Víčko od expanzky na Matize
Moderátor: Blue Lanos
Víčko od expanzky na Matize
Ahoj, rád bych poprosil někoho, zda se mu neválí víčko na expanzku od matize 0.8 je to ten prvni typ... Nemůžu jej někde sehnat... prosím volejte či pište - 602 408 871 nebo majlujte - Brabi.R@seznam.cz
- Reklama
Re: Víčko od expanzky na Matize
czdrafel nebo autodily krc.
staci se jen podivat a objednat
staci se jen podivat a objednat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
V autodílech krč jsem ho taky kupoval. Mají ho skladem. Cena asi 250,-
moc děkuji... já ho prostě najít nemohl
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ak som dobre pochopil,ide o viečko vyrovnávacej nádržky od chladiacej sústavy. Včera som si všimol,že zvonku,na tom spoji, sa mi robí tad v 1/3 obvodu taká štrbinka,začína akoby praskať. mal by som urychlene zháňať druhé,alebo to nie až taká akútna výmena ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
No mě to taky začalo praskat a pak z toho začala téct kapalina. Hlavně, když byl motor zahřátý a kapalina pod tlakem. Takže bych neváhal a koupil. Teď je teplo, takže je motor hned zahřátý a tím pádem to bude furt natlakovaný. Někde to praskne úplně a budeš v loji. Já bych tedy s koupí neváhal.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka za radu,hneď v utorok to pôjdem kúpiť,inak ani sa nedivím,že to odchádza pomerne skoro takmer na všetkých vozoch cca po tých 5-10 rokoch,lebo je to v zásade plast,pri niektorých typoch vozov tam bol ešte vlisovaný kovový ventil-napr. wartburg,ale aj niektorá typy VW, čo má ešte odlišné dilatačné vlastnosti,tak som rozmýšľal o kúpe aspoň náhradneho do rezervy,ale "pospíšim si" -inak pre zaujímavosť na wartburgu sa nám to podarilo zlepiť a vydržal ešte potom cca pol roka,než sme kúpili druhé víčko
Inak,ako som pátral po NETe,na Slovensku asi neexistuje obdoba autodílů Krč,zásielkový predaj dielov na Daewrolety za najvýhodnejšiu cenu,asi sa budem museť obrátiť na ALbex
Inak,ako som pátral po NETe,na Slovensku asi neexistuje obdoba autodílů Krč,zásielkový predaj dielov na Daewrolety za najvýhodnejšiu cenu,asi sa budem museť obrátiť na ALbex
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak,už ho mám aj ja,cena podobná,ako a Vás - 8,06 e.,priamo v Deawroleťáckej predajni ND,ktorú mám pod nosom