Prodat/Opravit ? Nubira 97 2.0l 16V
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Prodat/Opravit ? Nubira 97 2.0l 16V
Tak uz me opravdu zacina sr.t...Po oprave tesneni pod hlavou, novych rozvodu, vymene zap. civky a vymene spojky (cena cca 20.000) se porad neco deje.
Ted zavady: Tlumice KO, radiator KO, loupe se bezbarvej lak na hauptne a narazniku, a ted to nejlepsi. Pri ohratem motoru (po cca 30km) sviti na volnobehu mazani.Zkusil sem vymenit novy olej za novy , ale s viskozitou 15W 40.Zlepsilo se to, ale stale pri volnobehu a ohratem motoru sviti mazani a kdyz jeste ostre zatocim doleva, tak se rozviti take. Oleje je tam dost.Jinak motor bezi tise bez nejakych zvukovych projevu a tahne take skvele.
Takze ma otazka, ma cenu to toho jeste neco vrazet nebo to prodat(asi neprodejne) nebo dat rovnou do vrakarny? Jeste mi tak po cca 1 roku ujde chladici smes klimy. Mozna to zacit rozprodat na nahr. dily. Nevim, co s tim dal.
Mam moznost sluzebaku na sokrome ucely za beznych podminek..Vychazi cenove celkem ok...ale co s Nubi?
Dal sem ted do ni dost a potreboval bych alespon cast penez zpet...
Ted zavady: Tlumice KO, radiator KO, loupe se bezbarvej lak na hauptne a narazniku, a ted to nejlepsi. Pri ohratem motoru (po cca 30km) sviti na volnobehu mazani.Zkusil sem vymenit novy olej za novy , ale s viskozitou 15W 40.Zlepsilo se to, ale stale pri volnobehu a ohratem motoru sviti mazani a kdyz jeste ostre zatocim doleva, tak se rozviti take. Oleje je tam dost.Jinak motor bezi tise bez nejakych zvukovych projevu a tahne take skvele.
Takze ma otazka, ma cenu to toho jeste neco vrazet nebo to prodat(asi neprodejne) nebo dat rovnou do vrakarny? Jeste mi tak po cca 1 roku ujde chladici smes klimy. Mozna to zacit rozprodat na nahr. dily. Nevim, co s tim dal.
Mam moznost sluzebaku na sokrome ucely za beznych podminek..Vychazi cenove celkem ok...ale co s Nubi?
Dal sem ted do ni dost a potreboval bych alespon cast penez zpet...
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
- Reklama
Re: Prodat/Opravit ? Nubira 97 2.0l 16V
Je to dilema, ale pokud máš stále problémy které vyřešíš a objeví se další, tak dle mého názoru musí auto zdomu Zkus ho prodat vcelku, nemáš co ztratit a navíc můžeš hned jezdit služebákem. Je to škoda že jsi trefil na takový kousek. Každé auto má nějaké mouchy a každé auto se kazí, ale co je moc to je příliš
ZBAV SE HO
ZBAV SE HO
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
- simone
- Kontaktovat uživatele:
no to je fakt dilema aj ja som chcel predat Nubku a kupit Tacumu ale tie auta idu za 1000 Euro to sa fakt neoplatí predat nech ide kým neumrie a oprava??? kupit pojazdne auto a prehodit diely ak je cena opravy tak 800 Eur. Na tvojom mieste idem do polska a dotiahnem nejake auto a prehodím diely.
pekne auto zaujimava cena http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vznlipbpyftt
pekne auto zaujimava cena http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vznlipbpyftt
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tohle dilema řeším i já, ale mám mnohem menší potíže...resp. musím vrazit peníze do podvozku...na nerovnosti v zatáčce to už moc nesedí a lítá to do strany (kombik to nedělá a sedí jak přibitý), pár věcí v motoru (asi nějak klepe klikovka, těsnění pod parohy) a výměna spojkového prasátka (či jak se to jmenuje)...jinak kosmetické věci - čalounění dvěří, nové repro atd....vážně jsem přemýšlel o prodeji, protože to bude docela pálka, ale prodal bych to tady tak za 15 - 20 000 Kč což je dost málo, takže to vezmu postupně a šup opravovat....
Ve tvém případě bych to ale prodal, nebo jak radí Simone, dotáhnout jiné za pár peněz a vyměnit díly.
Ve tvém případě bych to ale prodal, nebo jak radí Simone, dotáhnout jiné za pár peněz a vyměnit díly.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak já zatím dobry, jezdí spolehlivě, po výměně radiátorku kouření dokonce i topí
Co mě netěší, asi budu muset udělat přední nápravu, protože při větší akceleraci má tendenci "někam" uhýbat.
Na Fiatovi jsem byl zvyklý, že když mu vytnu, tak mohu i bezdrža, což si na Nůbě nedovolím, a volantem to musím pořád korigovat. Myslím, že to budou stabilizátorky. Navíc, když je natočená náprava naplno a auto stojí a kopnu do kola, něco tam plechově zarachotí. Spotřeba kolem 8 l průměr.
Proč to píšu do tohoto tématu, vždy jsem si myslel, že Nůba půjde z baráku jako první, ale nakonec šel Fiat. Jeden maník mě ukecal k prodeji, že se mu moc líbí, tak šel a já porvé na autě vydělal
Zatím mě Nůba nesere, tak u nás může bydlet
Co mě netěší, asi budu muset udělat přední nápravu, protože při větší akceleraci má tendenci "někam" uhýbat.
Na Fiatovi jsem byl zvyklý, že když mu vytnu, tak mohu i bezdrža, což si na Nůbě nedovolím, a volantem to musím pořád korigovat. Myslím, že to budou stabilizátorky. Navíc, když je natočená náprava naplno a auto stojí a kopnu do kola, něco tam plechově zarachotí. Spotřeba kolem 8 l průměr.
Proč to píšu do tohoto tématu, vždy jsem si myslel, že Nůba půjde z baráku jako první, ale nakonec šel Fiat. Jeden maník mě ukecal k prodeji, že se mu moc líbí, tak šel a já porvé na autě vydělal
Zatím mě Nůba nesere, tak u nás může bydlet
Daewoo Nubira 2.0 kombál
Lancia Kappa 2.0 Turbo - Amore Motore
Kdyz by to chtel nekdo na nahradni dily, tak klidne za maly peniz prenecham tohoto plechace plne pojizdneho a s platnou technickou...
Tak dnes sla Nubira na vecne casy pryc z domu. Dekuji ji parkrat za zachranu zivota a diky za cca 60.000 km bez poruchy. Az tedy na poslednich 20.000 km...Byla to i preze vsechno super pohodlna kara a timto dekuji Nubire
Tak to gratuluji Kitte, já minulý týden koupil nádhernou Lanciu Kappu 2,0 v turbu, to je pane masakr.
Pokud srovnám ty dva dvoulitry, Nubiru a Kappu, to je jako jet v tramvaji a Pendolínem :D:D
Nubira 98kW 137HP
Kappa 151kW 205HP
Na stejný obsah dost rozdílné parametry.
Prostě... Nůba zůstane jen stavební dělnicí
Pokud srovnám ty dva dvoulitry, Nubiru a Kappu, to je jako jet v tramvaji a Pendolínem :D:D
Nubira 98kW 137HP
Kappa 151kW 205HP
Na stejný obsah dost rozdílné parametry.
Prostě... Nůba zůstane jen stavební dělnicí
Naposledy upravil(a) Kazalin dne stř dub 08, 2009 17:20, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira 2.0 kombál
115kW-205HP??? To je nějaký divný ne? 150kW-204HP,tak co to máš za propočty? 115 je nějakých 156HP. A 98kW je 133HP.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Soruvka, jsem se uklepl, ale už jsem to výše opravil. Díky za uporornění.Petr Soukup píše:115kW-205HP??? To je nějaký divný ne? 150kW-204HP,tak co to máš za propočty? 115 je nějakých 156HP. A 98kW je 133HP.
Daewoo Nubira 2.0 kombál
Tak je rozhodnuto, naše Nůba jde také z domu. Sice jezdí denně, ale....................
Daewoo Nubira 2.0 kombál
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já se pustím do oprav....ten bourák pořád skvěle vypadá, kromě benzínu a oleje jsem do něj za opravy nevrazil ani kačku, takže hurá do servisu.....a navíc je to Beaťácký auto čiliže dokud se nerozpadne, tak bude moje
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
Tak tak,na nové nemám a kdybych se o mojí nůbu víc staral tak jezdím dál bez problémů.Mě se totiž potkal motor.Všech 16 ventilů,vodítka a vše co k tomu dál patří.Takže byla otázka co s tím.Auto bez motoru neprodejné.Tak jsem šel do opravy.Nebylo to tak hrozný a díky palikxovi zase jezdím a jsem s ní plně spokojen.....
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Mě, teda nás, prototže je to ženino auto, Nůba taky moc nestála, ač nás minulé léto fest pozlobila s tím zapalovacím modulem a následně s tlakovým senzorem a následně s radiátorem topení/kouření (po slovensky).
Ale vyplynulo to tak, že ve srovnání s Lanciou Kappou je to tragač a lenoch. Jasně, po přesednutí z Fiata Bravo to byl měkkoučký kočár, svižný a prostorný, ..ale na Kappu nemá ani náhodou.
Srovnání je následující: houpavá líná tvrdá kačena :D:D
Uvidíme, nasadil jsem na Nůbu cenu, pod kterou nejdu, pod cenou ji prodávat nebudu, jelikož má svou vysokou užitnou hodnotu. S Feldou se to nedá srovnávat a to nehovoře o nových autech, které už doopravdy stojí za starou bačkoru.
Stěžoval si mi kamarád, co dělá mechoša v Citroenu, co to je za katastrofu a ostudu.
Ale vyplynulo to tak, že ve srovnání s Lanciou Kappou je to tragač a lenoch. Jasně, po přesednutí z Fiata Bravo to byl měkkoučký kočár, svižný a prostorný, ..ale na Kappu nemá ani náhodou.
Srovnání je následující: houpavá líná tvrdá kačena :D:D
Uvidíme, nasadil jsem na Nůbu cenu, pod kterou nejdu, pod cenou ji prodávat nebudu, jelikož má svou vysokou užitnou hodnotu. S Feldou se to nedá srovnávat a to nehovoře o nových autech, které už doopravdy stojí za starou bačkoru.
Stěžoval si mi kamarád, co dělá mechoša v Citroenu, co to je za katastrofu a ostudu.
Daewoo Nubira 2.0 kombál
zdravim, ja mám nubiru rok, je to zž moje 3 e daewoo , mal som racera, espero, a teraz nubiru, som spokojný a nemenil by som ju za nič. ročne v priemere najazdím asi 40000 Km a len bežné veci sa menia čo sa opotrebováva ,, brzdy olej prípadne ložiská atď. Nubiru som kúpil spod ruky so závadou , ktorú som riešil až do januára tochto roku a končilo to výmenou motoru a odvtedy nemám snou najmenšie problémy. Motor som v konečnom dôsledku ami nemusel meniť, lebo na vine bol maník ktory tam predtým prehodil snímače na klukovke na iný štýl. Ale v konečnom dôsledku je to spolalivé auto. Mám ho na plyn a spokojnosť. Tomuto auto treba trochu rozumieť a je to auto na veky.