Olšovec - samolepky srazu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Olšovec - samolepky srazu
Protože taky pdf neumím dát do fóra, ofotil jsem a přikládám.
Zatím zájem o 15 vnitřních, 11 vnějších- Reklama
Já si prosím jednu vnější. Děkuji.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den , jelikož si tedko nemohu vzpomenout zda jsem si objednával - samolepu ,tak pro jistotu, mám zájem o " 1ks vnitřní a 1ks venkovní " děkuji a omlouvám se moc. Možná že jsem je u " Toma " objednával přez SZ ta moje palice už občas zapomene. zdraví " Vazoun " a těšíme se na sraz
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Cauky.
1 venkovni a 1 vnitrni
1 venkovni a 1 vnitrni
Také prosím 1x vnitřní a 1x vnější.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mohol by som ešte doobjednať ? k tej jednej vnútornej tu jednu vnějšimmám to skoro vo farbe karosérie,tak hriech by bol nevziať
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No co kolegovia ako teda vyzeraju tie nalepky ?
Mam namysli nahlad
Mam namysli nahlad
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Hanzy
Jen nevim proc je napis CHEVROLET slabsim pismem nez DAEWOO vi to nekdo???
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ty brdo tak to mi veru neukazalo to je zahadaVojta píše:Podívej se o 6 příspěvků výš
Seat Altea XL 1,6 TDI
Hanzy a ostatní - pro informaci
předal jsem kamarádovi původní málepku z Baldovce a on si to upravil podle sebe , je to profík v grafice a na názvy použil originální loga - druh písma i velikost a tlouštku , tak jak to má na prospektech výrobce , proto je tu i změna , že ve znaku Chevroletu není nápis , ale jen kříž a v pravém vinglu je R - trade mark - tak jak to je originál a styl písma Daewoo je to poslední používané , včetně loga , já jsem byl teda nadšený , když jsem to viděl , podívejte se na ty původní z Baldovce a uvidíte rozdíl . Tím nechci ty minulé odsuzovat , to se omlouvám a jsem moc rád , že jsou ( MIPO klobouk dolu , není to jednoduché , něco takového zajistit ) , ale je to prostě taková trošku změna , tak snad jí příjmeme pozitivně , ale aspoň se liší i trošku stilem a nejen barvou . ( pomalu s těma venkovníma , moc jich není ....., a na podnět Ivoše , že někdo přijel na otočku a zase zmizel - já mám pocit , že to byli akorát ty z autosalonu z Aveem , jinak mě nikdo nenapadá ... ( Milosh ? , ten jí dostane , ještě někdo byl minule na otočku ...., )
Děkuji Vojtovi za náhled , to mě nenapadlo , jak prosté ofotit ... , máš u mě panáka , a děkuji , dostali to mailem i jiní , hold je vidět , kdo se zajímá o dění kolem srazu .... , tak a teď se musím omluvit Řezníkovi , hlavně přijeď a nemyslel jsem to špatně na tebe , Compet je v tom taky , vím ,že PDFko taky neumíš přidat , ono to totiž nejde, pokud sem koukneš , trošku OT , možná se stavíme v pondělí po O na kafčo , ale ještě brnknu .
Mějte se a hezké Velikonoce
předal jsem kamarádovi původní málepku z Baldovce a on si to upravil podle sebe , je to profík v grafice a na názvy použil originální loga - druh písma i velikost a tlouštku , tak jak to má na prospektech výrobce , proto je tu i změna , že ve znaku Chevroletu není nápis , ale jen kříž a v pravém vinglu je R - trade mark - tak jak to je originál a styl písma Daewoo je to poslední používané , včetně loga , já jsem byl teda nadšený , když jsem to viděl , podívejte se na ty původní z Baldovce a uvidíte rozdíl . Tím nechci ty minulé odsuzovat , to se omlouvám a jsem moc rád , že jsou ( MIPO klobouk dolu , není to jednoduché , něco takového zajistit ) , ale je to prostě taková trošku změna , tak snad jí příjmeme pozitivně , ale aspoň se liší i trošku stilem a nejen barvou . ( pomalu s těma venkovníma , moc jich není ....., a na podnět Ivoše , že někdo přijel na otočku a zase zmizel - já mám pocit , že to byli akorát ty z autosalonu z Aveem , jinak mě nikdo nenapadá ... ( Milosh ? , ten jí dostane , ještě někdo byl minule na otočku ...., )
Děkuji Vojtovi za náhled , to mě nenapadlo , jak prosté ofotit ... , máš u mě panáka , a děkuji , dostali to mailem i jiní , hold je vidět , kdo se zajímá o dění kolem srazu .... , tak a teď se musím omluvit Řezníkovi , hlavně přijeď a nemyslel jsem to špatně na tebe , Compet je v tom taky , vím ,že PDFko taky neumíš přidat , ono to totiž nejde, pokud sem koukneš , trošku OT , možná se stavíme v pondělí po O na kafčo , ale ještě brnknu .
Mějte se a hezké Velikonoce
Naposledy upravil(a) Tomáš dne sob dub 11, 2009 20:53, celkem upraveno 2 x.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
- Kontaktovat uživatele:
Tome nechaj te to tak je to pekné a k tej striebornej a čiernej bude zlatá ako vyšitá A vďaka za tu robotu čo s tým máš takže v Olšovci
Tak teď jsem to ještě upravoval a odepsal PEHA , ale nerozumím té černé , kdo má nějakou černou ze srazu ? To je z Manína ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,Tome, v Maníne boli čierne
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L