Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Slam

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od Slam »

Mně docela zatrnulo, když jsem šel před chvilkou vyvenčit psa a minul jsem se o pár minut s nějakým dobytkem, co házel cihly do oken zaparkovaných aut, urážel zpětná zrcátka apod. Sousedka už tam stála se svým psem a zrovna přijeli i policajti a teď tam sepisují škody. Nezávidím lidem, co zítra ráno budou chtít jet do práce a uvidí tu spoušť... Já stojím poněkud bokem, tak teď jen doufám, že ráno nebudu nemile překvapen i já... :cry:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Absolutne nechápem taký dobytok a nechápem ani legislatívu ktorá ich potrestaním považuje len napomenie a škody nech si uhradí každý sám :evil: :evil: :evil: Já osobne som za tvrdšie tresty vo všetkom a to aj vo vandalizme lebo táto nová doba doniesla trestné činy všetkého rozmeru ale tresty sú benevolentné čo vlaste nahrává madistvím k tomu aby ničili čo vidia lebo trest za to nedostanú :evil:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Jednoznačně přitvrdit v represích! U nezletilých plnou úhradu vzniklých škod od rodičů a stejně tak i u studentů a učňů. Bohužel - legislativa je taková, jaká je -P
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

A u nezletilých, či čerstvo plnoletých najlepšie zaviešť inštitút bitky zo zákona,ze by dostali od policajtov verejne surovú nakladačku,ako v afrických štátoch,a museli by si za ňu ešte aj zaplatiť resp, ju tvrdo odmakať v lome,pre nich väčšinu platí,že nielen z cudzieho,ale ani s rodičovského krv netečie Obrázek
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no alvine, Vojto, peho co dodat - už jenom pořádnou nakládačku pro toho blba, no a pro Slama - heryku trhej! ( pokud by vyšel ven...)
...no peha politiky ( legislativa ) to nezajímá, ty mají ochranku a voliče potřebují jenom před volbami...a to bude stejné jak na Slovensku tak i u nás...

Inu mějme se fajn a hlavně bez blbů
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No, já si pamatuji, že kdysi jeden redaktůrek vášnivě psal o hrubosti zásahu Policie proti "fandům" Sparty.Jsou to prý ještě děti, tak se musí usměrňovat. O 14 dnů později, ten samý redaktor přijel na Spartu ve zbrusu novém AUDI. A co se nestalo! Ty "ošálkované děti" se mu po tom autě "prošly" a to tak, že mu prošláply střechu, obě haubny, ulomily zrcátka a stěrače. A nejednou psal úplně jinak. " Co že dělá policie? Proti takovým "živlům" by se mělo tvrdě zasahovat....... Auto holt bylo za jeho korunky! :roll: :( :roll:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hokej :( :( :( :( :( :(
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Byli prostě lepší -i příště jim to vrátíme -i , naši ale podali celkově taky dobrej výkon, vzlášť , novej mladej brankář -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no ještě k hokeji při oslabení ve třech skórovat, to snad ještě na MS nebylo... - dali jsme pár tyček ( a ty jsou kulatý...) byla to smůla, chybělo štěstí a Jágr byl sakra dobře hlídanej...

A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Problém byl, že jsme nehráli moderní hokej...neustále to byl ten klasický technický styl, který hrajeme odjakživa. Kdybychom hráli způsobem jako Kanada, tj. vystřelit od modré a 2 hráči u branky na dorážku, tak máme jiné výsledky....v tomhle mě Růžička zklamal hodně moc.
O štěstí to je sice taky možná trošku, ale zásadní faktor kromě naší hry je i pískání rozhodčích. Nesmyslně nás poslali do 3, nepískali Švédům hokejku v obličeji apod. Dnes Kanada klasicky prasila a procházelo jí to....je to lemplovství.
Slam

Příspěvek od Slam »

Nejde snad ani tak o moderní hokej jako spíš o střeleckou impotenci, s ní se hokej vyhrávat nedá. Stačilo by, kdyby se občas trefili aspoň do prázdné brány a mohlo to rozhodnout... Kanada by taky nehrála takhle v pohodě a s přehledem, kdyby vždycky z kraje zápasu nenasázela soupeři 3 góly. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Sraz za 7 a nedočkavci za 6 dní ;)
Já teda hrál jen jako kluk a za experta se nepovažuji .Jsem takovej normální fanda ale s tímto souhlasím :!:
A podle mě to platí i o fotbale :(
http://hokej.idnes.cz/cesi-jsou-vycuran ... j-2009_cig

Ať nám jezdí a nezlobí -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...technický hokej je nám Ivoši vlastní a to jsme i přenesli do kanady, ale ta má ještě svůj " důraz " s provokacemi a bitkami pro diváky a herní zastrašení protihráčů, nakonec švédům stačilo pokrýt Jágra a ... nejsem zas takový znalec ( nikdy jsem hokej nehrál ), no Růžicka to měl taky těžký hraje se NHL a čeká se na toho a ještě na tamtoho...
prostě je to tam kde to je a silná čtyrka už dávno není a ani my nepatříme mezi medailisty a s tím se musíme smířit, ani naše juniorka nehraje to co jsme byli zvyklí, co jsme očekávali ( kde hledat příčinu - mladí odchází tam, kde dostanou víc tedy do farem v NHL... a co se tam naučili...a mají vůbec chuť hrát za nás...Štěpánek je výjimka a je z naší ligy....), tedy omlazení v nenávratnu...

Mějte se fajn

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

No,mňa nejako veľmi športy neobchodia,ale moji členovia domácnosti sú smutní,že Nitra včera v baskete prehrala v Pezinku v play off súťaži. Viem,že je tu viacero basketových fandov,preto to tu spomínam 8)
http://www.ebasket.sk/extraliga-muzi/in ... al=2009-05
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je to škoda :( Nitra je dobrý tým ;) Btw. já jsem hrál basket závodně 8 let ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“