Víčko od expanzky na Matize

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Brabi

Víčko od expanzky na Matize

Příspěvek od Brabi »

Ahoj, rád bych poprosil někoho, zda se mu neválí víčko na expanzku od matize 0.8 je to ten prvni typ... Nemůžu jej někde sehnat... prosím volejte či pište - 602 408 871 nebo majlujte - Brabi.R@seznam.cz
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: Víčko od expanzky na Matize

Příspěvek od palikx »

czdrafel nebo autodily krc.
staci se jen podivat a objednat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

V autodílech krč jsem ho taky kupoval. Mají ho skladem. Cena asi 250,-
Brabi

Příspěvek od Brabi »

moc děkuji... já ho prostě najít nemohl :)
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ak som dobre pochopil,ide o viečko vyrovnávacej nádržky od chladiacej sústavy. Včera som si všimol,že zvonku,na tom spoji, sa mi robí tad v 1/3 obvodu taká štrbinka,začína akoby praskať. mal by som urychlene zháňať druhé,alebo to nie až taká akútna výmena ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

No mě to taky začalo praskat a pak z toho začala téct kapalina. Hlavně, když byl motor zahřátý a kapalina pod tlakem. Takže bych neváhal a koupil. Teď je teplo, takže je motor hned zahřátý a tím pádem to bude furt natlakovaný. Někde to praskne úplně a budeš v loji. Já bych tedy s koupí neváhal.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Vďaka za radu,hneď v utorok to pôjdem kúpiť,inak ani sa nedivím,že to odchádza pomerne skoro takmer na všetkých vozoch cca po tých 5-10 rokoch,lebo je to v zásade plast,pri niektorých typoch vozov tam bol ešte vlisovaný kovový ventil-napr. wartburg,ale aj niektorá typy VW, čo má ešte odlišné dilatačné vlastnosti,tak som rozmýšľal o kúpe aspoň náhradneho do rezervy,ale "pospíšim si" -inak pre zaujímavosť na wartburgu sa nám to podarilo zlepiť a vydržal ešte potom cca pol roka,než sme kúpili druhé víčko :) :) :)
Inak,ako som pátral po NETe,na Slovensku asi neexistuje obdoba autodílů Krč,zásielkový predaj dielov na Daewrolety za najvýhodnejšiu cenu,asi sa budem museť obrátiť na ALbex
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tak,už ho mám aj ja,cena podobná,ako a Vás - 8,06 e.,priamo v Deawroleťáckej predajni ND,ktorú mám pod nosom 8) :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“