Lanos Sezóna 2009 :)
Moderátor: Blue Lanos
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Lanos Sezóna 2009 :)
Takze,
Odkukal som od Necie
Sem mozme pisat kto ake prekvapenia planujete pre svojich Lanosikov na sezonu 2009
Odkukal som od Necie
Sem mozme pisat kto ake prekvapenia planujete pre svojich Lanosikov na sezonu 2009
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Reklama
Re: Lanos Sezóna 2009 :)
Ja planujem konečne nahodiť pružiny, ktore som kupil od IMPULSE...dalej dat konečne nové kolesa( http://62.129.212.187/alegaleria/podgla ... C_0689.JPG) a spraviť dva výfuky( jeden vľavo a jeden vpravo) max. do 2 týždňov by všetko malo byť hotové...
FoXo píše:Takze,
Odkukal som od Necie
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ake pruziny tam ides dat ? Aj znizovane budu?
Ja rozmyslam ale do zadu by som potreboval dake tvrdsie , do bunucna chcem aj hudbu a aby to mojich tucniakov kamratov udrzalo
Ja rozmyslam ale do zadu by som potreboval dake tvrdsie , do bunucna chcem aj hudbu a aby to mojich tucniakov kamratov udrzalo
Seat Altea XL 1,6 TDI
ja si upravil masku a do srazu budu mit hotovou rozpernou tyc a vymenil sem predni origo repro za lepsi
malo by to byť - 35mm a masku tiež plánujem spraviť....
FoXo píše:Ake pruziny tam ides dat ? Aj znizovane budu?
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja neplanujem nic.
Asi som uz moc dospely, ale ja Lanosika vyuzivam hlavne ako auto. Staram sa o neho v ramci standardnej starostlivosti, aby mi este posluzil co najdlhsie. Na to, aby som investoval do akehkolvek tuningu ci uprav, nemam ani peniaze, ani cas a uz ani chut (jj, ked si mam rozdelit povinnosti medzi rodinu, decka a auto, tak si to niekto musi odtrpiet Asi uz starnem .
Asi som uz moc dospely, ale ja Lanosika vyuzivam hlavne ako auto. Staram sa o neho v ramci standardnej starostlivosti, aby mi este posluzil co najdlhsie. Na to, aby som investoval do akehkolvek tuningu ci uprav, nemam ani peniaze, ani cas a uz ani chut (jj, ked si mam rozdelit povinnosti medzi rodinu, decka a auto, tak si to niekto musi odtrpiet Asi uz starnem .
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nemám hotové nic, ale chystám se na vyřešení náporového sání. Snad to do Olšovce bude.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
mě čeká tak leda hromada oprav...do měsíce to budou nové zadní brzdy a vyměněné silentbloky zadní nápravy,pak je třeba provést něco s kulisou řazení a dát orig.čep k řadící tyči(ať mi to zas někde neupadne)...dále mám v plánu novou elektriku, kabely, výměna filtrů a čištění všeho co mi příjde pod ruku...když nakonec ještě zbydou nějaký penízky, tak budou možná i nové tlumiče a uvidíme co s výfukem...jj,až dám to auto aspoň trochu dohromady, jediný tuning bude za odměnu nějaká pěkná šaltrpáka a křídlo na zadek
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
Tak opravy už mám za sebou.. tak teď snad nějaké lehčí úpravy, tónování skel a hlavně pěkné elektrony
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Zdravím všechny Lanosáky
Tak mě čekala v dubnu STK, kterou už mám bez problémů za sebou.Po STK jsem si koupil nová kola "15" chrom., dále jsem vyměnil volant za sportovní, výměna koberečků, madla ruční brzdy a sportovní koncovka řadičky, nyní jsem vyměnil starý podspojler za nový a taky jsem vyměnil prahy(teď maj lepší a sportovnější vzhled).To mám ještě doma připravené folie, které taky přijdou na řadu.Ještě mě čeká výměna předního nárazníku za sportovní a výměna pravých poškrábaných dveří.Jen teď uvažuji o koupi turba nebo intercooleru.
Tak mě čekala v dubnu STK, kterou už mám bez problémů za sebou.Po STK jsem si koupil nová kola "15" chrom., dále jsem vyměnil volant za sportovní, výměna koberečků, madla ruční brzdy a sportovní koncovka řadičky, nyní jsem vyměnil starý podspojler za nový a taky jsem vyměnil prahy(teď maj lepší a sportovnější vzhled).To mám ještě doma připravené folie, které taky přijdou na řadu.Ještě mě čeká výměna předního nárazníku za sportovní a výměna pravých poškrábaných dveří.Jen teď uvažuji o koupi turba nebo intercooleru.
Fanny22-Lanos 1,6 16V SX,přední a zadní podspojler,křido + prahy a alu kola "15"od MS Design s pneu 195/50/15,výfuk Remus-interiér=koberečky a potahy na sedačky,volant a pásy od SUPER SPEED,sportovní pedály,podsvícení Led diodovými neonami po obvodě vč. kufru + profesionální stroboskopy.
Jo a mám ještě stříklé prasátka a bubny na červeno a plánuje se koupě sportovního vzduchového filtru.Až dorazí nárazník a dveře tak nás čeká nový lak .
Řekl bych ,že proběhlo docela dost úprav teď už jen to doladění .
Řekl bych ,že proběhlo docela dost úprav teď už jen to doladění .
Fanny22-Lanos 1,6 16V SX,přední a zadní podspojler,křido + prahy a alu kola "15"od MS Design s pneu 195/50/15,výfuk Remus-interiér=koberečky a potahy na sedačky,volant a pásy od SUPER SPEED,sportovní pedály,podsvícení Led diodovými neonami po obvodě vč. kufru + profesionální stroboskopy.
- Blue Lanos
Ja planujem udrzovat lanosika najma v dobrom technickom stave a bez nehod
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
No tak ja mam toho naplanovaneho dost, tak napriklad konecne nastriekat narazniky, prahy, strechu, potom namontovat servo na ktore sa chystam celu zimu, vymenit predne kotuce a domontovat zadne kotuce a doladit rozne detaily v interieri.A rozmyslam aj nad novym motorom, ale to je hudba buducnosti
Drzte palce a zelam vam vsetkym vela stastnych kilometrov s vasimi milacikmi...
Drzte palce a zelam vam vsetkym vela stastnych kilometrov s vasimi milacikmi...
Lanos sedan 1.5 8V, 17" Oz Hydra,205/40 Pirelli,V-Maxx podvozok -40mm,Radio s DVD JVC,Lcd Sony,Repro Sal a nejake tie spojlere...
Ozaj a este mam rozpracovany vyfuk...
Lanos sedan 1.5 8V, 17" Oz Hydra,205/40 Pirelli,V-Maxx podvozok -40mm,Radio s DVD JVC,Lcd Sony,Repro Sal a nejake tie spojlere...