sport filter nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: sport filter nexia
Ja som klasicky filter vymenil za sportovy K&N filter. Auto je trochu zivsie ale islo to na ukor zvysenej spotreby. Nie je to nejako dramaticke ale o nieco sa mi zvysila spotreba. Kazda sranda nieco stoji.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
- Reklama
krtkuvdort píše:no práááávě... já viděl na Nexii něco přes 1500Kč
tady se zeptej má plno věcí nevím jestli i na nexii, ale zeptej se (prodává svíčky a filtry)
a klidně napiš že ti ten kontakt dal kamarád co už od něj něco kupoval
ctr2002@seznam.cz
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolegové, z těch kvalitnějších filtrů jako je KN nebo Green z praktických zkušeností doporučuji spíše Green, neboť jsou na něm lépe vidět nečistoty a vy tak víte, kdy jej vyčistit... Na hnědém KN je to vidět blbě či spíše vůbec...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
prosim vás potřeboval bych toto. kde bych to sehnal na nexii.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
www.tuning-centrum.cz nebo jakykoliv tuning shop
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- krtkuvdort
Nebo by se to dalo vyrobit...
trubka od hajzlu co ma plnění u stropu (nebo nějaká odpadní trubka dobře tvarovatelná), horkovzdušná pistole a jedeš eventuelně pájka nebo tavná pistole...
Teda nevim jestli to vydrží žár z motoru, ale snad by mělo... Zdroj tepla je poměrně daleko...
trubka od hajzlu co ma plnění u stropu (nebo nějaká odpadní trubka dobře tvarovatelná), horkovzdušná pistole a jedeš eventuelně pájka nebo tavná pistole...
Teda nevim jestli to vydrží žár z motoru, ale snad by mělo... Zdroj tepla je poměrně daleko...
No já tam mám nějaké plastove koleno na vodu ale prasklo mi při nandavání filtru. tak tam chci něco echt. kouknu no...
- krtkuvdort
Jj, taky sme kupoval asi za 15Kc koleno k odpadovy trubce, ale nedostal sem se k tomu pac bych musel resit nasavani teplyho vzduchu... tak sem koupil prave normalni JR filtr do saciho domecku...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, zřejmě nejlepší řešení pro sériovou Nexii - lepší filtr do originálního boxu.krtkuvdort píše:Jj, taky sme kupoval asi za 15Kc koleno k odpadovy trubce, ale nedostal sem se k tomu pac bych musel resit nasavani teplyho vzduchu... tak sem koupil prave normalni JR filtr do saciho domecku...
Nexia² project
Ale to nemá zase takovej účinek jako konusové filtry ne? nebo já nevim. nejsem odborník.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nezajistíš přívod studeného vzduchu, tak to výkonu naopak uškodí.Franta P. píše:Ale to nemá zase takovej účinek jako konusové filtry ne? nebo já nevim. nejsem odborník.
Nexia² project
To já mám hadici od masky k filtru
- ]Rebro[
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory