Alternátor zlobí

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

curdyus

Re: Alternátor zlobí

Příspěvek od curdyus »

jedna věc na co slouží ty dva dráty co jdou z alternátoru z tý svorkovnice do auta??nemate nekdo schema zapojeni??prosim prosim :D
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr :o),,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

curdyus píše:jedna věc na co slouží ty dva dráty co jdou z alternátoru z tý svorkovnice do auta??nemate nekdo schema zapojeni??prosim prosim :D
No niesom odbornik ale ked to zoberies takto tak ten hruby cierny kabel co tam je tak to je asi kostra a tie dva kable co idu z tej svorkovnice tak cez ne dobija alternator baterku no nie? ved nejako ten prud musi ist do nej, ako inak by isiel do nej :roll: ,cez remen asi tazko :lol: :lol:
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

JRD by ti určitě poradil,ale podle toho co vymyslel u mě v Plumlově,bych řekl,že jeden je buzení alternátoru.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
curdyus

Příspěvek od curdyus »

taak po dlouhem zvažovaní zda vyzkouším alternátor z racera na něj došlo,,pouze jsem přendal řemeničku a předělal svorkovnici v autě jen na jeden vývod,druhý je nezapojený (prostě pokus omyl)
Po namontování jsem chtěl nastartovat ale auto zase nechytlo,,bodeť by ne když bylo totalně suchý :D :D :D
Nalil jsem 15l benalu a vono pořád nic..
Čerpadlo vrčelo ale nenasalo..Šlo tedy ven když jsem ho zkoušel v kanystru tak prostě nesalo..Takže jsem daval + na + a nebo opačně aby ten bordel vytlačilo zpět..
Nakonec jsem se naštval a vzal obyč drát a prostě ho tam strčil a hrál si sním po 10min přemlouvání jsem ho zastrčíl nejhloubějí a vytryskl na mě onen "Natural pramen" :D :D
Namontoval jsem ho zpět a auto vesele jezdí dal :D :D
takže všem díky..
Akorád by mě zajimalo na co je ten druhý drát na svorkovnici na alternátor..Dobíjení funguje i na ten jeden vývod a otáčkoměr taky...
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr :o),,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“