divny zvuk
Moderátor: Blue Lanos
divny zvuk
ahojte vsetcia..neviem,co je to zachyba...ked tocim do lavej strany,priserne mi nieco strpa...ale len pri zaradenej rychlosti..moze niekto poradit?dik..
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: divny zvuk
Tipujem kineticky klb...
tie mam obidva vymenene...a som z toho zufaly...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm mozna nejake silentbloky.. Ale zvuky sa tazko lokalizuju.. to mozno dvihnut na velky zdvihak cele auto a skusit to vo vzduchu.. Viac Ti ale poradi Palikx, to je Pan mechanik a sem tam sa mi zda ze ma aj vestecku gulu, tak nezufaj a pockaj nanho
no to je pekny.
vesteckou kouli dnes nemam
prosim o presny popis problemu.
kdy to dela?tocis do leva a mas rychlost.pridavas plyn mas pustenou spojku nebo kdy?nebo jen pri zataceni volantem?
meli jsme problem se silentblokem motoru ktery byl utrzeny a motor se opiral o karoserii.nejcasteji ten spodni.nekdy staci ho jen povolit aby se usadil a utahnout a dobry.
nebo vrze kloub rizeni ktery je suchy a zrezly a nebo taky spodni cep na rameni.
vesteckou kouli dnes nemam
prosim o presny popis problemu.
kdy to dela?tocis do leva a mas rychlost.pridavas plyn mas pustenou spojku nebo kdy?nebo jen pri zataceni volantem?
meli jsme problem se silentblokem motoru ktery byl utrzeny a motor se opiral o karoserii.nejcasteji ten spodni.nekdy staci ho jen povolit aby se usadil a utahnout a dobry.
nebo vrze kloub rizeni ktery je suchy a zrezly a nebo taky spodni cep na rameni.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
najviac to citim tak pri 30-40km rychlosti,ked zaradim trojku a idem do lavotocivej zakruty a pridam plyn.....ked sa vlastne dostavaju kolesa do zaberu...pri volnobehu to nerobi....dik za odpoved....
Pokud to dělá v tahu, můžou to bejt klouby, ale píšeš žes je měnil. Dělal jsi to sám nebo ti to někdo dělal, Já jen jestli je to namazaný! pak asi i ty silentbloky motoru by to mohly být
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
robil mi to mechanik....ale uz som sa dohodol s jednym,ze mi to pozrie...tak uvidim..sam som zvedavy...potom napisem,co to mu je..
prohlednout urcite silentbloky motoru.muze se opirat nekde o kastli.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
caute vsetcia...tak zatial mi to mechanik odhadol na lozisko...vymenim,uvidim..teraz zase blazni motor...asi kable na sviecky....deravy vyfuk...sviecky...vsetko sa mi to serie..a kedy vymenit rozvodovy remen?ja som auto kupil ,ked malo 120000km a neviem ci bol meneny..teraz mam 156000km...a aby toho nebolo dost,tak mam deravy vyfuk..strednu cast...kto vie poradit,kde maju najlepsie ceny?som z Prievidze..dik..
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja som zohnal najlacnejsie tusim na www.vyfuky.sk, kde ma vysiel okolo 1500 SK. Cca kupovane minule leto vtedy to bolo najlacnejsie a za 2 dni mi ho doniesli.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996