a vraj Remesloservis je lacnejsi... tak netusim...
nás to vyšlo 186 000 Sk, po odrátaní šrotovného a zlavy za to, že je to auto vyrobené v roku 2008.
ja som ho objednával 6.4.Laco píše:ano v Remesloservise... máme objednané Aveo 4 dverové 1,2 8V ročník 2008, šedá metalíza, KOMFORT... stále nám slubujú z týždna na týžden že už bude a dodnes neuviedli pravý dôvod meškania.
fuha... o 50.000 lacnejsie ako moje, hoci teda ja mam 1,4-ku (tiez 2008)...eso0071 píše:nás to vyšlo 186 000 Sk, po odrátaní šrotovného a zlavy za to, že je to auto vyrobené v roku 2008.
Tak snad ho dodaju cim skor, nie je tam nejaka zmluvne zakoncipovana dohoda s fixnym terminom, kedy ho MUSIA dodat? Lebo teda gratulujem k tej cene, ale ta doba cakania je fakt dost dlha...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak dlouhý to neni, nebojte... Kámoš objednával kdysi Yarise. Chtěli nějakou běžnou výbavu s nějakou kravinou naívíc. Objednal, zaplatil zálohu a čekal půl roku ! Od vánoc do léta. Nikoho nezajímalo že chce auto, prostě počkej až ti ho (asi) v japonsku vyroběj a dovezou sem. Zrušit smlouvu ? Možná ale bez vrácení zálohy. Takže nějakej 1-3 měsíce fakt nic neni.
Nebo znam podobnej případ s Mercedesem v německu. Nějaký SLKčko či co... Nakonec chudák zákazník souhlasil aby mu ho po vlastní ose dopravili přez celý německo aby nemusel čekat na kamion další tejden... No a řidič se s nim dostal na dálnici do hromadný havárky.
Nebo znam podobnej případ s Mercedesem v německu. Nějaký SLKčko či co... Nakonec chudák zákazník souhlasil aby mu ho po vlastní ose dopravili přez celý německo aby nemusel čekat na kamion další tejden... No a řidič se s nim dostal na dálnici do hromadný havárky.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
My sme auto objednali vo fancare 20.3.2009 a este stale ho nemame, napriek tomu, ze ked sme sa rozhodovali tak nas ziskali dodacou dobou 2-4 tyzdne auto stale nemame
LubosM
Cervene Aveo 1.2 16V 62kW (4dv sedan)
Cervene Aveo 1.2 16V 62kW (4dv sedan)
Ahoj fšem
Tak jsem Aveo v pátek objednal a zítra bych ho měl mít k převzetí na značkách.
Kupuju od Srby a maj je skladem.
Aveo 4DR 1,4 STAR s metlou 230 865,- CZK
Tak jsem Aveo v pátek objednal a zítra bych ho měl mít k převzetí na značkách.
Kupuju od Srby a maj je skladem.
Aveo 4DR 1,4 STAR s metlou 230 865,- CZK
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mám kolegu,čo má tiež objednané v remesloservise NR,Aveo HB,tiež od 2.vlny šrotovného a stále čakááááááááá naň.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vracaju sa nam stare dobre casy s poradovnikmi. Moj otec v 1981 cakal pol roka na Skodu 105-S, az nakoniec bol nuteny ist po nu osobne priamo do Gottwaldova (neviem, ci tam bola predajna, ci fabrika). Ale bola to specificka skoricova farba, ktoru mal malokto a zaplatil za to vsetko 60 tisic Kcs
A sluzila az do tohtorocneho marca...
Inak, nechcel som vam to hovorit, ale dost ma tymi cenami, za ktore ste teraz objednali Aveo, jedujete Ak neratam prispevok za srotovne, tak som zan dal 295 tisic (Komfort) a vy tu hadzete take sumy, ze sa mi az technicak vo vrecku zarosil
A sluzila az do tohtorocneho marca...
Inak, nechcel som vam to hovorit, ale dost ma tymi cenami, za ktore ste teraz objednali Aveo, jedujete Ak neratam prispevok za srotovne, tak som zan dal 295 tisic (Komfort) a vy tu hadzete take sumy, ze sa mi az technicak vo vrecku zarosil