iva by si vzala litr medovinyLatrele píše:Omezené množství medoviny by bylo...1l za 100 Kč.simone píše:Určite máš aj recept na medovinu keď toľko medu máš Ak máš dones alebo mi pošli SZ
Olšovec bazar
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Olšovec bazar
- Reklama
- Hanzy
Kua pozde jsem zjistil ale kdyby jedna byla nezlobil bych se...Latrele píše:Znamenám si ...je jí zatím dosthladolef píše:Tak ja taky flasku medoviny,driv nez to zjisti Hanzy.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, pořád lezeš po hromosvodech a nečteš
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Kua pozde jsem zjistil ale kdyby jedna byla nezlobil bych se... [/quoteHanzy píše:Latrele píše:Znamenám si ...je jí zatím dosthladolef píše:Tak ja taky flasku medoviny,driv nez to zjisti Hanzy.
Hanzy, medoviny je hafo
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Mediku je teda dost? Moje objednavka litr plus litr bude doufam kladne vyrizena mozna vemu toho tmavyho litry 2
No jinak zatim predbezne teda mam k prodeji 5ks 20GB disku Seagate Barracuda IV a 1 HDD 40GB take Seagate A pak jeste jedno PC, konfiguraci dodam behem odpoledne, nejaky SDRAM pameti a jednu tiskarnu HP 350CBi, k notebooku na cesty ideal Vse beru s sebou takze mozno prohlednout
No jinak zatim predbezne teda mam k prodeji 5ks 20GB disku Seagate Barracuda IV a 1 HDD 40GB take Seagate A pak jeste jedno PC, konfiguraci dodam behem odpoledne, nejaky SDRAM pameti a jednu tiskarnu HP 350CBi, k notebooku na cesty ideal Vse beru s sebou takze mozno prohlednout
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Mediku je teda dost? Moje objednavka litr plus litr bude doufam kladne vyrizena mozna vemu toho tmavyho litry 2
Tady se jednalo o medovinu
Ale pokud dobre ctu tak na zacatku bazaru jsi nabizel tmavy a svetly med ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
to mas pravdu, ale takovej zajem jsem necekal takze vsechen med co doma mame privezeme prave se staci do sklenic a navic jeste nabizim medovinu. poctivou domaci, ale je o vazne sila, kdyz byli vanoce tak jsem si dal a zensky me nestihali s pecenim cukrovi tu co tu nabizim je samozrejme nova.milosh píše:Ale pokud dobre ctu tak na zacatku bazaru jsi nabizel tmavy a svetly med ne?
Tak jak jsem psal pocitac co nabizim je Pentium 4 1800Mhz, 1GB RAM, 40GB Harddisk + 4x usb a lan. vcetne legalnich XP cena lidovych 2000kc, kdo bude mit zajem at se mi ozve budu na sobe mit bud triko zelene s golfistou nebo modre nexiaclub, podle toho v kolik prijedu, ale vidim to bohuzel az tak na 16h + -
jo medovinu jsemnikdy nepil tak mozna si taky vezmu.
taky jsem si ten vylet zkomplikoval nejakymi obchody a tak prijedu az tak kolem 12.od kluku co pojedou z prahy se v brne utrhnu.
taky jsem si ten vylet zkomplikoval nejakymi obchody a tak prijedu az tak kolem 12.od kluku co pojedou z prahy se v brne utrhnu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil