klika u dveří
Moderátor: Blue Lanos
klika u dveří
Zdar přátelé, jaké máte zkušenosti s praskáním klik u dveří? Mám espero od podzimku a nyní se mi podařilo při uchycení "podchlazené kliky" ji rozlomit Bohužel je to celé plastová záležitost ... nejradši bych ji pořídil někde v kovu Má někdo kontakt na nějakého "osvědčeného prodejce či pod.? Je možné že klika byla špatná - koupil jsem ji z vrakáče prože původní byla poškozená (jinak) díky moc ...
- Reklama
Re: klika u dveří
a ja ju mám zlomenu a musím kúpiť novu ale inakšia nepasuje už som to zistoval bohužiaľ
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
Zdar mr.espero,tohle se mi stalo taky jak byly ty velké mrazy.Vylezl jsem z nastartované nubirky a jak jsem zavřel dveře,že budu oškrabávat námrazu,centrál mi zamkl auto.Když jsem pak chtěl otevřít dveře u spolujezdce (myslel jsem že jsou jen přimrzlé) ulomil jsem kliku.
Novou kliku jsem sehnal na http://WWW.automatejcek.cz ,myslím že tam má kousky i na espero, do 500,-!!!
Jinak myslím že v kovu to asi neseženeš,dokonce se mi zdá,že tyhle náhradní kliky jsou ještě křehčí a taky pružinku na vracení kliky mají jen jednu...originál má dvě a viditelně kvalitnější...
Novou kliku jsem sehnal na http://WWW.automatejcek.cz ,myslím že tam má kousky i na espero, do 500,-!!!
Jinak myslím že v kovu to asi neseženeš,dokonce se mi zdá,že tyhle náhradní kliky jsou ještě křehčí a taky pružinku na vracení kliky mají jen jednu...originál má dvě a viditelně kvalitnější...
Nubira I combi 1,6 16V 98
Sewa... no ja som menil uz dvakrat klucku .... jednu na vodicovych a jednu na zadnych dverach... pouzitu som kupil za 250Sk a druhu uz bohuzial novu za 530Sk... pouzivanu sa mi uz nepodarilo pozhanat... dolezite je ked ju budes menit dotiahnut len ta aby sa velmi neprehla, lebo potom sa ti bude zle zaklapat rukovat... ja som tak dotiahol na max. a potom som musel tapacir znova rozoberat a povolit matice, aby sa klucka pekne zaklapla... a samozrejme treba upozornit spolucestujucich, ze ked si sadaju do auta nech najprv pockaju kym central tie dvere otvori a nie tahat za klucku... tak sa podarilo ulomit klucku na zadnych dverach...
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
ja som klucku utiahol ako kona (v ramci moznosti) a vsetko v pohode, akurat sa mi na jednych dverach zahrdzavela osicka a klucka ostavala vytiahnuta, takze namazat a uz je to ok