poradte nejaké cenovo prijatelné riešenie na sviečky
tak aby autíčko nestrielalo
sviečky na esperko s LPG Lovato
Moderátor: Blue Lanos
sviečky na esperko s LPG Lovato
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sviečky na esperko s LPG Lovato
Môžeš dávať aké chceš čiže najlepšie aké doporučuje výrobca lebo tie LPGčkové nemajú velký význam ten bol tak do doby Felície a potom už nie Dakto doporučuje NGK dakdo Denso ale já uprednostujem Brisk takže výber je na tebe len keď dáš jednokontaktové tak sklepni ich na 0,5 a je to
Na ngk tzv. original aj na brisky silver a brisky trojbodaky vsetky typy a teplelnej hodnoty podla vyrobcov vhodne pre 1.5 motor isiel motor uplne rovnako a to dobre. Sviecka kym zapali zmes a nerozpadne sa tak je fuk aka. Sviecky vykon nezvysuju spotrebu neznizuju, mozu ho len znizit a ju zvysit ak su nevhodne pre dany motor.
- vladimir fodor
PPP myslím že máš o sviečkach dosť iluzorne predstavy.Daj si do motora nevhodnú alebo špatnú sviečku a motor Ti prestane ťahať,začne skackať,no a o spotrebe nebudem ani vraveť,začne žrať viac ako gazda/bez urážky/.
mysliet si mozes co chces, na fyzikalnych zakonoch a motoroch to aj tak nic nezmeni a ani na mojom prispevku, v ktorom som nic nepisal o nevhodnych svieckach
Pokud dodržíte předepsanou vzdálenost elektrod, tak jak píše výrobce svíčky, tak je to jedno jakou. Pokud dáte vícebodové svíčky tak je to asi jedno. 4 roky jezdím na 3bodové brisky a jsem spokojen. Jen jsem chtěl napsat, že jsem dal kdysi předepsané svíčky , tenkrát ještě jednobodové a nenastavil jsem vzdálenost elektrod a auto cukalo jak motor přes smrtí, vyndal jsem je seřídil na 0,7mm a jel jak drak.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
zohnal som si sviečky od fy. DENSO su nejake W9EXR-U máte s nimi skusenosti???matkogin píše:poradte nejaké cenovo prijatelné riešenie na sviečky
tak aby autíčko nestrielalo
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
Pred dvoma dnami som menil sviecky, mal som brisk silver, konzultoval som vyber novych s najlepsim LPG servismanom v okoli ZVaBB a odporucil mi NGK "14-ky" (je to skratene oznacenie konkretneho typu aj na obale je toto cislo) Po vymene ma motor pocutelne kultivovanejsi zvuk.
Ale pytal si sa na nestrielajuce, mne moj motor 1,5 16V strielal ked mi odisiel zapalovaci kabel, tak neviem ci ti tvoje Densa (aj ked su to dobre sviecky) pomozu.
Mimochodom ta uprava vzdialenosti kontaktov sa mi nezda kedze original sviecky na LPG maju u roznych vyrobcov vzdialenosti od 0,7 do 1,1mm, a len pre info NGK original na LPG stoja skoro 10x viac ako bezne napr. aj tie 14-ky.
Ale pytal si sa na nestrielajuce, mne moj motor 1,5 16V strielal ked mi odisiel zapalovaci kabel, tak neviem ci ti tvoje Densa (aj ked su to dobre sviecky) pomozu.
Mimochodom ta uprava vzdialenosti kontaktov sa mi nezda kedze original sviecky na LPG maju u roznych vyrobcov vzdialenosti od 0,7 do 1,1mm, a len pre info NGK original na LPG stoja skoro 10x viac ako bezne napr. aj tie 14-ky.
NEXIA GLX 1,5 DOHC 67KW Blue Sedan, kupena najzanedbanejšia pod slnkom, ale pomali na nej robím.