Severočeský sraz - hlasování

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Kde chcete severočeský sraz ?

Chabařovice
9
31%
Valdek
18
62%
Jinde (dopsat níže...)
2
7%

Celkem hlasů: 29

n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Re: Severočeský sraz - hlasování

Příspěvek od n3oklan »

Beda píše:tak po dlouhé době jsem zde.Ale
1. mám zdravotní problémy a hlavně
2. mám nabouraný auto. lehce jsem se v listopadu sťukl v úzké uličce s protijedoucím. nevinná záležitost ale škoda nic moc příjemná, protože spoluvina 50/50 a na opravu mi to nestačí. tak pořád přemýšlým jak to opravit a kdy, vidím to tak až na březen, tak se mnou zatím nikam nepočítejte, snad to dám dohromady. Opravu vidím, když sám tak na 25 tis a v autoservisu zančkovým tak na 60 tis. Dostal jsem 25 tis z pojištovny. tak se pokouším sehnat levně díly ať mě to stojí co nejmíň. je to na prd, protože to skoro ani nebylo cítit ale trefil mě blbě. fotky dodám někdy později.
hlavne se dej dohromady ty... jinak na dily zkus palixe ;)
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak kluci pridam sem fotky z naseho mini srazu v ceske lipe.
sraz 1_resize.jpg
sraz 1_resize.jpg (155.19 KiB) Zobrazeno 1274 x
sraz 2_resize.JPG
sraz 2_resize.JPG (144.59 KiB) Zobrazeno 1273 x
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Jestli se připojí na Valdek i Hanzy?.....Chtěl bych vidět to jeho "nové" auto jak ho dal do kupy!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To bohuzel Jirko i kdyz rad ale jsme v BESKYDECH preci v horach 13.14.15 unor :D
Nectes nevis ;) http://www.kamennachata.cz
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

n3oklan píše:
Beda píše:tak po dlouhé době jsem zde.Ale
1. mám zdravotní problémy a hlavně
2. mám nabouraný auto. lehce jsem se v listopadu sťukl v úzké uličce s protijedoucím. nevinná záležitost ale škoda nic moc příjemná, protože spoluvina 50/50 a na opravu mi to nestačí. tak pořád přemýšlým jak to opravit a kdy, vidím to tak až na březen, tak se mnou zatím nikam nepočítejte, snad to dám dohromady. Opravu vidím, když sám tak na 25 tis a v autoservisu zančkovým tak na 60 tis. Dostal jsem 25 tis z pojištovny. tak se pokouším sehnat levně díly ať mě to stojí co nejmíň. je to na prd, protože to skoro ani nebylo cítit ale trefil mě blbě. fotky dodám někdy později.
hlavne se dej dohromady ty... jinak na dily zkus palixe ;)
Ahoj Bedo zdravim te,dej se tedy brzy do kupy zdravi to je to nejdulezitejsi a kdyz tak dej vedet co potrebujes na auto mam kontakty na dily na Leganzu jich je plno dej vedet a i Palikx ma ted taky tak se ozvi a uzdravuj se hlavne at si do nejakeho letniho srazu v poradku... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Ale, že vám to kluci na tom minisrazíku slušelo, jsem osobně rád že mám možnost poznat kolegáčka " Milana alias Serpica " alespon na obrázku :lol: vás tři už znám delší dobu osobně a proto Vás všechny - zdravím a kdyby " Valdek u Rumburka " vyšel,rád se sevšemi opět sejdem.
Zdravím také všechny na foru a přijedte k nám na sever pokud počasí dovolí. U nás v Dolní Poustevně je +4C° a suché silnice.Nevím jak za Šluknovem,naposledy jsem projížděl před týdnem a bylo také sucho až do Varnsdorfu.Čau - :lol: " Vazoun " :lol:
/ty 2 fotky jsem si stáhnul na památku do alba / :o)
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Tak... primo z Valdeku se mi zatim nikdo neozval, ale podle neoverenych informaci to nebude problem (zpresnim doufejme o vikendu), ale sehnal jsem "dokumentatora" s digitalni zrcadlovkou a kamerou... takze prvni slet bude zaznameman nejen v nasich pametich :lol:
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...já se přidávám ale nezaručuji 100% účast, místo je mi jedno, třeba už bude mít palikx svou diagnostiku v kupě - pak už by chyběly jenom plotrem reklamní nápisy na jeho koktě - " žlutej anděl daewooclub.com "...

Aneb mějme se fajn se svým andělem
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a rád bych vyzval " Rumburáka kolegu n3oklana " zda by opravdu tentokráte tu navrhovanou akci opravdu dotáhnul do konce. Pokud potřebuješ s něčím pomoci rád se organizačně zapojím a pomohu.Ale máš to nejblíže a zřejmě i určité kontakty, tak že my ostatní spoléháme na tebe.Důležité je možnost se naobědvat a parkování.Dostal jsem dokonce dotaz zda tam bude možnost ubytování,pokud to bude 2 denní ??? / sobota - neděle /Zjisti to prosím a včas to dej na forum atˇse podle toho můžeme zařídit. Vždytˇuž je na tu akci méně jak 10 dnů a ty utečou jako voda :o) zdraví " Vazoun " :lol:
V případě nutnosti mne kontaktuj : 723 802 727 rád pomohu.
--------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a rád bych vyzval " Rumburáka kolegu n3oklana " zda by opravdu tentokráte tu navrhovanou akci opravdu dotáhnul do konce. Pokud potřebuješ s něčím pomoci rád se organizačně zapojím a pomohu.Ale máš to nejblíže a zřejmě i určité kontakty, tak že my ostatní spoléháme na tebe.Důležité je možnost se naobědvat a parkování.Dostal jsem dokonce dotaz zda tam bude možnost ubytování,pokud to bude 2 denní ??? / sobota - neděle /Zjisti to prosím a včas to dej na forum atˇse podle toho můžeme zařídit. Vždytˇuž je na tu akci méně jak 10 dnů a ty utečou jako voda :o) zdraví " Vazoun " :lol:
V případě nutnosti mne kontaktuj : 723 802 727 rád pomohu.
--------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Mluvím za sebe a Bohdanku jedeme pouze na 1 den - ráno tam a večer zpátky.....Nevím zda je na nějaké spaní v chatičce počasí.....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Topol

Příspěvek od Topol »

n3oklan píše:Tak... primo z Valdeku se mi zatim nikdo neozval, ale podle neoverenych informaci to nebude problem (zpresnim doufejme o vikendu), ale sehnal jsem "dokumentatora" s digitalni zrcadlovkou a kamerou... takze prvni slet bude zaznameman nejen v nasich pametich :lol:
Pěkný den :D
Já teda se ženou jedu! Nejedu jenom v případě velkého sněžení,nemoci náletu kobylek nebo mobilizace ale vlastně mě už před pěti lety vyškrtli :lol:
Jinak si myslím že bude stačit aby jsme tam měli posychrovaných 10 možná 15 míst sraz ráno 9 až 11 hod. dáme oběd kafe pokecáme vyfotíme a domů. Já už mám rád svoji vyhřívanou vodní postel tak když to není nutný tak radši spím doma :lol:
Tak ještě jednou já dvě místa u stolu ;)
Ať nm jezdí a nezlobí :D
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Topol píše:
n3oklan píše:Tak... primo z Valdeku se mi zatim nikdo neozval, ale podle neoverenych informaci to nebude problem (zpresnim doufejme o vikendu), ale sehnal jsem "dokumentatora" s digitalni zrcadlovkou a kamerou... takze prvni slet bude zaznameman nejen v nasich pametich :lol:
Pěkný den :D
Já teda se ženou jedu! Nejedu jenom v případě velkého sněžení,nemoci náletu kobylek nebo mobilizace ale vlastně mě už před pěti lety vyškrtli :lol:
Jinak si myslím že bude stačit aby jsme tam měli posychrovaných 10 možná 15 míst sraz ráno 9 až 11 hod. dáme oběd kafe pokecáme vyfotíme a domů. Já už mám rád svoji vyhřívanou vodní postel tak když to není nutný tak radši spím doma :lol:
Tak ještě jednou já dvě místa u stolu ;)
Ať nm jezdí a nezlobí :D
-----------------------
Tak tomuto dialektu rozumím " Vladimíre a Jirko " udělám to take tak,ale je potřeba vědět zda to bude v sobotu nebo neděli ?? Camp je veliký ale nikdo neví jak je to tam s provozní dobou v zimním období.Zjištění je na Rumburákovi :!: čau " Vazoun " nebo chceš aby tam dědek 70tník zajel to zjistit :?: Ozvi se :!:/ pro ostatní více na : http://valdek.kralupy.net/
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Na Valdek jedu bohužel až dneska, dříve nebyl čas, takže večer vyřknu závěrečný verdikt.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

n3oklan píše:Na Valdek jedu bohužel až dneska, dříve nebyl čas, takže večer vyřknu závěrečný verdikt.
--------------------
Na tuto reakci všeci kolegáčku " n3oklane " čekáme a těšíme se na závěrečný verdikt :lol: snad do týdne nenapadne metr sněhu.Momentálně na Šluknovsku silnice suché.Zdraví " Vazoun " :lol:
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Dneska jsem se konečne dostal na Valdek a zjistil jsem následující...
Vepřové hody z nezjištného důvodu přesouvají až na následující víkend (21.-22.2.). Jinak restaurace vcelku útulná, místo pro parkování je dostatečné (v areálu kempu). Jinak sraz bych uskutečnil zatím jenom jako jednodenní a otázka jestli zachovat plánované datum (14.2.) nebo přesunout na další sobotu.

K organizaci - během dopoledne (kolem 10-10:30h) slet na Shellce těsně před Rumburkem (mapa - http://tinyurl.com/shell-rumburk), poté "spanilá jízda" (cca 25km - Rumburk - Šluknov - Jiříkov - Rumburk), výjezd na parkoviště pod Dymník a pár foteček a jako závěr nejpravděpodobněji restaurace v kempu na Valdeku... V případě, že by mělo chtít napadnout nějak více sněhu, místo Dymníku pojedeme na rumburské náměstí - na Dymník je silnice mizerně udržovaná i posledně jsem se tam se sypačem přetlačoval :lol:
Odpovědět

Zpět na „Srazy“