SPEEDY ma nové Lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
SPEEDY ma nové Lacetti
tak po mem autičku Racer Přišla Nexie a sni první tuning potom Lanos a tuning znovu zasáhl a ted když mám nové Lacetti SW 1.8i 16V v plné výbavě teda krom kůže tak čekám kdy mě to zas popadne ale co na tom život už je takový jinak by to byla nuda tak vás všechny zdraví v tom novém roce SPEEDY
edit milosh - foto jsem pridal a fakt to je super kocar, barva originalni u nas vidim jen samy modry nebo stribrny
edit milosh - foto jsem pridal a fakt to je super kocar, barva originalni u nas vidim jen samy modry nebo stribrny
Chevrolet Lacetti SW 1.8i 16V Sport Alu 17"BSA
- Reklama
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPEEDY ma nové Lacetti
Speedy, gratuluji! Jen mi, prosím, vysvětli, co znamená označení "Sport"... Je to někde v nabídce? Nebo nějaká speciální nabídka dealera?SPEEDY píše:tak po mem autičku Racer Přišla Nexie a sni první tuning potom Lanos a tuning znovu zasáhl a ted když mám nové Lacetti SW 1.8i 16V v plné výbavě teda krom kůže tak čekám kdy mě to zas popadne ale co na tom život už je takový jinak by to byla nuda tak vás všechny zdraví v tom novém roce SPEEDY
Označení Sport to poradne nevedi ani u dilera ale 5dv verze byla oplastovana s oznacenim WTCC to same sedan a u kombi to ma byt taky ale nedelaji na to plasty tak tam dali jen Sport ale je to asi jen podle vybavi
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
No jo, mooc hezký - to je přímo Tvoje auto? Kdes to fotil, že tam není sníh???SPEEDY píše:Označení Sport to poradne nevedi ani u dilera ale 5dv verze byla oplastovana s oznacenim WTCC to same sedan a u kombi to ma byt taky ale nedelaji na to plasty tak tam dali jen Sport ale je to asi jen podle vybavi
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Speedy, pěkné! Neviděl jsem Tě už roky, doufám, že se ukážeš zase někdy na srazu, abych Tě povozil nexií
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Hanzy
Moc pekne autko a barva super blahopreji at slouzi a jak psal Ivan nekde na srazu na zivo
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Zdravim Ivane jasne ze se ukazu zase na srazu ale nebyl zatim cas nebo se to proste nehodilo
a auto je foceny tesne pred tim nez napadl snih nekdy v řijnu ale snehu tady ted mame opravdu hodne u dlouho nebyl tak si uzivame radovanek uz aby to roztalo
a auto je foceny tesne pred tim nez napadl snih nekdy v řijnu ale snehu tady ted mame opravdu hodne u dlouho nebyl tak si uzivame radovanek uz aby to roztalo
Nahod pak na jare foto s ALU a foliema to bude jina ale i tak to je super auti
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej zlaťouš, pěknej. Ať slouží
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Jura
Gratuluju, moc pěkná barva. Časem napiš např. spotřebu. Sám mám taky 1.8 a přeju, ať jsi spokojen alespoň jako já!!!
Já též musím pochválít, Lacík se mi vždycky líbil. Ale neodpustím si jednu pichlavou poznámečku ohledně slovního spojení "nové Lacetti" - Samozřejmě pokud je to myšleno tak, že auto je teď koupeno a jsi první majitel, pak je vše v pořádku, ale jinak nové Lacetti ve druhém slova smyslu (vyrábí se od října loňského roku, pokud ještě někdo nezaregistroval, a v Evropě by se mělo začít prodávat snad v březnu jako Chevrolet Cruze), vypadá takhle:
http://www.lacettipremiere.co.kr/
http://www.dieselstation.com/cars/daewo ... a1034.html
http://www.lacettipremiere.co.kr/
http://www.dieselstation.com/cars/daewo ... a1034.html
- Přílohy
-
- Daewoo Lacetti 2008
- new_lacik.jpg (79.77 KiB) Zobrazeno 3103 x
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to krásné auto...jen doufám, že si ho tu nikdo nekoupí a nepojede na sraz, jinak by moje Nubi vypadala jako chudá příbuzná
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak co se tíče spotřeby tak k dnešku mám najeto 11500km a spotřeba vychází 7-8l na 100km podle provozu a jak moc spěchám ale tech prvních 5000km bylo hrozných než se to trošku zajelo nechtělo to vůbec jed ale už je to mnohem lepší ale do tech 20000km se to ješte zajíždí ale už jsem stim jel 200km/h po dálnici a na zimních gumách to hučí jako prase tak at se daří
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
ová auta se zajíždí až někam do 70 - 90 000 km....motory na to jsou stavěný...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
jasne auto se zajede az po nejakych 70000km ale motor se uvolni asi po 20000km a rozjede se ted je to takove syrove poradne to nejde ani do otaček ale jak uu jsem psal prvni jizda byla tragicka jsem si rikal ze i litrovka me ujede bylo to vydet na maximalce prvni tak max140 vic ani prt pak asi 160 ted uz 200 ale ted uz se stim da predjizdet uz se to uvolnuje ale neni to jeste ono