Diagnostika
Moderátor: Blue Lanos
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diagnostika
To se s tebou " Milane " plně ztotožnuji a sdílím ten samý názor - ahoj " Vazoun "
- Reklama
...Ahoj Vazoune, každý rozumně smýšlející nemůže mít jiný - já tam byl s Pavlem a to co předved mluví samo za sebe...dal tam osu a nic prostě zpátky do ECU nic nešlo - v zoufalosti projížděl všechny kabely do ECU navíc ten alarm a ten neznal - který okruhy a jak vyřazuje - klika byla, že ne zapalovaní to jde do ECU...řídící jednotka venku Pavel zmrzlej... no situace na blití...natahat nový dráty - vedení průser na to jsme nebyli vybavený...no a pak jsme začali nejdřív map ( podtlaková regulace ) a pak " MODUL ZAPALOVÁNÍ " , a byl doma protože jsem ho měl sebou a Pavel to netušil..
Měj se Milan
Měj se Milan
Naposledy upravil(a) Serpico dne úte úno 03, 2009 12:07, celkem upraveno 1 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Serpico píše:...Ahoj Vazoune, každý rozumně smýšlející nemůže mít jiný - já tam byl s Pavlem a to co předved mluví samo za sebe...dal tam osu a nic prostě zpátky do ECU nic nešlo - v zoufalosti projížděl všechny kabely do ECU navíc ten alarm a ten neznal - který okruhy a jak vyřazuje - klika byla, že ne zapalovaní to jde do ECU...řídící jednotka venku Pavel zmrzlej... no situace na blití...natahat nový dráty - vedení průser na to jsme nebyli vybavený...no a pak jsme začali nejdřív map ( podtlaková regulace ) a pak " MODUL ZAPALOVÁNÍ " , a byl doma, protože jsem ho měl sebou a Pavel to netušil...
Jsem rád, že Tě vidím na nettu...
Měj se Milan
- Přílohy
-
- fildaP2.jpg (169.97 KiB) Zobrazeno 8157 x
-
- fildaP1.jpg (118.48 KiB) Zobrazeno 8160 x
Naposledy upravil(a) Serpico dne čtv úno 05, 2009 12:31, celkem upraveno 1 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
...sorry to měla být soukromá zpráva pro vazouna i ten pes...náš Filda - pěknej co...( prostě jsem se přehlíd v balíku zpráv v P.C. ), omlouvám se, že to znova rozvádím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
Naposledy upravil(a) Serpico dne čtv úno 05, 2009 12:31, celkem upraveno 1 x.
serpico
serpico
jo byl jsem zoufalej ale po cajcku a zakusku byla nova energie.
uz to neres hlavne ze to jede.
uz to neres hlavne ze to jede.
Naposledy upravil(a) palikx dne čtv úno 05, 2009 20:49, celkem upraveno 2 x.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
Co mi to robite
mam 10palcovy book aby som mohol citat forum stale a kdekolvek... a takto mi to nevojde na diplay
mam 10palcovy book aby som mohol citat forum stale a kdekolvek... a takto mi to nevojde na diplay
Abych viděl pejska, musel jsem si dát na stěnu plátno a bylo to o fous. Jen tak tak se tam Filda vešel.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...Vašku sorry, Pavle já jsem po dlouhý době něco dal na servr, ale zmenšit to asi neumím...no nakonec ve skutečnosti je to malej jezevec...
a teď je to tuším můj 2 000 příspěvek...tak že Vážení promiňte
Mějte se fajn
a teď je to tuším můj 2 000 příspěvek...tak že Vážení promiňte
Mějte se fajn
serpico
serpico
Tak že gratuluji 2000 příspěvku. Jinak se není za co omlouvat. Plátno vycházelo jen tak tak, tak jsem ještě nátahnul na stěnu prostěradlo a to bylo ono,tam se vešel pejsek celý, mimochodem hezký. Zmenšit to jde třeba v programu (free) IrfanView a v mnoha dalších. Ale neboj, my si poradíme.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Tak u Srby je cena za připojení diagnostiky 800,ale bez DPH. To raději dám Palikxovi 500 a vim,že mě jen netahá za nos!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
...to Václave, zjevně to sem nepatří, ale docela by mi zajímalo co, že si to viděl na stěně tak málý obraz 250 Kib, ty máš nett s projekcí, to jsem snad viděl jenom na školení, to nemám, tak ještě jednou omluva nepatří to sem...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe a ja tu mam na stole jeden zvysny LCD projektor na predaj ... Ale som tu iba do nedele ak by mal niekto zaujem.. niesom isty ci stihame poriesitPetr Soukup píše:Tak u Srby je cena za připojení diagnostiky 800,ale bez DPH. To raději dám Palikxovi 500 a vim,že mě jen netahá za nos!
Ahoj, zrovna by se mi diagnostika hodila. Pokud ji teda máš, tak dej vědět kam za tebou zajet. Jsem taky z prahy.
Lanos sedan 1,5i+LPG , klima r.v.2000
delam co muzu.snad v sobotu bude konektor tak v nedeli by to slo.dam vedet3
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- daredriver
Mám auto a bylo určitě bouraný, svítí mi kontrolka airbagu, takže by stačilo smazat chybu nebo to hlašení na jednotce a bude to zas funkční??
DAEWOO TICO
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii