Klubové visačky - klíčenky
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Klubové visačky - klíčenky
Co byste řekli na nějaký klubový poznávací znak? Mám teď nabídku od kamaráda na zhotovení klíčenek (popruh na krk) s klubovým potiskem. Byly by tam asi ti 3 Matízci, z návrhů, které jsem tady nedávno dával. Právě se mi zpracovává návrh a brzy budu vědět cenu.
Bylo by to něco takového:
Byl by zde o to zájem?
Bylo by to něco takového:
Byl by zde o to zájem?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Barva podkladu musí být jednotná. Z toho mi vychází buď zelená jako GM Daewoo, nebo tmavě modrá jako Chevrolet.
Ještě otázka jaký nápis tam dát (jestli vůbec nějaký). V úvahu přichází:
MATIZ
MATIZ CLUB
MATIZ CZ CLUB
případně adresa tady fora, nebo pokud by byly klubové stránky, tak těch... To je na zvážení. Přijímám návrhy
Ještě otázka jaký nápis tam dát (jestli vůbec nějaký). V úvahu přichází:
MATIZ
MATIZ CLUB
MATIZ CZ CLUB
případně adresa tady fora, nebo pokud by byly klubové stránky, tak těch... To je na zvážení. Přijímám návrhy
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Předběžná cena je 70Kč. Vše záleží na počtu barev, potisknutého povrchu, počtu kusů atd... Jak budu vědět více, ozvu se.Robert píše:A co Czech Matiz Club???
1) Jaka bude cena???
2) Chtelo by to tam hodit i NICK uzivatele
Nick se na šňůru visačky dát nedá - není to kusová výroba, ale nic nebrání nosit třeba na srazech na visačce kartičku s nickem a třeba i s ikonkou .
|\/| /\ '|' | '/.
tmave modra ...Ondras píše:Barva podkladu musí být jednotná. Z toho mi vychází buď zelená jako GM Daewoo, nebo tmavě modrá jako Chevrolet.
matiz club, at nemusime delat solo pro bratry zo slovenskaOndras píše: Ještě otázka jaký nápis tam dát (jestli vůbec nějaký). V úvahu přichází:
MATIZ
MATIZ CLUB
MATIZ CZ CLUB
www.daewooclub.com - mno tot otazka, kdyz jezdime v chevroletechOndras píše:případně adresa tady fora, nebo pokud by byly klubové stránky, tak těch... To je na zvážení. Přijímám návrhy
www.matizclub.net?
já také jezdím v Daewoo a Chevrolet se mi pro Matízka moc nelíbí.Já si pod pojmem Chevy představím káru velkou jak barák.Ale koncern je silnější než mé přání a tak nám asi nezbyde nic jiného než si na značku Chevrolet zvyknout
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
zájem o nabízený produkt
Chlapci , také by se ta páska na krk rozesílala na dobírku? Bral bych ji v zelené barvě,mám větle zelenou metličku na svém Matízku.Zdraví PEPA
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kucí když vám do toho kecam: co je udělat každýmu v barvě jeho Matesa ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jasně, jsem pro, rozhodně si taky objednám. Měl by tam být i odkaz na net. Napadlo mě, že by nebylo špatné, kdybychom si někam nalepili malou, nenápadnou samolepku s adresou na tohle fórum, aby to viděli i ostatní Matizáci on the road. Někam nad zástěrku, nebo tak. Není to moc drahý to vyřezat na plottru. Hynek
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nálepky na auto tak, jsem pro formát na podložku RZ / SPZ (taková nudle)
Ke klíčenkám: Ještě jednou pro jistotu upozorňuji, že všecky musí být stejné, tzn. nicky, barvy aut apod. bohužel není možné zohlednit...
Ke klíčenkám: Ještě jednou pro jistotu upozorňuji, že všecky musí být stejné, tzn. nicky, barvy aut apod. bohužel není možné zohlednit...
|\/| /\ '|' | '/.