Nehody, aneb jezděte opatrně...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Nehody, aneb jezděte opatrně...
Par neoficialnich fotek: auto nevypada nejak moc ponicene, ale je tam ohnuta naprava a poloosa a kdovi co se stalo v motoru
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No to chápem že tohle naštve Ty dodržuješ všetko čo si páni policajti prajú a debil -tomu je to fuk a že rozfláká,zraní a lebo dokonca zabije dakoho neviného to je našim poldíkúm fuk Práve som dopozeral reláciu o GTO a tie to vozy boli pre svoju silu vyhlásené za neschopné prevádzky na vozovkách tak prečo motorky nemajú poviný omedzovač veď pokud je predpísaná rýchlosť tak načo ju motorka 3 násobne prekračuje no ale to my nezmeníme a " dobrovolný dárcovia orgánov " budú lietať veselo dalej
Peha, omezovače by se potom mohly montovat na všechny motorová vozidla, nejen motorky.
Jenom bych udělil vyjímku Matízům, ty mají ten výkon pro vyhlášku akorát.
Jenom bych udělil vyjímku Matízům, ty mají ten výkon pro vyhlášku akorát.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
No já len že aj VW Golf V6 mal 3,0 motor a tiež bol stiahnutý z výroby a vetšina vozidiel obmezovač má dokonca aj My ako HASIČI máme dva mercedesi a oba majú obmezovač na max.100 km rýchlosť a Superb ho má na otáčky tak nechápem prečo sú povolené silné motorky na cesty veď nech si jazdia na upravených tratích a okruhoch a nie tam kde podla štatistik sú aj oni aj okolie velmi ohrozované
Ale ano, máš určitě dobrou myšlenku, ale ta motorka je o adrelinu, silná auta také. Myslím si, že to ale není v té síle motoru, spíše, že dotyčný nepoužívá mozek a neváží si svého života a nakonec ani těch ostatních, kteří mu "překáží" po silnicích. Když se zmrzačí sám, líto mi ho není, ale jak k tomu přijdou ti nevinní. Ale to se zde již na fóru probíralo několikrát. Není řešení a ani to nevyřeší silné motorky policistů, protože i když takového hazardéra odchytí, stejnak nemají moc pravomocí, jak ho donutit aby dodržoval vyhlášku. A ruku na srdce, kdo z nás ji dodržuje, mě nevyjímaje. Také nejsem "svatý".
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
-
- Kontaktovat uživatele:
No já už som adrenalín hodil za hlavu a jazdím striktne podla predpisov (samo že ak sa ide k prípadu tak idem rýchlo ale stále bezpečne) no a som velmi rád za tempomat je to pomôcka k nezaplateniu no a vlastne už ani nejazdím z autami čo ho nemajú Ono Superb je rýchlý a ver či nie občas ma to strašne láká ho prevetrať no na to mám dialnicu ale aj tak si vždy zrátam kolko zarobím na jednej ceste a vždy to vychádza tak že na jednu pokutu musím 3x do Budapešti to je 1500 km a tak sa Mi to neoplatí a hlavne na Superba sú strašne drahé súčiastky (už to máme za sebou -kolega trafil srnku a 45 000 bolo v háji ) takže opatrne a bezpečne je moje terajšie logo A už som to písal že Legyna je koráb a tak sa proste vezieme,je rýchlá ale rozvážná jazda jej svetší viac
...to bastet zdaleka není " totálka " ...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
bastet: to mě mrzí...mám úplně stejný auto jako ty...doufám, že ti to rychle opraví
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Aspon ted vim na 100% ze moje auto ma pozinkovane blatniky . Kdo vi co mi tam namontuji v servisu za blato
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Pěkný den Sraz za 3 nedočkavci za 2
Jak už jsem psal buď rád že se tobě asoň nic nestalo
Koukal jsem,že je to opravdu kousek od Jedovnice.Nějakých 10 km. Potom dej vědět až to budeš mít hotový a jak to dopadlo.
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Jak už jsem psal buď rád že se tobě asoň nic nestalo
Koukal jsem,že je to opravdu kousek od Jedovnice.Nějakých 10 km. Potom dej vědět až to budeš mít hotový a jak to dopadlo.
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Tak podle posledni zpravy od servisaka z toho udelal pojistovak od ČPP "totálku"!!!Serpico píše:...to bastet zdaleka není " totálka " ...
Ted cekam na oficialni protokol, pak se uvidi, nakolik to ohodnotil
...to bastet, já se nerad přu ale pojišťovák to hodnotí jako " totálku " z důvodu náklady na opravu dle ceníku překračují " okamžitou " hodnotu vozidlu, teď záleží jakou hodnotu v penězích napíše...a to je předpoklad, že za ty prachy to opravíš...
uvidíš, můžu se ovšem mýlit v hodnocení částky ( nakonec je lepší koupit na vrakovišti dobrou kapotu i blatník pozink než dávat druhovýrobu bez pozinku...), opravdu nedělám chytrýho musíš vše zvážit sám, ale znám několik případu, že na tom neprodělali ale jde také o možnosti opravy...
Mějte se fajn
uvidíš, můžu se ovšem mýlit v hodnocení částky ( nakonec je lepší koupit na vrakovišti dobrou kapotu i blatník pozink než dávat druhovýrobu bez pozinku...), opravdu nedělám chytrýho musíš vše zvážit sám, ale znám několik případu, že na tom neprodělali ale jde také o možnosti opravy...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Teď jsem se na Polském Autokaciku dočetl o tragické havárii na dálnici u Gliwic. Převrátila se tam dodávka a tvořila se kolona. Kamion Scania zezadu v plné rychlosti napasoval Matíze pod další náklaďák. Výsledek dva mrtví. V tomto případě by myslím bylo úplně jedno, jestli to byl Matíz nebo větší auto.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že toto by nezvládlo ani nejdražší Volvo
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Toho kamionistu len upáliť za živa,v tomto prípade oko za oko zub za zub,ke´d kamión zroluje z jeho viny osobák a zaviní smrť nevinných ľudí. Aspoň by dávali väčší pozor,a nelepili sa v 80-90 km/h rychlosti doslova na nárazník pred ním idúceho auta,ako je to bežným zvykom
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L