jak odstrojit dveře?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
jak odstrojit dveře?
Zdravím vás nubiráci,právě jsem se zaregistroval,páč jste široko daleko nejsolidnější forum.Mám Nubiru I, 1,6 16V 98 a můžu říci,že to je spolehlivé posouvátko.Máme jí okolo dvou let,najezdili asi 35000km,nejvíce na slovensko a zpátky,a nubirka drží a šlape jak hodinky.Teda kromě běžných opotřebení jako brzdy,pravidelná výměna oleje+svíček,filtry vzduchový a kabinový.Jinak,jak jsem četl vaše forum,mám běžné problémy: elektrická okna vepředu nejezdí nahoru,klika u pátých dveří se nevrací a centrálek je sem tam neotevře.A nejnovější problém,ulomená vnější klika u spolujezdce...
Takže se rovnou ptám,jestli nemáte někdo zkušenosti s výměnou vnější kliky?!Mám okno v elektrice,tak ať si při výměně něco nepohnojím...
Takže se rovnou ptám,jestli nemáte někdo zkušenosti s výměnou vnější kliky?!Mám okno v elektrice,tak ať si při výměně něco nepohnojím...
Naposledy upravil(a) Kiklop dne pát úno 06, 2009 12:57, celkem upraveno 3 x.
Nubira I combi 1,6 16V 98
- Reklama
Re: Zdravím všechny!
Pěkný den
Tak vítej a ať se ti tady líbí a doufám na některém srazu naviděnou
A ať nám jezdí a nezlobí
Tak vítej a ať se ti tady líbí a doufám na některém srazu naviděnou
A ať nám jezdí a nezlobí
Re: Zdravím všechny!
I já "Nexiák" tě zdravim Tož ať jezdi dál a poslóchá
momentálně:Nexia 1.5,16v,"červený drak"
Focus 1.6,16v,sedan,šedá metla
před tím: š 100 "rezomorka"
š 130 "rozárka"
Focus 1.6,16v,sedan,šedá metla
před tím: š 100 "rezomorka"
š 130 "rozárka"
Re: Zdravím všechny! aneb Ulomená klika
jo neni to tak strasny.
a ponicit tam snad nic ani nejde.
a ponicit tam snad nic ani nejde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
rada by se hodila!!!
mám takový problémek pánové.jal jsem se vyměnit kliku za novou ale daleko jsem se nedostal.za boha nemůžu přijít jak dostat dolů ten černý trojúhelník s malým repráčkem,repráček dolů dám i ho odpojím,ale nějak nemůžu najít šroubky nebo způsob jak ten černý bazmek sundat.... a bez toho nedám polstrování dolů,že!!!?
Re: jak odstrojit dveře?
Vítej
repráček není třeba vůbec sundávat. Šroubek od tapecírunku (na kterém ti asi ještě drží) je v díře pro přívod vzduchu pro ofuk okna od palubovky do dveří - taková ta "černá díra" s těsněním kolem dokola. Ale repráček jsem vůbec nesundával.
repráček není třeba vůbec sundávat. Šroubek od tapecírunku (na kterém ti asi ještě drží) je v díře pro přívod vzduchu pro ofuk okna od palubovky do dveří - taková ta "černá díra" s těsněním kolem dokola. Ale repráček jsem vůbec nesundával.
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
dikas cobyll,tam jsem šroubek nehledal teda!!vyzkouším,juknu do dírky a uvidím...
- simone
- Kontaktovat uživatele:
ten trojuholník tahat drží na3 takých kolíkoch. žiadna skrutka ak daš dole všetky skrutky tapacir jemne buchni hore a jeto
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Vítám tě taky a dnes jsem řešil stejný problém: centrál stávkuje. Po úplné rozborce dveří a vytažení centrálu ven a jeho rozebrání a vyzkoušení jsem na nic nepřišel.Centrál naprázdno funguje a po zamontování pokračuje ve stávce .Asi koupím nějaký univerzální a vyměním ho.Kiklop píše: klika u pátých dveří se nevrací a centrálek je sem tam neotevře.
Nevracející se klika má jednoduchou příčínu: oska zkorodovala (musí se obtížně vyrazit a dát novou z drátu vhodného průměru).
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
stím centrálem jsem to taky řešil u zadních dveří Fungoval jak se mu chtělo a nakonec jsem koupil univerzál a nouproblem Díry na uchycení pasují, akorát se musí upravit délka táhla No a klika je obehraná písnička. Jedině vymontovat a rozchodit a na mazatbastet píše:Vítám tě taky a dnes jsem řešil stejný problém: centrál stávkuje. Po úplné rozborce dveří a vytažení centrálu ven a jeho rozebrání a vyzkoušení jsem na nic nepřišel.Centrál naprázdno funguje a po zamontování pokračuje ve stávce .Asi koupím nějaký univerzální a vyměním ho.Kiklop píše: klika u pátých dveří se nevrací a centrálek je sem tam neotevře.
Nevracející se klika má jednoduchou příčínu: oska zkorodovala (musí se obtížně vyrazit a dát novou z drátu vhodného průměru).
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi