co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od alvin »

čo sa divíte, šKOMda má kúpených takmer všetkých motonovinárov v celej republike,myslím teritoríalne bývalej. do r.1993.
Ja vravím,že kto chce kúpiť novú šKOMdu,hlavne FUCKbiu mal by sa najprv osobne poradiť o tom s exriaditeľom šKOMdy p. Ludvíkom Kalmom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,alebo našim Dedom Mikim ,ten by mu jasne poradil,dovolím si ho tu zacitovať
kostra.gif
kostra.gif (57.39 KiB) Zobrazeno 993 x
Veru večná škoda Deda Mikiho a jeho príspevkov :( :( :( :( :( :( :(
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...a v novém SM z pondělí je při srovnávacím hodnocení 1. Hunday i 20 před 2. fabkou 3. Daewoo Spark, kromě dobrého hodnocení nového Chevroletu Cruze...
...že by na Škodu dolehla krize a přestala platit média, nevím a ani to netvrdím...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A čopa ma dneska potešilo .... no juknite na počet príspevkou :lol: čo že to je nádhera 8)

6666
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Přímo ďábelsky :lol: :lol: :lol:
Muco

Příspěvek od Muco »

alvin píše:č

Počkaj... ako deda MIKIHO a jeho príspevkov- :| Niečo som prehliadol o Dedovi???
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Muco píše:
alvin píše:č

Počkaj... ako deda MIKIHO a jeho príspevkov- :| Niečo som prehliadol o Dedovi???
Mucp,žiaľ asi áno,
tu sme to spomínali
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... start=2355
Dedo Miki už 20.10. vlani nás opustil,určite založil nebesskú pobočku nášho klubu,ktorej šéfuje,len žiaľ ešte im tam nezapojili NET :( :( :( :( ,
No,nechápte s mojej strany ako iróniu,ja si aj tie smutné a nepríjemne veci nejako snažím odľahčiť,aby som sa s nimi skôr vyrovnal 8) 8) 8) 8) 8)
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to alvine svou řekněme " ironii " nikoho nesnižuješ, naopak dáváš najevo, že sis ho vážil, prostě Ti chybí a tak to má být...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Alvine ona to není fráze když se říká "Bude žít dál ve vzpomínkách těch kteří ho měli rádi !"
To já se přiznám,že když jsem třeba u hrobu rodičů tak si s nima i vduchu povídám .Taky vím,že je to nesmysl ale holt to tak je ;)
Jinak mě potěšilo že jsem už přesadil rajčata,saláty a taky jsem dal do úlu čmeláka.V budkách už jsou /sice už dřív/ špačci i sýkorky už taky bydlí .Holt je tady jaro naplno -i
Tak ať nám jezdí a nezlobí -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak tak Topole i já už jsem v tom věku, kdy se chodí na hřbitov no a ty " monology vzdánlivém dialogu " jsou o tom, je to takové vzpomínání, na to co nelze vrátit...

Mějte se fajn

serpico
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Tak i já se přidám, mě je zase líto, že se již nedozvím některé věci, které, když byli rodiče živí mě nezajímali a dnes mi je již říci nemůžou.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tak ja sa s mojou mamkou v podvedomí rozprávam denne,ešte som si nezvykol na to v duši,že jej niet medzi nami,odišla takmer presne rok pred Dedom Mikim (22.10.07)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dostal se mi do ruky kousek os mistra Vivaldiho. Konkrétně Mandolin Concerto in C Major....to je nádhera :!: :!:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
buben

Příspěvek od buben »

STK Petřvald velmi ochotní zaměstnanci, vše OK!
Technickou jsem prošel bez větších problémů (malá netěsnost motoru a převodovky)
PS: :o) ano tenhle smail vystihuje mou náladu :D
martinko

Příspěvek od martinko »

dnes som sa konecne dockal noveho pc , preto ze stary mi na 1.aprila doslova zhorel pred ocami... tak uz som ready a jak tak pozeram , mam co citat dorana :lol:
Muco

Příspěvek od Muco »

alvin píše: Dedo Miki už 20.10. vlani nás opustil,určite založil nebesskú pobočku nášho klubu,ktorej šéfuje,len žiaľ ešte im tam nezapojili NET :( :( :( :( ,
No,nechápte s mojej strany ako iróniu,ja si aj tie smutné a nepríjemne veci nejako snažím odľahčiť,aby som sa s nimi skôr vyrovnal 8) 8) 8) 8) 8)
nechcem to sem písať -do príspevku "co ma dnes potešilo"(je to dosť morbidné-viem)-len reagujem....Neviem,čo napísať-som v pomikove ,prepáčte--nevedel som o tom............................Dík za info. :( :( :( :(
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“