Vibracie volantu
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vibracie volantu
Tak, mne to zacínalo pri 80-ke a pri 100-ke prestávalo. Nehal som opat prevázit gumy, nebolo ani treba. V servise na prednej náprave nic nenasli, tak som to dalej neriesil. Premýslam, ze to robilo vzdy iba na letných gumách, ked boli nové. Casom, tak po 500km to zmizlo. Pre istotu by som to nechal pozriet v servise, najlepsie v takom, kde majú aspon trochu skúsenosti s nasimi priblizovadlami, aby skontrolovali nápravu, loziska a pod.
Kedy ti to zacalo robit?
Kedy ti to zacalo robit?
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
- Reklama
Problem vyrieseny. GUMY res. DISKYIgi píše:Tak, mne to zacínalo pri 80-ke a pri 100-ke prestávalo. Nehal som opat prevázit gumy, nebolo ani treba. V servise na prednej náprave nic nenasli, tak som to dalej neriesil. Premýslam, ze to robilo vzdy iba na letných gumách, ked boli nové. Casom, tak po 500km to zmizlo. Pre istotu by som to nechal pozriet v servise, najlepsie v takom, kde majú aspon trochu skúsenosti s nasimi priblizovadlami, aby skontrolovali nápravu, loziska a pod.
Kedy ti to zacalo robit?
Dakujem vam vsetkym. Aspon som zisti ze mi treba nove disky a to vsetky.
Ahoj myslím si že pneumatika
Ako si na to prisiel?alien píše:Problem vyrieseny. GUMY res. DISKYIgi píše:Tak, mne to zacínalo pri 80-ke a pri 100-ke prestávalo. Nehal som opat prevázit gumy, nebolo ani treba. V servise na prednej náprave nic nenasli, tak som to dalej neriesil. Premýslam, ze to robilo vzdy iba na letných gumách, ked boli nové. Casom, tak po 500km to zmizlo. Pre istotu by som to nechal pozriet v servise, najlepsie v takom, kde majú aspon trochu skúsenosti s nasimi priblizovadlami, aby skontrolovali nápravu, loziska a pod.
Kedy ti to zacalo robit?
tak pozical som si od kamosa jeho gumy vimenil som a prestalo no robit. tak som kupil gumy a prezul som tak to robilo zase ale ked som dal na kamosove disky svoje gumy tak mi to nerobilo.Igi píše:Ako si na to prisiel?alien píše:Problem vyrieseny. GUMY res. DISKYIgi píše:Tak, mne to zacínalo pri 80-ke a pri 100-ke prestávalo. Nehal som opat prevázit gumy, nebolo ani treba. V servise na prednej náprave nic nenasli, tak som to dalej neriesil. Premýslam, ze to robilo vzdy iba na letných gumách, ked boli nové. Casom, tak po 500km to zmizlo. Pre istotu by som to nechal pozriet v servise, najlepsie v takom, kde majú aspon trochu skúsenosti s nasimi priblizovadlami, aby skontrolovali nápravu, loziska a pod.
Kedy ti to zacalo robit?
Perfektné, tomu hovorím testovanie . Ja som dal nové letné a veruze nieco nieje úplne s kostlným poriadkom.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam podobny problem.
Ale menil som zomne na plechacoch zaletne na hlinikoch.
Idem na geometriu a vyvazenie tak uvidim ako skoncim.
Gumy nie su velmi jazdene ale 2 roky stali spolu s hlinikacmi takze dufam ze nic z toho nie je v ... lebo ma porazi
Ale menil som zomne na plechacoch zaletne na hlinikoch.
Idem na geometriu a vyvazenie tak uvidim ako skoncim.
Gumy nie su velmi jazdene ale 2 roky stali spolu s hlinikacmi takze dufam ze nic z toho nie je v ... lebo ma porazi
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ci sa jazdí, alebo nie, tak guma starne. Napr. moje nové letné som jazdil v novembri a pri 4°C nad nulou (bez snehu na mokrom) boli na tom rovnako ak nie lepsie ako 10 r. staré zimné gumy s dezénom uplne v norme.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taku zvlastnu skusenost - ked nahodim zimne, auto mi zacne mierne tahat doprava. Moc som s tym neexperimentoval. Miera tahania sa meni kazdu sezonu. Aj letne aj zimne mam na tych istych diskoch (problem s uskladnenim), je mozne, ze ked sa zide "ten spravny disk" a "ta spravna pneumatika", tak to zacne blbnut.
Zatial som mal zimnu iba tu jednu sadu, uvidim nabuduce. Pneu nevyzeraju nijako zvlastne, zjadene su rovnako a rovnomerne.
Teraz, ked som nahodil letne, auto ide uplne rovno, ani naznak tahania.
Zatial som mal zimnu iba tu jednu sadu, uvidim nabuduce. Pneu nevyzeraju nijako zvlastne, zjadene su rovnako a rovnomerne.
Teraz, ked som nahodil letne, auto ide uplne rovno, ani naznak tahania.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Takze dneska som bol na Geometrii a vyvazovani.
Na vyvazovani som dostal celkom slusne zavazia
Co ma ale nepotesilo bolo ze jedna guma (pravdepodobne guma) je .... kolesom krutilo ako na mensej osmicke
Takze asi budem musiet tak ci tak kupovat min 2 gumy a na tyhto s najzdilo max 500 km tak neviem cim to je ci som uz ja stihol niekde na tychto sprostych jamovych cestach niekde narazit
Na geometrii zadok OK predok zbiehavost, capy isli pekne povolit vsak som ich menil ja nie
To jedno koleso zo zlou gumou som mal v predu takze sme dali do zadu. Uvidim ked pojdem 120 co to povie.
Uz ostava len vymenit tlmice, pruziny a par drobnosti aby auto pekne sedelo
Geometria 30 ojro
Vyvazenie 20 ojro
Na vyvazovani som dostal celkom slusne zavazia
Co ma ale nepotesilo bolo ze jedna guma (pravdepodobne guma) je .... kolesom krutilo ako na mensej osmicke
Takze asi budem musiet tak ci tak kupovat min 2 gumy a na tyhto s najzdilo max 500 km tak neviem cim to je ci som uz ja stihol niekde na tychto sprostych jamovych cestach niekde narazit
Na geometrii zadok OK predok zbiehavost, capy isli pekne povolit vsak som ich menil ja nie
To jedno koleso zo zlou gumou som mal v predu takze sme dali do zadu. Uvidim ked pojdem 120 co to povie.
Uz ostava len vymenit tlmice, pruziny a par drobnosti aby auto pekne sedelo
Geometria 30 ojro
Vyvazenie 20 ojro
Seat Altea XL 1,6 TDI