Zdravím všechny
Potřeboval bych radu,jak se dá rozebrat zpětné zrcátko u spolujezdce na Leganze r.v.1999.Hledal jsem na foru podobné téma,ale nenašel jsem nic.Kamarád má prasklé sklo a chtěly bychom ho vyměnit a nějak se mi nedaří ho rozebrat(aniž bych ho zničil úplně).Nemám ani koupené nové,protože nevím jestli náhodou není víc typů a tak bych ho rád rozebral nějakým "inteligentním" způsobem.Prosím vás o radu jestli jste to někdo dělal,jak nato.Jenom upřesňuji že mi jde jen o sklo,né o célé zrcátko.Předem děkuji za rady či typy.
Výměna skla zrcátka spolujezdce
Moderátor: Blue Lanos
Výměna skla zrcátka spolujezdce
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna skla zrcátka spolujezdce
Nazdar no je to tam len nacvaknuté takže ho musíš ako by vytrhnúť je to také koliesko čo je zozadu na zrkadle a to je tam cvaknuté takže treba trocha síly a je to
No já jsem tam viděl ,když se mi podařilo lehce vyhnout,takový packy přibližně uprostřed skla.Je tam jakoby kolečko o průměru cca 7 cm asi nalepený na tom skle a dokola jsou právě ty pacičky.Nevíš jestli to je stejný i na Nubiře II ?
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
I na Nubiře II i I to je stejné.Taky sem ho měnil u spolujezdce a potom pozor až ho budeš pořizovat, protože jsou 2 typy zrcátek a to je vyhřívaný a nevyhřívaný.To nevyhřívaný je vetší.Poznáš to podle toho až ho rezebereš,tak tam jsou 2 vývody na zavedení eletriky do toho zrcádka.Předpokládám, že to zrcátko je na eletriku.Kde máš 2 umělohnotné pacičky v gumovém ´´obložení´´, které se pohybem tlačítek točí a ty musíš vycvaknout a potom je zrcátko připevněno na středu.Jestli můžeš tak ho opatrně rozbij (třeba pomocí šroubováku) a bude to nejjednodušší způsob jak ho dostat ven.
Daewoo Nubira 1,6 - Červenej drak - účastník hasičských vozidel červených Nubir,kdo byl na srazu tak ví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo KOREA je rovnaká Espero,Lanos,Nubira,Leganza tam som tie zrkadla rozoberal a sú rovnaké
- Přílohy
-
- zr3.jpg (60.42 KiB) Zobrazeno 1461 x
Jo chlapi - super,lepší a názornější odpověď jsem si snad ani nemohl přát.Dnes jsem to nestihl,ale hned zítra se do toho pustím.
Zatím všem moc díky ! ! !
Zatím všem moc díky ! ! !
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Ahoj,ked to budeš davat dolu vyklop zrkadlo do prava a tenkým dlhšim šrobovákom skus te zacvakavatká odistit aspon dve vrchné potom Ti to pojde vpohode su tam ešte dve spodné bez pomoci šrobováka to ide moc tažko dole mohlo by sa tam aj niečo poškodit