No my právě naštěstí nikam lítat nepotřebujem. Bydlení i práci (zatim) máme, k rodičum se jede 1x za 14 dní. Já vlastně jinak nedělam nic takže se nic nezměni A jsme na to dva takže mladá může zůstat s malym doma když já budu muset někam něco zařídit nebo naopak. Nikde neni psáno že se musí lítat pořád ve dvou.
Stačilo mi jak švagrový jejich harant zkazil svatbu. Celý video jenom řve že nebylo slyšet oddávajícího utišit se nedal. To radši svýho necham někde těch pár hodin ohlídat kdybych se měl takhle ženit.
Kočárek a jiný nesmysly do sedana
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kočárek a jiný nesmysly do sedana
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
nejezdime vsude spolu ale hold ja hodne robim z domu a sem dost vytizeny, zena jako na materske ma moznost vice zarizovat tak jezdi. Maleho mi vetsinou necha, ale malou misi vzit bo koji. Me se zase tezko programuje z harantama
No decka dokazou natropit dycky skody dost. My uz deme na 4 svatbu a zatim klid. Pokud je nekde decko k neuklidneni tak proste odejdem nez se to uklidni. Hold je to trochu slozitejsi a clovek se nekdy mene pobavi.
No decka dokazou natropit dycky skody dost. My uz deme na 4 svatbu a zatim klid. Pokud je nekde decko k neuklidneni tak proste odejdem nez se to uklidni. Hold je to trochu slozitejsi a clovek se nekdy mene pobavi.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kolega má hyperaktivního grázla. Dokáže v autosedačce dělat rambajz dokud ho neodpoutaj. Jakmile ho zas uvážou tak vyvádí a hází všim co popadne po celym autě a fackuje všechno kolem. Nejsou schopný s nim nikam "legálně" v autosedačce doject. Jsou mu snad 2 roky a stejně s nim nic nezmůžou. Předělává domek a harant k neudržení zas všechno ničí a čmárá po zdech atd... Doufam že mně nic takovýho nepotká.
Naštěstí nejsme s mladou tak vytížení, tak doufam že s rozumnym děckem se ten náš život zas až tolik změnit nemusí. Holt místo čučení na se bednu budem věnovat děcku.
Naštěstí nejsme s mladou tak vytížení, tak doufam že s rozumnym děckem se ten náš život zas až tolik změnit nemusí. Holt místo čučení na se bednu budem věnovat děcku.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
no to je tezke z hyperaktivitou. nastesti nase decka jsou celkem v poho i kdyz maly se dostal do obdobi vzdoru a testuje nas dost kolik snesem. uz aby mu to preslo (bude mit 3 roky co nevidet)
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- Jura
Tak to my zas s dětma skoro všude a dost často. Teda Krom velkejch nákupů, to se dost neosvědčilo. O víkendu je místně příslušná babka jako chůva funkční, jinak se vždycky jezdilo s dětma prakticky všude. Sedan nesedan, kočár nebo golfky, to je fuk. U všehop mse přece dá zažít prča.
Dost jsme se jednou nachechtali, když jsme v Prachovskejch skalách měli holku právě v golfáčích a v jednom takovým užším průchodu mezi skalami, kde projde dospělej jen taktak jsme golfky s Elionou zvedali, zvedali až se stejně definitivně zašprkly i s holkou a dál ani tam ani zpátky. Tak jsem zezadu hlavou sklopil jakousi zajišťovací páku a golfky i s potomkem jsme pronesli napůl složený i s mírně slisovanou holkou.
Dost jsme se jednou nachechtali, když jsme v Prachovskejch skalách měli holku právě v golfáčích a v jednom takovým užším průchodu mezi skalami, kde projde dospělej jen taktak jsme golfky s Elionou zvedali, zvedali až se stejně definitivně zašprkly i s holkou a dál ani tam ani zpátky. Tak jsem zezadu hlavou sklopil jakousi zajišťovací páku a golfky i s potomkem jsme pronesli napůl složený i s mírně slisovanou holkou.
Jo Krtku to všechno poznáš. Např. sporťák (ne golfky) z kombinace je skvělý do terénu na procházky a mimino až batole je spokojený a má podepřený záda a tak. Golfky jsou skvělé a skladné a těch 12-15 stovek mi přišllo u mimina a cen na něj jako zadarmo. Použíbaj se až když umí mimi samo aspoň sedět (nějak to souvisí se svaly a růstem).
Jo teď jsem si vzpomněl - hlavné co si zkus (raději ta tvoje) na kočárku-kombinaci jak se nadhazují přední kola když je to sporťák s rukojetí obrácenou tak, že batole čučí dopředu - prcci chcou všecko vidět. V této poloze má většina těch 5 kkč polských kočárů tu rukojeť prakticky nad kolem a ženská to s 12-15kg prostě nezvedne na chodník (nemáš žádnou páku) a tak vidíš spoustu sporťáků, kdy batole jede pozadu a pořád se vyklání aby vidělo dopředu.
Jinak my máme oboje rodiče 160 km a jak to bylo předtím skvělý - nikdo do ničeho nekecá - tak teď bych klidně mohl vidět tchýni každý týden, pokud by si s prckem chvíli hrála ... Děcko-zdravé- není žádný problém - ani dovolená, ale chce ještě víc času než jsem si sám myslel - teda pokud ti není jedno co z něj bude, pak jej můžeš posadit před telku a máš klid - to taky opravdu funguje. Kdo neuvidí neuvěří.
Jo teď jsem si vzpomněl - hlavné co si zkus (raději ta tvoje) na kočárku-kombinaci jak se nadhazují přední kola když je to sporťák s rukojetí obrácenou tak, že batole čučí dopředu - prcci chcou všecko vidět. V této poloze má většina těch 5 kkč polských kočárů tu rukojeť prakticky nad kolem a ženská to s 12-15kg prostě nezvedne na chodník (nemáš žádnou páku) a tak vidíš spoustu sporťáků, kdy batole jede pozadu a pořád se vyklání aby vidělo dopředu.
Jinak my máme oboje rodiče 160 km a jak to bylo předtím skvělý - nikdo do ničeho nekecá - tak teď bych klidně mohl vidět tchýni každý týden, pokud by si s prckem chvíli hrála ... Děcko-zdravé- není žádný problém - ani dovolená, ale chce ještě víc času než jsem si sám myslel - teda pokud ti není jedno co z něj bude, pak jej můžeš posadit před telku a máš klid - to taky opravdu funguje. Kdo neuvidí neuvěří.
Daewoo Nubira 1.4 SE, stříbrná sršeň