Severočeský sraz - hlasování
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- mona75
- Kontaktovat uživatele:
Re: Severočeský sraz - hlasování
hlásím, že dnes ráno byl Šébr sjízdný..............ještě jsem zvládla navzájem se prohánět s kamioňákama ............
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem..........
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Na ŠLUKNOVSKU jsou silnice sjízdné opět prosolené a udržované plužením dnes dopoledne již projeli silničáři dvakrát vypadá to dobře. Zítra v 10 - 11.00 ahoj u Shellky - " Vazoun "
Tak dnes jsem byl sl. v Liberci, vcelku dobrá sjízdnost, občas vyjeté koleje, ale silnice udržované. Silničáři jsou již připraveni, již to padá pár dní. Zde se jedná pouze aby nezůstal někde viset kamión, zejména od Svoru směrem na Rumburk, pak je zdržení. Pokud nezačne hustě sněžit, mělo by se projet v pohodě.
( bohužel nemohu přijet )
( bohužel nemohu přijet )
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, resp. asi N3oklan, napište sem někdo tel. číslo na sebe, kdyby něco po cestě....kdyžtak na SZ Až přijdu z piva, tak se narychtuju a pohoda
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
já se moc omlouvám ale raději nepojedu....Tak sito tam pěkně užijte..
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Zatím jsme připravení na 100% že jedem jestli nenastane nějaká nečekaná událost!!Hlavně aby v kempu měli ty slibované vepřové hody - máme na ně opravdu chuť - na nějaké vycházky na kopce to nevidím...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Hanzy
Jirko nejlepsi vychazka bude pro kus veproveho v tomhle Ja zitra jedu lyzit na Raču jede nekdo?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
tak numero na me je 721 505 931... jinak silnice vypadaji slusne - I. trida bez problemu, II. trida skoro stazena kasicka a III. a nizsi radsi nekomentovat... takze zitra v 10h budu se svym "GMBro'" cekat na Shellce - a ted odchazim se trochu spolecensky znemoznit do klubu (jinak, ma uz taky konecne webik - http://www.billiardclub9.cz - ne ze budete moc sjizdet fotky ze silvestra )
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
I ty divochu jeden,koukám aby jsme na sraz domluvili striptérku. :lol:Náhodou to musel být super odvaz.n3oklan píše:tak numero na me je 721 505 931... jinak silnice vypadaji slusne - I. trida bez problemu, II. trida skoro stazena kasicka a III. a nizsi radsi nekomentovat... takze zitra v 10h budu se svym "GMBro'" cekat na Shellce - a ted odchazim se trochu spolecensky znemoznit do klubu (jinak, ma uz taky konecne webik - http://www.billiardclub9.cz - ne ze budete moc sjizdet fotky ze silvestra )
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kaňour jeden Jinak já jedu betonově...jen se ráno musím stavit v garáži pro řetězy
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoši, ty řetězy asi potřebovat nebudeš, nejedeš na sibiř, ale jako poslední šance nejsou k zahození, když jsou v kufru v autě připravené. Tak ať se daří.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Zde GMBro' právě jsem se vrátil na víken z Prahy, byl jsem velmi překvapen když jsem dojel k baráku a na zahradě cca 40cm bílého svinstva. Ale nemějte strach silnice jsou v pohodě sjízdné. Takže se na Vás těším. Konec hlášení
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
No jo kaňour se nezdá kluk jeden, kluci ať vám to tam dobře dopadne a udělejte nějaký fotky , dobře dojeďte čauky Petr A Dája
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Pěkný den
Tak jsem se ženou doma Poznal jsem nové lidi i n3oklan nás povodil po šluknovském výběžku no a samozřejmě restaurace se zabijačkou My tedy zabijákovou polívku,jitrnici s bramborem a se zelím a zabijákovej guláš s chlebem no a navrch palačinka s ovocema se šlehačkou Jinak tam byl pochopiteně ovar,koleno jelita a tak podobně Jako měli to dobrý ale Jirka je Jirka Vít /Řezník /
Takže děkuji všem za společnost a Michalovi za organizaci
Ať nám jezdí anezlobí
Tak jsem se ženou doma Poznal jsem nové lidi i n3oklan nás povodil po šluknovském výběžku no a samozřejmě restaurace se zabijačkou My tedy zabijákovou polívku,jitrnici s bramborem a se zelím a zabijákovej guláš s chlebem no a navrch palačinka s ovocema se šlehačkou Jinak tam byl pochopiteně ovar,koleno jelita a tak podobně Jako měli to dobrý ale Jirka je Jirka Vít /Řezník /
Takže děkuji všem za společnost a Michalovi za organizaci
Ať nám jezdí anezlobí
- mona75
- Kontaktovat uživatele:
...tak nám se to taky velice líbilo....po dlouhé době jsem si zas užila sněhu - a to hlavně při výstupu na Dymník ........papání velmi dobré ........parkování před policejní stanicí nezapomenutelné ..............a Táňa dnešnímu srazu tleskááá
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem..........