Katalizátor
Moderátor: Blue Lanos
Katalizátor
Keď som mal nedávno rozobratý katalizátor bola v ňom taká mriežka a zlatý prášok. Asi pred dvoma dňami sa mi dosť zmenil zvuk motora akoby som mal deravý výfuk. Nikde nič nefučí (výfuk má 4 mesiace) a keď som rozobral katalizátor už vňom nič nebolo - zrejme vyhorel. Môže byť tá zmena zvuku tým?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Katalizátor
Ten prvý prosím ťa zmaž
urcite je to tim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
na kolko rokov je emisna ? lebo mne ju dali iba na rok takze nechapem naco potom ma tico katalizator
Na rok je tusim bez alebo s neriadenym katalyzatorom, na dva s riadenym.
Katalyzátor
Emise jsou na dva roky stejně jako TK u starého auta. Tico má neřízený katalyzátor.
Tico - it's fun!
Pri prepise mi policajti napísali do TP RKAT lebo nevedia ani odpisovať z papiera. Ale na Em. chodim aj tak každý rok.
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
presne to iste mam napisane aj ja RKATkuko56 píše:Pri prepise mi policajti napísali do TP RKAT lebo nevedia ani odpisovať z papiera. Ale na Em. chodim aj tak každý rok.
aj ja mam RKAT, teraz som sa pozrel, ale bol som v tom ze mam NKAT...ale aj tak musim chodit kazdy rok.
tak vazeni, dovolte aby som vam tuto situaciu objasnil. Dnes som bol na Dopravnom inspektorate (nie koli tomuto) zmenit iste udaje v TP a sam policajt sa pozastavil nad tym ci to ma RKAT. Tak som mu hned pripomenul tuto nasu diskusiu a on to objasnil tym ze oni maju v databaze napisane RKAT, ale ked idete na emisnu tak im to uz podla typu motora ukaze ze to ma NKAT, takze vam to daju aj tak iba na rok. Vy to mate v TP zle, mne to hned prepisal na NKAT.
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
ved to je jasne že policajti vedia len opisovať z databaze, keby tam maju napisane že hmotnosť tica je 1200kg tak to napíšu a ani sa nad tym nepozastavia
ale ktorý *píp* tvorí tú databázu kedže tico s RKAT sa nikdy nevyrábalo
ale ktorý *píp* tvorí tú databázu kedže tico s RKAT sa nikdy nevyrábalo