predpisy - ako je to z elektronamy, xenonamy a tak
Moderátor: Blue Lanos
predpisy - ako je to z elektronamy, xenonamy a tak
vie mi niekto poradiť ako je to z predpismi čo sa týka elektrónov pripadne svetiel, čo si môžem dať na auto a za čo ma môžu je..ť. ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
ide o to že v technickom sú písane plechy a mam elektróny ale sú 15-ky tak ako tam majú byť
a čo sa týka svetiel mam namontovane xenóny, ale asi by tam nemali byť.
ake mate skúsenosti s p......u
dakujem
ide o to že v technickom sú písane plechy a mam elektróny ale sú 15-ky tak ako tam majú byť
a čo sa týka svetiel mam namontovane xenóny, ale asi by tam nemali byť.
ake mate skúsenosti s p......u
dakujem
Leganza 2.0L r.2000 proste super auto v koži a ful.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: predpisy - ako je to z elektronamy, xenonamy a tak
No takže
1 výtej na fóre
2 patríš medzi Královny
3 ALéééé vždy najprv hladaj veď tu sa o xenonoch a kolieskách píše 1 000 000 takže HLADAJ
4 no skúsim Ti pomôcť
Elektróny musíš mať ako sú v technickom (ale 16 Ti polícia riešiť nebude) a xenony sú zakázané (ale odbornou montážou čiže tak ako maju bhyť tak opeť to na Lege asi nepoznajú) vetšinou tu máme vynímky a to nie len Leganzy takže ješte prelistuj fórum a budeš múdrejší (A xenony tam necháš a alka kúpiš na leto vetšie )
1 výtej na fóre
2 patríš medzi Královny
3 ALéééé vždy najprv hladaj veď tu sa o xenonoch a kolieskách píše 1 000 000 takže HLADAJ
4 no skúsim Ti pomôcť
Elektróny musíš mať ako sú v technickom (ale 16 Ti polícia riešiť nebude) a xenony sú zakázané (ale odbornou montážou čiže tak ako maju bhyť tak opeť to na Lege asi nepoznajú) vetšinou tu máme vynímky a to nie len Leganzy takže ješte prelistuj fórum a budeš múdrejší (A xenony tam necháš a alka kúpiš na leto vetšie )
dik za kralovnu, som rad že sa páči. mam ju už cca rok aj niečo a som spokojny trochu som ju vylepšil čo sa tika folie, elektrony, alarm ten je dvojcestny, a take male audio ale len štandard + subwofer. takže dik, ty maš tiež super autičko. Biela sa mi páči. tak ešte raz dik a skusim niečo pohladať.
-
- Kontaktovat uživatele:
No podla avataru máš krásne kolečka tak ich tam nechaj a tie xenony no sú tam šošovky tak by to nemalo byť také okaté
- Přílohy
-
- IMG_0897.jpg (31.5 KiB) Zobrazeno 2799 x
-
- DSC06156.jpg (48.35 KiB) Zobrazeno 2797 x
použiva niekto z vas tiež xenony?
-
- Kontaktovat uživatele:
sakra čo nevidíš tam hore no tak
VIDÍŠ
VIDÍŠ
- Přílohy
-
- Xen-mobilom (2).jpg (49.24 KiB) Zobrazeno 2776 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha pardón hore sú len diódy takže sorry a xenony má Hanzy,Pali,-peha-,Skyline a další
- Hanzy
Vitam te tady ja uz pres rok svitim xenony 6000k a spokojenost...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No dakujem, inak keby som chcel namontovať plyn ake su s tym starosti, trebalo by to dať asi aj vpisať do technickeho, treba k tomu niečo? ako sa vam jazdi na plyn.
Pokial si ho dáš namontovat u autorizovanej firmy tak ti všetky papiere prichystajú a stými už len zbehneš na OU odbor dopravy kde ti to zapíšu do technického. Pravidelne z STK musíš chodit na emisnú na plyn ale pozor nerobia to všetky strediská len vybrané. V Leganze mám plyn vyše roka a som nadmieru spokojný , investícia bola cca 730 euro aj z ledbudíkom, ale banujem že som to nenamontoval hned už som mohol mat investiciu dávno vrátenú . Čo sa týkaVajf píše:No dakujem, inak keby som chcel namontovať plyn ake su s tym starosti, trebalo by to dať asi aj vpisať do technickeho, treba k tomu niečo? ako sa vam jazdi na plyn.
prevádzky tak fachčí bez problémov, štartujem na benzín a po chvíle ked zvýšim otáčky tak automaticky prepne na plyn, nádrž mám v kufri miesto rezervy tuším má 52litrov. Na jazdu z LPG si treba zvyknút a hlavne neverit báchorkám že je motor lenivý , plyn ho poškodzuje a podobne to je len závist tých čo ho nemajú.
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
-
- Kontaktovat uživatele:
Vela z nás tu má v leganzách aj v iných modeloch LPG,prejdi fórum a budeš múdrejší lebo toť zas otázka na ktorú tu je 1 000 000 odpovedí a pokud chceš LPG tak do Legy je legálný,cena 730€,výborná spotreba LPG (to je velké +),jazdné vlastnosti takmer bez zmeny a vôbec daj si ho namontovať a uvidíš nebudeš banovať lebo to je tak že čokolvek dáš do auta je INVESTÍCIA ale LPG je jediná vec v aute ktorá Ti prinesie ÚŠPORU
dikes pouvažujem nad tym
-
- Kontaktovat uživatele:
Neuvažuj -MONTUJ - fakt nič lepšieho sa do Legy nedá dodať a fachčí ako najatá Každým dňom uvažovania dávaž štátu daň za benzin a čím skôr prejdeš na LPG tým skôr sa tvoje peniaze budú usadzovať v tvojej peňaženke
ako dlho trva montaž , spravia to aj na počkanie? neviete nahodou kde to mntuju na slovensku? ja som z okresu Stara Lubovna. jaksi nemôžem nič najsť v okoly.
Na počkanie ti to určite nezvládne ani mechanik F1 , ale ked ráno dovezieš auto tak poobede ho máš hotové asi tak to funguje u väčšiny firiem.Je viacej autorizovaných firiem na Daewoo ale môže sa stat že nemajú licenciu napríklad na konkretny model , mne to montovali v NItre v MOTORGAS - http://www.motorgas.sk/index.php?p=autosplynovace ale viem že ich montuju aj V Pezinku : ttp://www.autoplyn.sk/ . Ale pozri sa sem tu máš všetko čo potrebuješ o lpg: http://www.zdruzenie-lpg.sk/index.php?o ... &Itemid=30Vajf píše:ako dlho trva montaž , spravia to aj na počkanie? neviete nahodou kde to mntuju na slovensku? ja som z okresu Stara Lubovna. jaksi nemôžem nič najsť v okoly.
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G