MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Tomáš

Re: MATÍZ CLUB CZ

Příspěvek od Tomáš »

Nebo obojí :lol: :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Třeba i s přívěsem :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:
_LoLeG_ píše:Jak se stát členem Matiz klubu...Chci taky:-)
To si ale musíš pořídit Matýska a ne Nubiru :lol: :lol:
-----------------------
Zdravim " Vojtu ale i Lolega " Nubira asi nemá tolik příznivců co " Matízkáři " a natož svůj club,
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No , nebudu to moc rozebírat , ale náhodou se nubiráci scházejí i soukromě a i s esperákem, viď PEPO ....( tak a teď nikdo nic neví :lol: :lol: ) (( někde najdu fotku )).
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Tomáš píše:No , nebudu to moc rozebírat , ale náhodou se nubiráci scházejí i soukromě a i s esperákem, viď PEPO ....( tak a teď nikdo nic neví :lol: :lol: ) (( někde najdu fotku )).
------------------
Klídek " Tome " nebylo to myšlené ve zlém :lol: o tom,že se " Nubiráci " scházíte i soukromě se moc neví - sorry :o) a tedko už ví i " LoLeg " co pro to má udělat :lol: čau zdravím všechny na foru a " Nubiráky " zvláštˇ- ahoj " Vazoun " :lol:
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Ai to sem nepatří,ale nechci zakládat novej TOPIC - tohle není špatné....mám chuť to koupit - myslím že by se to Vojtovi také líbilo,nebo nemá někdo levnější řešení? http://aukce.atlas.cz/item575422052_tac ... uning.html
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

No nevím jestli by se to líbilo Vojtovi, hlavně se to musí líbit tobě. Já osobně bych takovou úpravu nedělal, stejnak se to jednou okouká a budeš zase hledat něco jiného. Pokud ale máš potřebu se lišit, proč ne. Jenom ta cena se mi zdá dost vysoká.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak tuhle úpravu už jsem si mohl udělat už před třemi roky. V Polsku to má každej druhej a za podstatně nižší ceny (cca 150Kč/ks). Mě se to nelíbí, ale jak se říká - proti gustu.............
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru - k té nabídce z Aukra , je to opravdu drahé i když ne zrovna škaredé :o) každému " Jiříku " se líbí něco jiného - vidˇ ? Ahoj všem " Vazoun " :lol:
---------------------------
Člen Matiz clubu reg. čís. 20 :P
Matiz SE r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U 38
Tachouš.jpg
Tachouš.jpg (4.45 KiB) Zobrazeno 2700 x
:lol: Ale to děvče je docela hezké :lol:
Maxiboy

Příspěvek od Maxiboy »

S lehkým spožděním oznamuji, že jsem dalším členem Matiz Clubu. :)
Myslím, že jakmile se ukážu na některym srazu, tak mě nepřehlídnete. Ne snad proto, že bych měl tak luxusního Matize - naopak je v autě ještě téměř všechno původní (což hodlám změnit, jakmile od vás nazbírám potřebnou inspiraci a rady) - ale proto, že se nedá přehlídnout, když se z toho špunta vynořim já se svejma 205 cm. ;)
Na ten sraz 17.5. ještě nedorazim, ale na dalším už očekávejte nejmladšího, nejvyššího účastníka v nejstarším a nejobyčejnějším Maťouzovi.
Matiz 0,8 - 98' (M100)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

A co další členové Matíz clubu a sraz na Olšovci? Děvčata (HAWLINKA, ILIC, JANULAB, LENICZKA, LUCIE) - vezměte partnery a přijeďte (nebo i bez partnerů)!
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:A co další členové Matíz clubu a sraz na Olšovci? Děvčata (HAWLINKA, ILIC, JANULAB, LENICZKA, LUCIE) - vezměte partnery a přijeďte (nebo i bez partnerů)!
-------------------
Správně " Vojto " určitě se rádi všichni poznáme s kolegyněmi Matízkářkami :lol: ale vlastně také se všemi ženami od branže " Daewoo/chevrolet " - proto přijedte všichni kdo můžeš - AHOJ :o) :o) :o)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Přeji všem po delší době hezký den na foru - marně jsem čekal na nějakou odezvu či hodnocení Matízkářů ze srazu " OLŠOVEC "ale mimo to písemné zhodnocení partafírou " Vojtou " které mimochodem nutno vyhodnotit jako velice zdařilé a výstižné,se nikdo jiný nevyjádřil ?!! Přeci nás " Matízkářů " se sjelo na Olšovec nejvíce :o) nebo se snad mýlím ?? Ale podle presentace to snad tak bylo :lol: a věřte, že z toho mám vždycky i mimo jiné Matízkáře velikou radost. Umíme se přecijenom dát dohromady.
Na " Manínským " srazu tomu určitě nebude jinak,tak jako v loni -i -i -i zdraví " Vazoun " / za vyhodnocení srazu v Olšovci 09 si kolega Vojta zaslouží naše poděkování -i :o) :lol: jo a s některými kolegyněmi jsme se opravdu na srazu seznámili - díky :lol:
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Pani
Moje slepe ocka prehliadlia nikde nevideli vasu oficialnu stranku Matiz slubu. Tie co som nasiel sa mi zda ze sa nepodobalo ze je to vasa :)
Chcel by som si ju kuknut a ako mate riesenie niektore veci, ako napriklad klubove nalepky a podobne.
Dik
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Bohužel - oficiální www stránky Matíz clubu neexistují. Nenašel se nikdo, kdo by je vytvořil a spravoval. Já bych to klidně dělal, jenže to neumím :(
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“