Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Hynek

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od Hynek »

Tak to je mi moc líto. My to prožili před 4 léty. Neumřel ale zabil se pádem ze 6.patra. Byly mu tři roky. Teď máme doma tohle:
Přílohy
Náš Jonášek si hoví 010.jpg
Náš Jonášek si hoví 010.jpg (84.03 KiB) Zobrazeno 1701 x
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No my už nechceme nič lebo nám všetky zvieratka žijú dlho a to si na ne človek zvikne a potom je to šok takže sme sa rozhodli že žiadné iné :cry: To to nám stačilo a já mám z roboty z okna presne výhlad na miesto kde nám leží takže asi to bude ješte chvýlu bolieť :cry:
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Peťo to není tým nám před čtyřmi měsíci odešel toi pudl "Barnabášek".Měli jsme ho deset let a taky to bolí i když si člověk třeba říká "Bylo to jenom zvíře" ale byl to člen rodiny ale chápal všechno.Stačilo se podívat a už věděl o co jde.A dovedl jak se říká spravit člověku náladu.Máme ho pochovanýho na zahradě a co člověk nechápe tak máme ještě kocoura byli to kamárádi a ten snad aspoň jednou denně se zastaví a chvíli u něj sedí.To je až nezkutečný ! Máme u nás ještě od syna kokršpaněla a ten to nedělá.Člověk si jen říká,že čas všechny rány hojí. No nevím jestli ještě někdy budeme nějakýho pejska mít.Jinak jedna teorie říká,že vlastně pes pomohl lidstvu v začátcích jeho vývoje někdy v době kamený přežít tím,že si ho člověk domestikoval.Tak buďme na zvířátka hodní vždyť jsou to opravdovský kamarádi -i
A nám ať hlavně jezdí a nezlobí :D
xpet

Příspěvek od xpet »

Taky je mi to moc líto, byl opravdu nádherný a dožil s krásného věku. Mě umřel kocourek když mu bylo 5 a neumím si představit, že už bych žádné zvířátko neměla. Teď mám Šimona.
imon.jpg
imon.jpg (47.96 KiB) Zobrazeno 1668 x
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Peháčku a Topole...to je hodně smutný. Z vlastní zkušenosti musím říct, že když mi před očima přejeli psa, tak to se mnou šlehlo..do slova a do písmene. Všichni jsme to obřečeli a bez pejska jsme vydrželi 3 dny!!!! No a teď máme naší malou Barču, se kterou jste měli tu čet na 2. Baldovci a v Plumlově ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Mne dnes nepotěšilo, že jsem se byl naposled rozloučit s kamarádem pilotem,se kterým jsme plánovali lety po republice. Měli jsme stejná letadla, pouze barevně byla jiná.
Udělalo se mu někdy koncem prázdnin špatně , zjistili mu nádor na mozku no a dnes jsme ho pochovali. Po operaci to vypadalo dobře ale pak to vzalo strašně rychlý obrat. Je mi to moc líto.Byl to výborný kluk a sportovec. 54 let!!!Na kole jezdil sólo po Skotsku, Holandsku a letos se chystal na Francii. Bohužel, už se na kole nesveze. :x Čest jeho památce.
KALOS 1,2.,Klíma.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Hynku, škoda každého dobrého kamaráda, když odejde v tom nejlepším věku.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Je to fakt to najhoršie v živote keď človek stráca kamarátov,známich a lebo nedaj bože rodinku.Smrť je vraj súčasťou života no myslím si že nie vždy je spravodlivá.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Je to pravda, Vendo. A navíc to byla moje "kalkulačka". Byl to Ing. a dokázal spočítat úplně všecko , co jsem při stavbě letadla potřeboval.Pevnosti , tahy, pnutí , ohyby , možnosti , no prostě všecko a jak jsem psal výborný kamarád, ochotný udělat ve dne v noci i nemožné.Bude mi a nejen mě hodně , hodně chybět.
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nějak mě zlobí Nubi....řízení jde od deseti k pěti...typuju to na tlumiče, možná komplet zavěšení kol...když v zatáčce projedu přes díru (kterých je teď po mrazech všude plno), tak mě to hází do strany a když jedu po rovině, tak musím mít volant natošený tak o 10 stupňů doprava, abych jel rovně....navíc v rychlostech nad 80 km/h to musím docela dost kočírovat....vůbec mě to netěší...ještě potřebuju, aby to vydrželo aspoň tak 2 měsíce, než budu moc jezdit do práce na skútru....uvidíme :(
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Nech si zkontrolovat geometrii! Hynku jak vyjádřit lítost,nad ztrátou kamaráda nevím,ale i tak přeji upřímnou soustrast.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Petr: Hodím to do servisu a oni už si poradí...já mám pocit, že že to nebude jen geometrie, ale uvidíme.
Každopádně Hynku se připojuju. Je to hodně smutný, ale vždy se vzpomíná na to,co člověk po sobě zanechal. A když to byl tak super kamarád, tak ho v srdíčku budeš mít vždycky ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak opět mě nepotěšilo objednání zboží přes Internet. Nedávno nedopadla pračka, teď zase pneumatiky. U Nejlevnější pneu jsem si objednal letní gumy - dodání do čtrnácti dnů. Pokud by to mělo trvaz déle, dají to zákazníkovi na vědomí. Skoro po měsíci jsem se dotázal, jak to s nimi vypadá. Odpověděli mi, že objednávku ruší, protože dodavatel (výrobce?) nezaručil dodání do 30ti dnů. Takové služby jsou skutečně na h.....
Tak jsem si gumy objednal v místním pneuservisu a ještě na tom vydělám. Každá pneu o 65,-Kč dražší, ale přezutí zdarma. Ve středu je mám.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

A co sis to objednával za značku, že Ti to nedodají? Já mám zatím s nima jen kladné zkušenosti. Pneu vždy došlo do 2-3 dnů.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Vojta

Příspěvek od Vojta »

KUMHO
Odpovědět

Zpět na „POKEC“