Severočeský sraz - hlasování

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Kde chcete severočeský sraz ?

Chabařovice
9
31%
Valdek
18
62%
Jinde (dopsat níže...)
2
7%

Celkem hlasů: 29

V.Brousek

Re: Severočeský sraz - hlasování

Příspěvek od V.Brousek »

Slavek píše:NO a na me vseci zapomeli :(
tak ted uz se mi ani nechce jet
kecem :D kdyz jede Ivoš tak jedu taky, snad i pritelkine bude li se ji chtit

Brousek ma pravdu, mezi Svorem a Jiřetinem tan les neni vubec sjizdni pokud snezi vic. Ale slibuji jen mraz o snehu zatim nic tak doufame ze bude krasne.
Hlasim ucast jen na jeden den, a sraz pokud sem dobre pochopil bude na pumpe pred prvnim kruhakem u Rumburku, kdybych to nestihal tak se srazim v kempu :lol:
Copak osobní vozy většinou problém nemají, ale nákladní auta zablokují Šébr a lesní úseky - no a je vymalováno. A protože tu jsou účastníci srazu i s větší dálky, bylo by škoda, kdyby jeli zbytečně. Proto mé upozornění, že je nutno počítat , že je zima a sníh a náledí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

V.Brousek píše:Copak osobní vozy většinou problém nemají, ale nákladní auta zablokují Šébr a lesní úseky - no a je vymalováno.
Poslední zimu jezdím prez Shebr dost často, a ješte se mi nestalo, že bych tam zůstal vyset - "ťuk ťuk" - liberecká strana kopce je vždycky parádně udržovaná, ústecká je na tom hůř, ale když nejede zrovna nějakej turek od vokurek s banánama na totálně plešatejch gumách, tak už to tu takový problém nebývá... ale když teď tak koukám na předpověď počasí na accuweather, tak opravdu zvažuju přeložení - v páteční noci má (pro změnu) opět sněžit a během soboty déšť se sněhem :x -P to počasí mě už docela začíná točit :(( ale na druhou stranu, je zase pravda, že počasí na liberecké straně Shebru je úplně jiné než na ústecké... uvidíme - třeba se počasí umoudří nebo Ivoška se Sandruš navedu přez Německo... tam se silnicema není problém, vyčištěný od sněhu maj snad i lesní pěšiny :lol: (nehledě na to, že je to od Liberce přez Německo i blíže)...

uaaa, čím víc se to blíží, tím větší mám obavy, že se něco posere :roll: :cry:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

n3oklan:
zatím není třeba nic měnit, občas se i naši meteorologové spletou, chtěl jsem jenom upozornit, aby všichni ti, kteří chtějí na sraz přijet, aby sledovali vývoj počasí a ty jako organizátor rozhodneš, zda se sjezd uskuteční, či nikoliv. A zatím je do pátku času dost. Možná, že se ukáži u Shellky i já, ale na odpoledne již mám jiný program. Uvidím jak to dopadne.
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

V.Brousek píše:občas se i naši meteorologové spletou

mno, to mě vůbec nepřekvapuje, ale český počasí nesleduji :lol:
Jasný favoriti, co se počasí týče... ale začíná to vypadat nadějně... déšť se sněhem se už přesunul na sobotní noc...

Jinak aktuální počasí - zataženo, sněhové přeháňky (vytrvale už od pátku) a -2°C
<rejp>aspoň pražští kolegové uvidí, co je to sníh :lol:</rejp>
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mám řetězy, vyjedu všude :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

sandruš píše:
V.Brousek píše:
sandruš píše:ahojky jak koukám na počasí tak asi nikam nepojedu :x
Myslím že není třeba cestu odložit, ale sledovat počasí a těsně před srazem dát konečné rozhodnutí s veškerou odpovědností, že pokud nebude počasí příznivé, nebát se sraz odložit na pozdější dobu.
já vím...eště jsem to na 100% neodložila :D když bude jen mrznout tak určo pojedu :PP:
Ty nemáš řetězy????No teda :evil: :twisted:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Ahojky všem do Prahy,Pardubic,Teplic a okolí, ale hlavně účastnici z Plumlova - nechci a nebudu prorokem :o) ale nemohu si odpustit své upozornění, hned z počátku kdy jsem se o plánovaném srazu dověděl.A to v těchto našich končinách bylo ještě jakžtakž dobře. Je pravdou,že u sousedů
opravdu nemají s údržbou silnic žádné problémy.Každé ráno už ve 4 hod.se pod našima okny točí zimní služba / bydlím totiž přímo na hranici se Sebnitz / ale naše strana silnic se udržuje pouze tak,že projede pluh někdy dopoledne a někdy vůbec.Ještě, že naše městečko má poměrně dobře vybavenou městskou službu/ 2 traktory s radlicí,posypovou Multicaru ale pouze na silnice a cesty o které se stará město.Ne státní silnice.Já osobně také využívám raději německé silnice do Děčína,neb jsou lépe udržované a je to o polovinu kratší než přez Č.Kamenici a.t.d. U nás je sněhu asi 20 čísel a stále trochu sněží. Nerad bych měl někoho na svědomí,je opravdu na" Vás "
jak se rozhodnete a do soboty daleko. Myslím na Vás co to máte více jak 300km. Já těch 25km dojedu i pod vodou když na to přijde :lol: ahoj " Vazoun " :lol: těšíme se na všechny a modlíme se at se počasí umoudří. Jinak jsem pro " ODKLAD " :o) -P -P -P
Řetězy na zapůjčení pro 13 kola jsou u mne k disposici :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je to sice otázka, ale tak nějak mám tento a dásledující víkend volno....jinak pak zase makám vékendy :( Moc rád si udělám výlet tam, kde jsem už moc dlouho nebyl....Sypat se to má až do konce února....
sandruš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandruš »

Ty nemáš řetězy????No teda :evil: :twisted:[/quote]

Mám řetězy...úplně nové nepoužité :D
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
sandruš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandruš »

Jinak jsem pro odložení srazu...jinak mám v plánu uspořádat sraz v Olomouci...
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Teda vy jste bábovky :lol: :lol: :lol: Spadne pár vloček a nejezdí se? Od čeho jsou řetězy....
mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

ahojky, denně dojíždím přes náš ,,milovaný/zatracovaný " Šébr z Varnsdorfu do České Lípy.............kopce jsou momentálně pěkně prosolené, takže v pohodě sjízdné, problémy bývají pouze brzy ráno kolem 5.hodiny než začnou jezdit silničáři - tak se tam trochu naštosují kamiony.......jinak zlomený kamion v zatáčce můžete potkat i v létě ( a to častěji než v zimě ) :lol: .............jj, snížek se stále sype a sype :shock:
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem.......... :-)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No jistě, jede se za každého počasí ;)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Ivoš píše:Teda vy jste bábovky :lol: :lol: :lol: Spadne pár vloček a nejezdí se? Od čeho jsou řetězy....
No jo Ivoši, řetězy problém nejsou, ale jak je mám nasadit, když se nemůžu ohnout? Do auta nesedám , dá se říct, že tam vždy "upadnu". Až se jednou netrefím! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Hynku, :D to bylo krásné vyznání :D . Takhle občas spadnu do sl. Oktávky. Copak když dopadnu, tak dobrý, ale potom z ní vylést -P . Jak můžou dělat tak nízký auta -P . To z Matízka se vystupuje v pohodě -i , to se mi již líbilo, když jsem si ho kupoval -i
Odpovědět

Zpět na „Srazy“