kurenie piska,rucna nesvieti

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Janik0024

kurenie piska,rucna nesvieti

Příspěvek od Janik0024 »

nubira 2 combi...piska mi kurenioe ventilatora ked stlacim a uzavrem vzduch z vonku ....co to moze sposobovat? ako to odstranim????
kde sa vlastne nachadza kurenie a ventilator na nubira 2??????????????????

nubira 1 combi...nesvieti mi rucna brazda na pristrojovke ,ale ziarovka je ok !!!!zeby snimac na riucnej brzde???co to moze sposobovat???ako sa knemu dostanem ????

DAKUJEM
Reklama

bastet

Re: kurenie piska,rucna nesvieti

Příspěvek od bastet »

Janik0024 píše:nubira 2 combi...piska mi kurenioe ventilatora ked stlacim a uzavrem vzduch z vonku ....co to moze sposobovat? ako to odstranim????
kde sa vlastne nachadza kurenie a ventilator na nubira 2??????????????????

nubira 1 combi...nesvieti mi rucna brazda na pristrojovke ,ale ziarovka je ok !!!!zeby snimac na riucnej brzde???co to moze sposobovat???ako sa knemu dostanem ????

DAKUJEM
Nevím jestli je to stejné,ale u N1 je ventilátor vpravo dole pod schránkou.Radiátor topení je uprostřed dole,když se podíváš z motorového prostoru,uvidíš přívodní hadice.Netuším,proč to píská.To ti robí jen když uzavřeš přívod vzduchu zvenku,jindy ne? A píská přímo ventilátor nebo jen vzduch přes nějakou špáru?
Snímač ruční brzdy - tak to musíš sundat celý plastový kryt mezi sedadly.
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Janik0024

Příspěvek od Janik0024 »

ano piska len ked uzavrem okruch..ten piskot je urcite z vrtule asi ju treba premazat alebo jej tam nieco zavadzia..Dakujem
bastet

Příspěvek od bastet »

Janik0024 píše:ano piska len ked uzavrem okruch..ten piskot je urcite z vrtule asi ju treba premazat alebo jej tam nieco zavadzia..Dakujem
Píská to při všech rychlostech ventilátoru stejně? Vrtuli nemá co zavazet,žádná klapka u ní není,je to divné :?: Nezbývá asi jen to rozebrat a podívat se na to zblízka.
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“